Norn

E hatalmas vadászok faja szörnyű vereséget szenvedett, amikor a Jég Sárkány elűzte őket fagyos otthonukból. Ennek ellenére, nem hagyják, hogy egyetlen elvesztett csata – legyen bármily gyötrő – csökkentse az élet és a vadászat iránti lelkesedésüket. Tudják, hogy csak a legnagyobb győztes nyeri el a legendás jutalmakat.

A norn hatalmas, alakváltó barbárok vitéz faja, akik a fagyos északról származnak. Erős akaratúak, szenvedélyesek és elképesztően bátrak. A független nornok senkinek sem tartoznak hűséggel. E világon a Vadon Szellemei vezetik őket, melyek a legerősebb vadak erényeit testesítik meg. A nornok egy hatalmas kalandnak látják az életet.

A nornok történelme tele van hősökkel, szellemekkel és lehetetlen tettekkel. Úgy élnek minden napot, mintha az az utolsó lenne, mivel a veszélyben dicsőség van és a nornok azzal érik el a halhatatlanságot, hogy nagy tetteiket megünneplik leszármazottaik és eléneklik azokat a mesemondók a kunyhók tüzénél.

Jormag, az Ősi Sárkány megérkezése mindent megváltoztatott a nornok számára. Felébredve fagyos álmából, a hatalmas Jég Sárkány kirobbant az élő világba és a bátor nornok otthonaik elhagyására kényszerültek.

A Vadon Szellemei – Farkas, Medve, Holló és Hópárduc – vezették a nornokat biztonságba a délebbi vidékekre, melyek egykor a törpök területei voltak. A nornok elterjedtek a Shiverpeaks-en, feltűnő otthonaik pedig megtalálhatóak a legjobb vadászmezők és a legtisztább patakok közelében.

Azonban nincsenek egyedül ezeken az új földeken, otthonaikért harcolniuk kell – de a nornok ezt pont így szeretik. Mindenféle veszélyes lény portyázik a hegyeken és a dombokon valamint bukott fajok, mint a földalatti dredge és az óriási jotun, teszi próbára a nornok erejét.

Mégis, a legnagyobb veszély északról követte őket. Jormag bajnokai és kegyencei behatoltak a vidékre, jeges leheletükkel megrontva a tiszta havat és az erős lényeket. Ami még rosszabb, a nornok között vannak olyanok – Svanir Gyermekei – akik a Sárkányt Szellemként tisztelik és keresik a módját, hogy tanuljanak tőle és elsajátítsák képességeit.

Jormag elűzhette a nornokat eredeti otthonukból, de minden ereje ellenére is, a Sárkány nem törte meg a nornok szellemét. Jormagot egy hatalmas kihívásnak tekintik, amelyet le kell gyűrni. Beszélik, hogy egy nap felemelkedik majd egy hős, aki összetöri Jormag fogát és mutatja majd a visszautat északi otthonaikba – te leszel ez a hős?

A norn karaktered

Amikor elkészíted a norn karakteredet, akkor kiválasztod az egyik Vadon Szellemét, akit követsz. Medve erejét hajtod igába, a falkával futsz, mint Farkas, Hópárduc ravaszságával mozogsz, vagy hagyod, hogy Holló bölcsessége vezessen? Ahogy a norn karaktered fejlődik, úgy megtanulja majd, hogyan változzon át a totem Szelleme alakjába.

A norn karaktered kalandja a vad és veszélyes Wayfarer Foothills-nél kezdődik, nem messze Hoelbrak nagy csarnokától, amely a legnagyobb norn település a Shiverpeaks-en. Itt fogod megírni mondád első fejezetét – a mesemondók zengjék dicsőséged!

A régi leírás és további cikkek a norn fajról itt találhatók.

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: