Ranger

A rangerek az éles szemre, a biztos kézre és a természet erejére támaszkodnak. Párjukat ritkító íjászokként, a rangerek képesek nagy távolságokról, az íjuk segítségével végezni ellenségeikkel. Csapdákkal, természeti szellemekkel és a parancsaikat leső hűséges állatok garmadájával, a rangerek bármilyen helyzethez alkalmazkodnak.

Jobb kéz Bal kéz Kétkezes Vízi

Petek

A rangerek kísérői a petjeik, ádáz állat csatlósok, akik az oldalukon harcolnak. A rangereknél egyszerre két pet lehet és e között a két állat között harc közben is tudnak váltani.

A rangerek utasíthatják petjeiket, hogy bizonyos célpontokat támadjanak, megszabhatják a viselkedési módjukat, például “passzív” vagy “aktív”, illetve aktiválhatnak egy speciális képességet, amely minden pet típusnál más és más.

Hogy megszerezzenek egy petet, a rangerek fiatal állatokat szelídítenek meg a vadonban, például óriás röpképtelen madarakat, hűséges kutyákat, vad szörnyeket, sőt víz alatti lényeket is, mint például cápákat.

Speciális képességek

Csapdák

A rangerek csapdákkal [traps] büntetik meg azokat, akik a közelükbe merészkednek, ezek olyan képességek, melyeket a közelben, a földre helyeznek el. A csapdák egészen addig aktívak maradnak, amíg a rangerek a közelükben vannak, illetve amíg egy ellenség nem aktiválja azokat. Például a Spike Trap lesántítja [cripple] és vérzést [bleed] okoz a rajta áthaladó ellenfeleken.

Szellemek

A rangerek képesek megidézni a természet szellemeit [spirit] a csata közben. Ezek az erős szellemek befolyással vannak a környező területre. Például a Sun Spirit plusz tűz sebzést ad minden környékbeli szövetséges támadásához.

A Ranger képességek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

A Ranger traitek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

A régi Ranger leírás itt érhető el. (elavult információkat tartalmazhat)

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: