Kezdőlap > Egyéb kategória > Legendary trinkets

Legendary trinkets

2019. június 12. Hozzászólás Go to comments

Legendary ékszerek..gondoltam csinálok egy külön posztot nekik, most hogy már biztos hogy mi hogy néz ki.
Jelen pillanatban 3 féle legendary trinket (ékszer) szerezhető meg:

  • Aurora (accessory): Living World Season4 zárása, ennek megfelelően a Season4 map-okon kell hozzá PvE-ben feladatokat csinálni a collection-jéhez (kell több Season4 meta achi, map currency-k, aztán menj ide-oda, keresd meg ezt-azt, öld meg ezt-azt, JP..stb), utána kb 1200 gold-nyi matiból craft-olható.
  • Vision (accessory): Living World Season5 zárása, ennek megfelelően a Season5 map-okon kell hozzá PvE-ben feladatokat csinálni a collection-jéhez (a Skyscale mount és több Season5 meta achi kelleni fog, map currency-k, aztán a szokásos menj ide-oda, keresd meg ezt-azt, öld meg ezt-azt, JP..stb), utána kb 1200 gold-nyi matiból craft-olható.
  • Coalescence (ring): raid-es, wing5+7-ben kell hozzá tevékenykedni, mindegyik boss-t legyőzni. Természetesen itt is van PvE openworld-ös menj ide-oda, csináld ezt-azt, JP stb a collection-ben. Utána a craft-hoz 150 LD kell többek között. LD (=Legendary Divination) wing5-6-7-ben minden boss kill után heti 1 LD jár, tehát 150 boss ölés is kell. (Szóval mielőtt valaki nem raid-elő úgy döntene hogy vesz raid boss kill-eket hogy megcsinálja a ring-et, úgy meg tudja majd csinálni a collection1+2-t, de végül craft-olni nem fogja tudni a végső részét a 150 LD hiányában! Szóval ne vegyetek ez miatt raid kill-eket!). Egyéb craft részletek, matik, pl. hozzávetőleges költség amint pontosan ismert frissítem.

 

Az effektjükről:
Három féle effekt létezik, amik egymás fejlesztései. Amennyi legendary ékszer van rajtad annyiadik fejlesztés effektje lesz rajtad. Pl. ha csak egy Aurora vagy Vision vagy Coalescence van rajtad akkor az első effekt lesz rajtad. Ha van egy Aurora+Vision-öd vagy Aurora+Coalescence vagy Vision+Coalescence-ed akkor a második effekt lesz látható rajtad. Ha mind három ékszer rajtad van akkor a harmadik effekt lesz látható.
Videó itt.

  • első effekt: a régi, szokásos Aurora effekt. Világos, picit lilás gömbök lebegnek a fejed felett.
  • második effekt: a gömbök deformálódnak picit, mintha pl. folyadék szerű lenne és erősebb lila színűk lesz.
  • harmadik effekt: kékesek lesznek a gömbök, 2 fajta gömb lesz, egy sötétebb fentebb középen deformálódós, a többi lentebb egy vonallal összekötve kering

 

 

 

 

Kategóriák:Egyéb kategória
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: