Charr

A charr faj a háború kegyetlen olvasztótengelyében kovácsolódott. Csak ezt ismerik. A háború határozza meg őket és az uralomra való törekvésük hajtja őket előre. A gyengéknek és az ostobáknak nincsen helyük a charrok között. Csak a győzelem számít, és azt bármilyen módon és áron el kell érni.

A charr – egy agresszív macska-szerű faj – tökéletesítette a háború véres művészetét. Habár könyörtelenek és állandó rémületben tartják ellenfeleiket, a charrok bátor szövetségesek is, akik a hűség törhetetlen kötelékét képesek megkötni.

A több századnyi folyamatos háború a charrokat Tyria legfejlettebb katonai és ipari fajává alakította. Kultúrájukat a Fő Légiók irányítják, amelyeket charrok kisebb warbandjei alkotnak, akik együtt élnek és harcolnak. Minden charr – a legvadabb légióstól, a legalázatosabb farmerig – katonaként látja magát.

Habár a charrok újra irányításuk alatt tudják ősi otthonukat, Ascalont, szorításuk nem olyan szoros, mint szeretnék. Évszázadokkal ezelőtt, Ascalon utolsó ember királya megidézte a Foefire-t, egy mágikus kataklizmát, amely bosszúszomjas kísértetekké változtatta az embereit, akik a mai napig lázadnak a charrok ellen. Időközben, a Flame Legion, a számkivetett mágiahasználó charrok csoportja, akik hamis isteneket imádnak, polgárháborút indítottak a másik három Fő Légió ellen azzal a céllal, hogy visszaszerezzék korábbi uralmukat.

Mégis, a legnagyobb és legsürgetőbb veszélyt az Ősi Sárkány, Kralkatorrik hozta el. Miután kiszabadult mély sírjából, a sárkány délre repült, puszta jelenlétével felkorbácsolva és átalakítva a földet maga alatt. Ez az átkozott táj szolgál csatatérként a sárkány kegyencei és a charrok közt dúló folyamatos háborúnak.

A charr karaktered

Amikor elkészíted a charr karaktered, akkor az egyik Fő Légió tagjává válsz. Jelentkezz az Iron Legion-be, a harci gépek gyártói és a Balck Citadel építőihez; csatlakozz az Ash Legion rejtőzködő soraiba, a kémkedés és fortély gyakorlói közé; vagy légy katona a Blood Legion-nél, a csatatér arcvonalának urainál. Ahogy a karaktered fejlődik, úgy válnak elérhetővé számára az egyedi charr fegyverek és az a képesség, amivel a légiójuk erejét tudják szólítani ellenségeik összezúzásához.

Charrod kalandjai a zord Plains of Ashford-on kezdődnek, a Black Citadel közelében, amely az Iron Legion erődítménye. Itt kezded el a végzeted felé való menetelést és irgalom azoknak az ostobáknak, akik az utadba állnak!

A régi leírás és további információk a charr fajról itt találhatók.

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: