Asura

Talán alacsony a testalkatuk, de ezek a mágikus feltalálók szellemi óriások. Elképesztően intelligens lények, akik arra használják tudásukat és tehetségüket, hogy természetes dominanciájukat mutassák. Az asurák világában nem az erősek élnek túl, hanem az okosak. Más fajok azt hiszik, hogy erejük segítségével kell uralkodniuk, de ők becsapják magukat. Mindenki az asurákat fogja szolgálni—ha itt az ideje…

Ezek az apró asurák a legokosabb érző lények Tyriában, és erről boldogan tájékoztatni is fognak. Ez a kicsi, hosszú fülű őrült tudósokból álló faj egységesen briliáns, és a mágia erejét használják felfedezéseikhez és kísérleteikhez.

Az egykori erős földalatti civilizáció vitathatatlan mestereit a felszínre kényszerítette a Great Destroyer, aki Primordus, az Ősi Sárkány hírnöke volt. A felszínre érkezésük óta jól boldogulnak. Az arcane mágiában való jártasságuk révén újjá tudták építeni civilizációjukat, ami most a Tarnished Coast-ra és a környező területekre terjed ki.

Misztikus technológiájuk mostanra az egész kontinensen elterjedt. Az utazók és kalandorok asura kapukat használnak a biztonságos utazásra, az asura gólemek pedig rengeteg feladatot látnak el a szolgaságtól egészen a katonai teendőkig.

A mágikus tehetségük legnagyobb kézzel fogható példája a városuk, Rata Sum. Egy hatalmas lebegő kocka, tele belső járatokkal. Rata Sum ad otthont a három iskolának, melyek közül mindegyik más módon közelíti meg az Eternal Alchemy titkainak feloldását.

Az asura társadalom a krew-ek köré épül—laza kötelékű felfedező csoportok amik egymással versenyeznek. Az asurák lételeme a versengés. Minden asura a vele született roppant intelligenciával és magabiztossággal kezdi el a kísérletezést.

Minden sikerük ellenére az asurákat a saját nagyravágyásuk és belső viszályaik fenyegetik. A legnagyobb veszély egy asurára nézve, nem meglepő módon egy másik asura. Az Inquest nevű meta-krewe semminek és senkinek nem kegyelmez a könyörtelen kísérletei során. Ennek eredményeképpen nagyon eredményesek, viszont rendkívül veszélyesek. Az Inquest célja nem kevesebb, mint uralni egész Tyria-t, beleértve az Ősi Sárkányokat, és nem hagyják hogy bármi vagy bárki az útjukba álljon.

Felszínre érkezésük óta az asurák története a sikerről és dicsőségről, folyamatos viszályokról, és a nagyvilág butaságáról szól, de a veszély nem múlt el.

Az asura karaktered

A legfontosabb döntés, amit egy asurának meg kell hoznia az az, hogy melyik iskolához csatlakozzon. A College of Statics köreiből kerülnek ki az építők és építészek, akik az elképesztő lebegő építményeket hozzák létre. A College of Dynamics bigyó-készítőkből áll, akiknek merész, néha már veszélyesen lelkes a tudományhoz való hozzáállásuk. A College of Synergetics inkább elméleti felfedezésekkel foglalkozik, és tagjai nagy gondolkodóknak tartják magukat.

Attól függetlenül, hogy melyik iskolát választod, ahogy fejlődik a karaktered, sok olyan képességet fogsz kapni, amivel kihasználhatod a legújabb technológiai újításokat. A legnagyobb csatába fogsz gázolni a battlesuit-odban, gólemeket fogsz idézni akik veled harcolnak, és egyéb alchemágikus tetteket fogsz elkövetni.

A történeted Metrica Province-ban kezdődik, egy visszahódított erdős területen, ami tele van laboratóriumokkal, és rivális krew-okkal Rata Sum közelében. Itt találkozol majd az ambíciód és leleményességed első tesztjével. Megragadod a lehetőséget, és jobb jövőt varázsolsz az asura fajnak—és egész Tyria-nak??

A régi leírás és további információk az asura fajról itt találhatók.

  1. 2012. szeptember 22. - 14:56

    sziasztok milyen kaszt áll jól az asurához???

  2. 2013. június 9. - 21:28

    Szia.:) Kicsit megkésve ,de én mindenféle képen az Elé-t ajánlom!

  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: