Thief

A lopakodás és meglepés mestereként, a thiefek képesek az árnyak között járni, pillanatok alatt eltűnni és tárgyakat lopni ellenfeleiktől, amiket aztán fegyverként vetnek be. A thiefek mozgékony, akrobatikus harcstílust űznek, ezért nagyon nehéz őket eltalálni.

Jobb kéz Bal kéz Kétkezes Vízi

Kezdeményező

A thiefek a kezdeményezőnek [initiative] nevezett forrásra támaszkodva indítják támadásaikat, amely az idő múlásával újratöltődik. A fegyverképességek kezdeményező pontokba kerülnek, viszont nincs visszatöltési idejük, így a thiefek oda-vissza tudják azokat használni. Ennek segítségével a thiefek rugalmasak és fogékonyak tudnak maradni a harcban és erős támadások sorozatát képesek gyorsan bevinni.

Lopás

A thiefek a lopást [steal] használják arra, hogy hasznos fegyvereket hozzanak létre, attól függően, hogy milyen ellenféllel harcolnak éppen. Például, ha a thiefek moa madaraktól lopnak, akkor tollakat szerezhetnek, amelyeket eldobhatnak, hogy megvakítsák [blind] ellenfeleiket. A lopás nem töri meg a rejtőzést [stealth] és nem lehet gyakran használni.

Duál képességek

Amikor a thiefek egy jobb és egy balkezes fegyverkombinációt használnak, akkor a fegyvereik alapján kapnak egy látványos duál képességet. Például, azok a thiefek, akik két tőrt használnak, a Leaping Death Blossom képességet kapják, míg azok, akik tőr/pisztoly kombót használnak, a Shadow Shot-ot kapják meg, melynek segítségével a célpontjaikhoz tudnak teleportálni.

Speciális képességek

A thiefek a képességek széles skáláját használják, ideértve a rejtőző képességeket és az Árny Lépést [shadow stepping] is.

Rejtőző képességek

A thiefek hozzáférnek olyan képességekhez, melyek segítségével el tudnak rejtőzni, ezzel láthatatlanná válva ellenségeik számára. Rejtőzködve, az első fegyverképességük átvált egy erős rejtőzködő képességé. Például, a tőrrel felszerelt thiefek, rejtőzködve megkapják a Backstab nevű képességet, amely többet sebez, ha hátulról csapnak le vele az ellenfélre.

Shadow Step

Az Árny Lépéssel a thiefek a csata közepére teleportálhatnak, vagy el a veszélytől. A thiefek csak oda teleportálhatnak, ahova normális mozgással is el lehetne jutni és nem használhatják ezt a képességet arra, hogy kapukon vagy más gátló területen átjussanak.

A Thief képességek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

A Thief traitek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

A régi Thief leírás itt érhető el. (elavult információkat tartalmazhat)

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: