Kezdőlap > Egyéb kategória > 06.13 – Rövid hírek

06.13 – Rövid hírek

2019. június 13. Hozzászólás Go to comments

Történt két fejlesztői reakció:

  • nem rég volt egy Mithril Ingot adományozó event Lions Arch-ban, amiért járt egy új fajta bag (ami többnyire szemetet ad, de nagyon-nagyon ritkán elvileg adhat értékesebb infusion-öket is) és achi-k is, viszont az event hibás volt és rosszul tervezett, nem volt egyértelmű mire jó az egész. Hamar ki is kapcsolták az event-et. Most kijavították és egyértelműbbé tették és sorozatot csinálnak belőle ami már ma vissza is tért! Most jelenleg Volatile Magic-et (5000) lehet adományozni. Azaz lesznek olyan napok (hetek?) amikor kutatási célokra lehet majd matikat felajánlani (mindig elvileg mást) LA-ban a Mystic Forge mellett, amiért cserébe bag és achi-k járnak, illetve közösségi cél és jutalom is lesz. Amint az adományozás elért bizonyos értéket az összes játékosnak (akár adományozott akár nem) unlock-olódik egy új Mystic Forge fegyver recept. Aztán az esemény időközönként (pl. havonta?) ismétlődik majd, másik matit kell adományozni és másik recept unlock-olása a közösségi cél. Sajnos viszont aki lemaradt az első Mithril Ingot-os eseményről az nem tudja bepótolni, mert pont ugyanezt már nem hozzák vissza. (az achi-kat viszont ugyan úgy megszerezheti mert ugyanazt adják. 3 tier researcher van 1,2,3 AchiPoint, meg egy ami 5x ismételhető 3 AchiPoint-ért, azaz 15 AP, így összesen 21 szerezhető)

 

  • az új 7. raid wing bejövetelével kivették mindenhonnan azt hogy LI-ről tudsz LD-re átváltani 168 darabot, most LD-ről lehet LI-re váltani (azaz fordítva). Eleinte mindenki azt hitte hogy ez véletlen hiba, de most megerősítették hogy ez szándékos volt. A magyarázat nekem picit ködös, azt mondják hogy ők régen említették hogy ez csak ideiglenes átváltás (~én nem emlékszem ilyenre) és most azért fordították meg mert mostanában mindenki inkább az új LD-t dobó raid-eket nyomja és nehezebb a legendary armor-hoz LI-t gyűjteni. (Ez amúgy azért lehet rossz mert vannak akik eddig nem sok LD-t gyűjtöttek, viszont tele voltak LI-vel és arra számoltak hogy ha kell LI-t átváltanak LD-re majd az új raid-es legendary ring-hez. Most ez meghiúsult, muszáj wing5-6-7-et menni hogy legyen elég LD.)
    Frissítve: másodszorra azt írták hogy eredetileg úgy tervezték hogy még az átváltás megszüntetése előtt szólnak, hogy legyen ideje mindenkinek váltani, de mivel ezt elfelejtették megtenni így ideiglenesen nemsokára visszahozzák az LI->LD átváltást (max 168/account), majd utána (gondolom 1-2 hét múlva) ismét kiveszik, végleg. Szóval aki tud és akar átváltani még az figyeljen, nehogy lemaradjon! Bár hozzá kell tenni hogy LD-t 150-et lehet jelenleg csak elkölteni, ennyi kell a Coalescence legendary ring-hez, a többi LD úgy mond “felesleges”, amíg viszont LI-ből lehet ascedended armor-t, sőt akárhány szett legendary armor-t csinálni.

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/comment/951308#Comment_951308

https://en-forum.guildwars2.com/discussion/comment/951328/#Comment_951328

 

Kategóriák:Egyéb kategória
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: