Necromancer

A necromancerek a sötét mágia használói, akik képesek megidézni a holtakat, az elveszett szellemek energiáját kezelni, és szó szerint elszívni ellenfeleik életerejét. A necromancerek életenergiával táplálkoznak, amit aztán felhasználhatnak arra, hogy visszahozzák szövetségeseiket a vég pereméről vagy, hogy becsapják magát a halált.

Jobb kéz Bal kéz Kétkezes Vízi

Életenergia

Az életenergia [life force] egy különleges energiatípus, amit egyedül a necromancerek használnak. Mikor elérnek egy bizonyos mértékű életenergiát, a necromancerek aktiválhatják a Halállepelt [death shroud], szellemformát öltve magukra, és hátrahagyva testüket. Minden fegyverszettnek van olyan képessége, ami életenergiát biztosít a necromancerek számára, de sokkal nagyobb mennyiséget szerezhetnek a körülöttük történő halálozások során. Az olyan speciális képességek, mint a Szellempáncél [ghost armor], növelik az életenergiát, plusz védelmet adnak és minden, a necromancereket ért támadás esetén bónusz életenergiát adnak.

Necromancer Death Shroud

Halállepel

A Halállepel egy különleges képesség, ami másodlagos életerőként használja fel a necromancerek életenergiáját. A Halállepel felöltése esetén a felhasználó kísértetalakot ölt, aminek megvannak a maga különleges képességei. Például a necromancerek használhatják a Doom nevű képességet, aminek hatására a célpont fejvesztve menekül.

Speciális képességek

Íme, két baljóslatú képesség, amelyek különlegesek a necromancerekben:

Kegyencek

A necromancerek élőholt kegyenceket [minion] idéznek, amelyek mesterük akarata szerint cselekszenek és küzdenek. Amikor csak akarják, a necromancerek, kegyenceik feláldozásával erőteljes varázslatokat idézhetnek. Például, a necromancerek használhatják a Summon Blood Fiend képességüket, amellyel olyan kegyenceket hoznak létre, amik gyógyítják mesterüket támadásaik során, majd használhatják a Taste of Death képességet, hogy elpusztítsák szolgájukat, ezzel nagy mennyiségű életerőhöz jutva.

Kutak

A kutak [wells] állandó képességek, melyek segítségével a necromancerek felügyelni tudják a körülöttük levő területet. Például a Well of Blood regenerálja a közeli szövetségeseket.

A Necromancer képességek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

A Necromancer traitek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

A régi Necromancer leírás itt érhető el. (elavult információkat tartalmazhat)

 1. west012
  2013. január 1. - 18:53

  le lesz forditva egyáltalán valaha?

 2. 2013. január 2. - 01:39

  Nem kötözködésbõl kérdezem, de te milyen nyelven játszod a játékot? Mármint a traitek/skillek/stb elérhetõk ugye a játékban, és azért olyan nagy nyelvtani fordulatok nincsenek benne, hogy ne lehetne megérteni. (wikin buglista is van) Azt viszont sosem értettem, hogy miért játszanak emberek olyan játékkal, aminek nem értik a nyelvét legalább egy kicsit is… Mi abban a jó?

 3. west012
  2013. január 2. - 02:01

  Biztosithatlak hogy tudok vele játszani és élvezni is tudom csak ha le lett volna fordítva akkor sok játékosnak könnyebb lett volna(bele értve engem is)CSak azt nem értem hogy ha magátol érthetődő hogy mindenki tud játszani angol nyelven akkor miért lett beharangozva hogy le lesznek fordítva és minek lett egyáltalán elkezdeve? Na mindegy legyen neked igazad végül is már felesleges is lenne lefordítani.

  • 2013. január 2. - 11:21

   Arra tippelnék, hogy a szerkesztõk is emberek, akiknek közbejöhetnek dolgok, illetve megfeledkezhetnek valamirõl… amúgy szerintem sokkal hasznosabb, ha a játékos maga teszteli le a skilleket és traiteket (ezzel ugyanis kiderülhet, hogy lehet, nem is úgy mûködik, ahogy annak kéne… feltéve, hogy mûködik egyáltalán).

 4. west012
  2013. január 2. - 12:52

  meg győztél:)

 5. Joó Alex
  2015. január 31. - 01:09

  Am… dolgoznak még az oldalon vagy ez már csak ennyi lesz? o.O

  • balajo78
   2015. január 31. - 09:39

   Szerintem a kieg megjelenéséig minden informáxiót megkapunk.

  • 2015. január 31. - 17:55
   • balajo78
    2015. február 1. - 09:36

    Nem csak Wiki jó barátnő, Dulfy is :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: