Engineer

A mechanikus csonkítás mestereként, az engineerek imádnak robbanóanyagokkal, elixírekkel és más veszélyes kütyüvel babrálni. Képesek átvenni az irányítást egy terület fölött azzal, hogy lövegeket raknak le, szövetségeseiket alkímiai arzenállal támogatják, ellenfeleiket pedig aknák, bombák és gránátok széles választékával pusztítják el.

Jobb kéz Bal kéz Kétkezes Vízi

Fegyverek

Az engineerek mozgó arzenálok, akik mindent magukkal visznek, amire szükségük van a csatatér uralásához. Támadó és védelmező erejüket is képesek növelni speciális készletekkel és lövegekkel.

Készletek

Fegyver készletek

Amikor az engineerek aktiválják a fegyver készleteket, akkor speciális fegyvereket vesznek magukhoz, hogy megfordítsák a csata menetét. Például, a lángszóró készlet [flamethrower] segítségével az engineer egy sor tüzes támadást és képességet kap.

Hátizsák készletek

Amikor az engineerek felveszik ezeket a speciális készleteket, akkor egy hátizsák kerül rájuk, amivel együtt a fegyverképességeik is lecserélődnek egy sor, sokkal specializáltabb képességre. Például, a bomba készlet [bomb kit] segítségével az engineer-ek bombákat tudnak lerakni, amelyeknek változó hatásai vannak, például füst, sokk és tűz.

Lövegek

Az engineerek lövegeket is tudnak lerakni, ezek mozgásképtelen eszközök, melyek segítenek egy terület megvédésében és irányításában. Például, az engineerek döngölő löveget [thumper turret] is le tudnak rakni, amely minden ellenfelet sebez a környéken, vagy gyógyító löveget [healing turret], amely regenerálja a közeli szövetségesek életerejét. Az engineerek ,amikor csak akarják, össze tudják csomagolni a lövegeket, és arrébb tudják őket vinni. Egy típusból egyszerre csak egy lehet lenn.

Az Engineer képességek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

Az Engineer traitek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

A régi Engineer leírás itt érhető el. (elavult információkat tartalmazhat)

 1. 2012. szeptember 25. - 11:59

  Várom a leírást ( ha még csinálja valaki :) )

 2. 2012. december 28. - 05:08

  Hali nem tudom van e még rá igény, de elkezdtem az engi skill/trait-ek forditását. Találtam egy calculatort amiben elkezdtem átirni a szöveget magyar nyelvûre(sry melobol irok és nincs minden ékezetes betû) . A lényeg, h a progi fut önállòan és beágyazhatò HTML-be is.
  Ha érdekel mailt irjatok, ne csak ide pls.
  Többi profot is szivesen megcsinálom, ha kell.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: