Team

Ha bármi kérdésetek/kérdésetek van a szerkesztőség felé, akkor nyugodtan írjatok a variancegw2@gmail.com email címre. Ezt minden szerkesztőnk megkapja, így hamarabb érkezik rá válasz is. :)

Itt találhatjátok a blog elindulása óta csatlakozott szerkesztőink listáját. Időközben sokan már csak inkább csendestársként követik figyelemmel a játék fejlődését, de mindig vannak friss és lelkes posztolóink. 2011 augusztusában nathriel főszerkesztői pozícióba került, mert nekem viszonylag kevés időm van a blogra mostanság, és kellett valaki, aki összefogja a bandát. – Fuben

Fubenalvo(Admin)

Szül. év: 1987
Email: fubenalvo1987(kukac)gmail(pont)com
Skype: fubenalvo
Blog posztjaim: [link]
Magamról röviden: 2-3 év Lineage2 után ráuntam az NCSoft csodára és elkezdtem nézelődni. Volt itt 2 hónap WoW, 1 év Aion, számtalan F2P mmorpg és COD4 minden mennyiségben. Az első résszel bodaster révén sikerült megismerkednem, majd meg is vettem a trilógiát és az EotN-t. Nem bántam meg és nagyon kellemes játék órákat töltöttem vele azóta. Igaz, a játék néha nagyon keményen megdolgoztatott a továbbjutásért. Bátran ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta… Mostanában a GW2 megjelenésééig StarCraft 2-vel és Battlefield Heroes-al ütöm el az időt.
Egyéb infó: http://fubenalvo.wordpress.com

nathriel01 (Főszerkesztő)

Szül. év: 1988
Email:
peter.volgyi88(kukac)gmail(pont)com
Blog posztjaim: [link]
Magamról röviden:
Sziasztok! Jómagam MMO-s pályafutásomat a Guild Wars-szal kezdtem még 5 éve. Igaz ebben az 5 évben volt egy 1.5 éves szünet, de múlt évben újra visszatértem a játékhoz. Ezen kívül kipróbáltam a WoW-ot, Aion-t, LotRO-t de egyik sem kötött le túl hosszú ideig. Az én kedvenc játékstílusom az RPG, például Elder Scrolls sorozat, Gothic játékok, Fable, stb. Így nagyon örültem, amikor kiderült, hogy a GW 2 jóval erősebb lesz RPG szinten mint a legtöbb MMO. De hogy ne csak kockulásról beszéljek a fősuli mellett járok falat mászni, paintballozni, tekézni illetve focizni és persze néha-néha lenézek pár sörre a haverokkal, a kedvenc helyünkre.

Terawatt (Szerkesztő)

Szül. év: 1994
Email: terawattkun(kukac)gmail(pont)com
Blog posztjaim: [link]
Magamról röviden:  Gw1-el még a Faction kezdetekor kezdtem el játszani ismerősökkel barátokkal és ahogy teltek az idők még több embert ismertem meg köztük azokat is akikkel mai napig jóba vagyok és tartom a kapcsolatot. Nem játszottam hardcore szinten de azért 1700 órát énis bele adtam.Azóta rengetegszer volt kihagyásom rengeteg másik MMO-t kipróbáltam a warhammer onlinetól az Aion,lotro és rengeteg másik társáig. Mérnökinformatikai szakra járok, szabadidőmbe szeretek minél több infot a fejembe ömleszteni a netről, barátokkal lenni és ha úgy alakul a sportot se vetem meg . :)

zhorak (Szerkesztő)

Szül. év: 1994
Email: molnarmarcell94(kukac)gmail(pont)com
Magamról röviden:  Sziasztok, én vagyok A Molnár Marcell, író, geek, sorozatjunkie és instagrammer. A csodálatos Nagykanizsáról írok, 18 éves vagyok, és nyerni jöttem… vagy legalábbis rájönni, hogy mihez kezdek a hátralévő 72 évemben.
A Guild Wars 1-el nem sokkal EotN megjelenése előtt ismerkedtem meg és sokáig egyedül játszottam. Kaineng Citybe érve végképp nem értettem semmit, ezért abbahagytam, csak hónapokkal később tértem vissza. Hónapokkal később megvettem a Proph-t és az EotN-t, azóta el se lehet rángatni a géptől. Azóta nem is tudok más játékokkal játszani hosszabb ideig, mint a GW-vel. Jelenleg a Variance Kurzick-et vezetem. “Civilként” marketinget tanulok, regény-, és novellaíró, valamint sorozataddikt vagyok és ki nem állhatom az epres csokit.

Fordítók:

Pingman

Inaktív tagok:

Myrrdhinn (Szerkesztő)

Szül. év: 1988
Email: myrrdhinn(kukac)gmail(pont)com
Magamról röviden:  Sziasztok! MMO pályafutásomat a Lineage 2 nevű remekművel kezdtem, amivel kisebb-nagyobb kihagyásokkal ugyan, de kb 3-4 éven keresztül játszottam a magyar Nightfall szerveren. Ennek a játéknak és persze az ottani társaságnak a hatására szerettem bele ebbe a műfajba. Az L2-es korszak után következett a WoW, mellyel kb 6 évig játszottam, szintén kihagyásokkal. Eme szenvedélyemre sikerült rászoktatnom páromat is, akivel sokáig együtt RP-ztünk és játszottunk. Ezen időszak alatt, rengeteg másik MMO-val is sikerült megismerkednem és kipróbálnom, köztük pl.: Aion, Vindictus, GW1, No-name ázsiai förtelmek, stb, ám úgy érzem, hogy végre megtaláltam a nekem való játékot és remélem, hogy ez sokáig így is fog maradni.

Massiv (Szerkesztő)

Szül. év: 1992
Email: massiv(pont)hun(kukac)gmail(pont)com
Blog posztjaim: [link]
Magamról röviden: A Guild Wars első részével 2005 szeptemberében kezdtem el játszani, nagyon hamar a kedvenc játékom lett. Nagyon sok más MMO-t is kipróbáltam, de egyiket sem élveztem annyira, mint a GW-t, s a GW2 úgy néz ki rátesz minderre még egy lapáttal. Játékok más területein még kedvencem a Team Fortress 2, a Mass Effect sorozat és imádom az indie játékokat.

werdafckawi (Szerkesztő)

Szül. év: 1992
Email: werdafckawi(kukac)gmail(pont)com
Skype: lovitommy
Blog posztjaim: [link]

Magamról röviden: Három és fél évig  WoW-oztam, végül tavaly januárban elkezdtem GW-zni, először csak egy ismerős acc-ját használtam, s tavaly decemberben megvettem a négy részt GW-hez. Minekután a WoW-ban warlockként tevékenykedtem, legegyszerűbb választásnak a necro tűnt, azóta is ez a főkarim. Jelenleg a Szent Sereg (SzSg) guild tagja vagyok. A legtöbb játék, amivel játszottam eddig, mind rpg volt, személyes kedvencem a KotOR 1 (a 2 is jó, de nem ér a nyomába), illetve a Neverwinter Nights 1 és a Gothic 3.  A GW2-t tavaly január óta várom, és 100%, hogy Charr Necroval kezdek.

Cover(Szerkesztő)

Szül. év:1992
Email: ptomi12(kukac)hotmail(pont)com
Blog posztjaim[link]
Magamról röviden: Jómagam körülbelül 6 éve játszom MMOkkal,  ez a kedvenc játéktípusom. 5 évet lehúztam WoW-ban, majdnem 1 év LotRO, AION 3 hónap és még néhány kisebb F2P MMO. Ezen kívül az FPS-eket is szeretem, CoD megy minden mennyiségben. GW1-el nem játszottam, ám a GW2-t nagyon várom, mint itt mindenki más is.

bodaster(Szerkesztő)

Szül. év: 1979
Email: bodaster(kukac)gmail(pont)com.
Blog posztjaim: [link]
Magamról röviden: Én vagyok a GW1 felelős a blogon (komolytalan hogy a főnök nem is játszott vele:)), 2005-től napjainkig nyomom, bár vannak kisebb nagyobb szünetek. Ok, a legnagyobb másfél év volt:) Ezalatt próbálgattam Warhammert, Age of Conant, Aiont, de hogy diplomatikus maradjak, csak annyit írok, hogy végül visszatértem a GW-hez.

Aerodon (Szerkesztő)

Szül. év: 1987
Email: dirty_s(kukac)freemail(pont)hu
Blog posztjaim[link]
Magamról röviden: Sziasztok! Én egy elég szokványos MMO-playernek tartom magam 5 vagy talán már 6 éve. Ebből 4 év WoW, kis AoC, 3 hónap WHO, több, mint fél év Aion és mostanában kezdtem el a GW1-et is, csak idő szűkében nem tudok játszani bizonytalan ideig sajnos. GW2-re biztos megoldódnak a dolgok, már csak egy erősebb vasat kell beszerezni:D 

roliocsi (Szerkesztő)

Szül. év:1995
Email: ocsiroli(kukac)gmail(pont)com
Blog posztjaim: –
Magamról röviden: Szőke Rolandnak hívnak, Pécsett élek és GW-t keményen nyomom kb. 3 éve, de mostanában nem megyek fel mert már kissé unalmasnak találom :)A GW2-be teljesen belestem olyannyira hogy muszáj volt létrehoznom egy blogot, hogy levezessem az indulatokat magamban :DKedvenc game-em az Assassin’s Creed 1-2 (egyenlőre)… (amíg ki nem jön a gw :D )Szabadidőmbe kosarazok és persze blogolok, netezek.

Endrosz (Szerkesztő)

Szül. év: 1974
Email: azt nem írom ki
Blog posztjaim[link]
Magamról röviden: 2007-ben kezdtem GW-zni, és azóta több, mint 7000 órát toltam. Kedvencem PvE-ben a ritualist, PvP-ben a ranger.  Alapítottam egy céhet nem sokkal a kezdésem után, jelenlegi nevén Unga Bunga Clan [UNG], ami még most is él és virul (bár már nem én vagyok a vezetője). GW1-hez rengeteg segédanyagot írtam, szintúgy sokat fordítottam, ezeket megtaláljátok a céhem oldalán. Nekem is voltak kihagyások, de mindig visszatértem a GW-hez. Most már azért eléggé unom, és türelmesen várom a második részt.

 1. darcian
  2011. február 5. - 23:06

  hallljátok lécci ezt az oldalt nézik a legtöbben és akkor úgy kell vadászni a peticiót léccives valami mindig kezdő oldalra valamelyik sarokba nagy betűkkel írjátok már ki megnyitható linkel most mit számít a weboldal külcsinye úgy se fogunk magyar feliratot kapni 50ezer szavazat alatt de akár ha az emberek látnák rákattolnának esetleg több is lehetne mint az az 1500 köszike

  • 2011. február 6. - 12:35

   A petíció a legnagyobb magyar gamer portálokon is kint volt napokig, azzal együtt jött össze ennyi szavazat. Ha én még kitenném valahova jól látható helyre, akkor sem érnénk el a 2500at soha. Bele kell nyugodni, megjelenéskor nem lesz magyar verzió. Utána pedig már csak lelkesedés kérdése, hogy ki esik neki, megcsinálni, mert már minden adott lesz hozzá.

   • 2011. március 15. - 02:00

    Igen elkeserítő, hiszen angol tudásom elég silány. :) De ez nem fogja elrontani a játékélményt és a kedvemet sem persze, viszont abban még reménykedek, hogy valaki(k) belekezdenek majd a magyarításba.

 2. Saul Osman
  2011. március 15. - 09:04

  Ssyryn :
  Igen elkeserítő, hiszen angol tudásom elég silány. :) De ez nem fogja elrontani a játékélményt és a kedvemet sem persze, viszont abban még reménykedek, hogy valaki(k) belekezdenek majd a magyarításba.

  Amikor elkezdtem MMORPG-zni akkor én se tudtam angolul. Kb a mai angol tudásom (ami nem kicsi) 30%-át a Guild Warsból és Lineage 2-ből tanultam meg:) Szóval ha elkezdessz játszani és odafigyelsz miket mondanak angolul akkor egy alap angolt simán elérhetsz ha nulláról is indulsz. Az még csak jobban segít majd hogy az npc-k nem csak szövegbubival a fejűk felett kommunikálnak hanem beszélnek is. Igy még a szavak kiejtését is megtudod tanulni.

  • Almuska
   2011. március 15. - 11:11

   Van benne igazság, nekem is sokat segítettek a játékok :D
   Anyám mindig azt mondja, hogy elküld egy hónapra Angliába és ott rá leszek kényszerítve az angolra meg akkor majd biztos jobban fog menni…lehet…
   Hát én erre azt mondom (nem az anyámnak) ,hogy akkor inkább 1 hónapra elmegyek Tyria-ba :D

   • Saul Osman
    2011. március 15. - 11:45

    hát nagyot nézne ha neki mondanad:D

   • 2012. július 24. - 11:00

    Küldjön inkább engem akkor, nagyon szívesen elmegyek helyetted, még az accomat is odaadom arra az időre! :D

 3. Alien
  2012. január 10. - 23:50

  Fubenalvo kihívlak egy SC 2 leszámolásra!

 4. Szimarine
  2012. július 24. - 10:54

  Tényleg segít az angoltudást fejleszteni egy ilyen, vagy hasonló játékban. :) Én kb 5 éve wowozok, és rengeteget tanultam/tanulok belőle a mai napig is :)
  Szóval duplán jó a játék, hiszen kikapcsolódást nyújt, és még okosodásra is jó :)

 5. saulosman
  2012. augusztus 17. - 19:27

  Mi lett Werdával és Aerodonnal? És ki az a roliocsi?:D

  • nathriel01
   2012. augusztus 17. - 19:51

   Werda élvezi a nyarat, skype-ra is csak néha-néha ír be valamit. :D Aerodon nagyon-nagyon régen volt szerkesztő, azt hiszem az elsők között jött fűben mellé, lehet megunta a várakozást. Roliocsi pár hónapig tolt posztokat még korábban, ha jól emlékszem, most már nem aktív.

 6. 2012. augusztus 20. - 12:35

  Ssyryn :
  Igen elkeserítő, hiszen angol tudásom elég silány. :) De ez nem fogja elrontani a játékélményt és a kedvemet sem persze, viszont abban még reménykedek, hogy valaki(k) belekezdenek majd a magyarításba.

  Szerintem meg kell tanulni angolul.. :)

  • MaDFoX
   2012. augusztus 24. - 13:44

   Valószínűleg előbb tanulsz meg angolul, mint bárki lefordítja ezt…
   Nem beszélve arról, hogy baromi nehéz lenne nem hivatalosan átírni a filerendszerben a dolgokat, mert induláskor kijavítaná a kliens…

 7. ZachElf
  2012. augusztus 24. - 13:41

  Endrosz tényleg 7000 játékórád van? :O Az durva, én azt hittem a majdnem 3000 órámmal, hogy nagyon sok :D

 8. saulosman
  2012. szeptember 20. - 15:42

  Endrosz tényleg inaktiválódott?:( Hova lett Fankhap, és Myrrdhinn tényleg szerkesztő lett [ha igen akkor gratulálok, és sok sikert:) ]?

 9. myrrdhinn
  2012. szeptember 20. - 19:49

  Köszönöm szépen :)

 10. nauryll
  2012. szeptember 20. - 21:52

  Hadd gratuláljak én is Myrr, habár már élőben megtettem a mai nap során! Írj sok jó cikket – aztán majd korrektúra. ;) Pussz!^^

  • myrrdhinn
   2012. szeptember 20. - 21:57

   Számítok is rád ;) Köszi szépen :)

   • nauryll
    2012. szeptember 20. - 22:02

    Részemről nem akadály… tudod, hogy mi a vesszőparipám. És sosem tanulod meg. :D

 11. zordlord papa
  2012. szeptember 27. - 20:57

  pls bevesztek a klánba ashura vok és 20 as szintü Zordlord David nak hívnak

  • 2012. szeptember 27. - 21:02

   nem itt kell jelentkezni.

 12. Zaoe
  2012. december 2. - 06:46

  úgy érzem a 8200 óra GW 1 emmel a leg veteránabb arc vagyok az oldalon =)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: