Elementalist

Az elementalistok sokoldalú varázshasználók, akik elemi erőket idéznek meg, ezzel parancsolva a tűznek, víznek, földnek és levegőnek. Ami a fizikai szívósságukból hiányzik, azt sokoldalúságukkal, és azzal a képességükkel pótolják, hogy egyetlen támadással is hatalmas sebzést képesek kiosztani.

Jobb kéz Bal kéz Kétkezes Vízi
 

Ráhangolódások

Az elementalistok gyorsan alkalmazkodnak az új fenyegetésekhez azzal, hogy a szükséges elem erejét hajtják igába. Amikor az elementalistok ráhangolódnak [attune] a négy elem közül az egyikre, akkor a képességeik ennek megfelelően változnak.

Tűz

Az elementalistok képesek perzselő sebzéseket kiosztani több ellenfélen is azzal, hogy tűzzé változtatják a talajt, olvadt sziklákat zúdítanak alá az égből és még sok más képességgel.

Levegő

A szél és a villámok igába hajtásával az elementalistok célzott, nagy erejű támadásokkal tudják célba venni az egyes ellenfeleket.

Víz

Az elementalistok képesek a jég segítségével megfagyasztani ellenségeiket, és felfrissíteni szövetségeseiket a víz segítségével.

Föld

Az elementalistok segítségül tudják hívni a lábuk alatti talajt, képesek kővé alakítani a húst, szeizmikus lökésekkel kibillenthetik ellenfeleiket egyensúlyukból, illetve vulkánkitöréseket is elindíthatnak.

Speciális varázslat típusok

A szokásos erőik mellett, az elementalistok speciális varázslat típusokhoz is hozzáférnek, mint különböző jelekhez [glyph] és idéző varázslatokhoz [conjure spells].

Jelek

Ezek az ősi varázsigék azzal a ráhangolódással vannak megerősítve, amiben az elementalist éppen van. Például a Glyph of Storms egy dühöngő elementáris vihart hoz létre, amely a varázslat végrehajtójának jelenlegi ráhangolódásán alapszik.

Idéző varázslatok

Az elementalistok idéző varázslatokat használnak, hogy hasznos tárgyakat és erős fegyvereket idézzenek meg, amelyeket szövetségeseik és ők maguk is használni tudnak. Például a Conjure Flame egy tüzes fejszét hoz létre, amelyet az ellenfél felé lehet hajítani.

Az Elementalist képességek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

Az Elementalist traitek listája itt érhető el. (még dolgozunk rajta)

A régi Elementalist leírás itt érhető el. (elavult információkat tartalmazhat)

 1. Yokes
  2013. június 26. - 13:53

  Hello kb mikor lesznek kész a képességlisták?

 2. Yokes
  2013. június 26. - 19:27

  Kösz :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: