Kezdőlap > Egyéb kategória > Patch 06.11

Patch 06.11

2019. június 11. Hozzászólás Go to comments
 • megérkezett az új, 7. raid wing, a neve: Key of Ahdashim. A történet a 6. után folytatódik Qadim djinn főszereplésével, aki az utolsó részben sikeresen elmenekült (még hozzá nem is akármilyen új formában). Az ősi Ahdashim városban játszódik és rég elfeledett titkokra lelhetünk ott rá.
  SPOILER: az új raid wing-ben 3 boss van. Vannak challenge mote-ok is (nehezített mód). Qadim újra megint a fő boss. Legyőzése után 2000 gaeting crystals-ért vehető új infusion: Peerless Infusion (eshet world boss-ból is a 2 hét alatt).
  Emelték a heti gaeting crystals limitet 100-ról 150-re mert ez jön wing7-ben is. (és persze nem LI hanem LD).
  Mind három boss-nak vannak saját fegyver skin-jei (amit dropp-olhat, illetve leölés után unlock-ol és lehet gaeting-ért is venni), amik nem azonosak a world boss event Shiny fegyver szettjeivel.
  Ami a nehézségét illeti: az SC guild már pl. 3,5 óra alatt legyőzte mind három boss-t még a nehezített CM módokban is.
 • Elvileg befejezhető a Coalesence legendary ring collection. (van 2. és 3 collection is). Hogy pontosan mi kell még hozzá még nem osztotta meg senki. Majd frissítem ha igen. Csak a “nehezebb” dolgokat említve: Collection1: wing6-ban minden (3) boss megölése (igen, Dhuum is) és pár egyszerű PvE feladat. Collection2: semmi extra, PvE menj ide-oda, JP…stb. Collection3: wing7-ben minden (3) boss megölése. Craft-oláshoz: 150 LD kell (wing5-6-7 boss kill-ből jön 1-1 mindig).
  Frissítve: Kinézet: igen,  ez az ami a mesmer clone-okon látszott egy hiba miatt korábban is már és ez az amit most többen már az Aurora/Vision-jük helyett hibásan látnak. Szóval a lényeg: a legendary trinket-ek (Aurora/Vision/Coalescence) fejlesztésket adnak egymáshoz, így 3 fokozat van kinézetben.
  A Vision és a Coalesence is önmagában Aurora effektet csinál. Ha már bármelyik 2 legendary trinket-ed van akkor picit megváltozik, a gömbök folyadék gömbnek látszanak (deformálódnak picit) és lilásabbak lesznek. Ha mind három trinket-ed megvan akkor jön az az effekt amit korábban hiba miatt a mesmer clone-okon látni lehetett illetve amire az új patch hibásan elrontotta némelyek Aurora/Vision effektjét. (két fajta gömb és össze is vannak kötve). Videó itt.
 • elindult a 17. PvP szezon, új title-ök (lásd korábbi cikk)
 • elindult egy openworld PvE event ami két héten át fog tartani (06.25-ig): megadott world boss-ok színes (több szín is van) crystal essence-t dobnak (igazából nem dobják hanem a boss halála után a mellette megjelenő ércből ki kell bányászni), amit a Mystic Forge mellett lévő Skritt-ek segítségével Shiny fegyverekké alakíthatunk. Sajnos mintha hibás lenne, mert néha nem jön elő az érc. Wiki-n fent van melyik fegyverhez miből mennyi kell. 6 essence kell egy sima Shiny fegyverhez, további 6 (azaz összesen 12) egy Ultra Shiny fegyver skin-hez. (és sajnos nem mindegy milyen színből). 5 fajta fegyver van, 5 Shiny és 5 fejlesztett (a simából lesz) Ultra Shiny, az Ultra Shiny fegyvereken pici effekt is van. Ha meg van mind jár érte új title (Ultra Shiny). Ezen felül a boss-ok dobnak egy Djinn Energy Cluster nevű tárgyat is, amiből (preview) ritkán eshet valamilyen random színű essence vagy akár Shiny fegyver skin, nagyon-nagyon ritkán meg akár Ultra Shiny fegyver skin vagy akár egy új drágább infusion is (Peerless infusion). Ha minden igaz a Djinn Energy Cluster és az érc és napi egyszer jön csak account-onként. De az eddigi tapasztalat az hogy tényleg ritkán esik jobb cucc, lehet megéri ezt eladni amíg jó ára van (3-5gold között mozog jelenleg). A két hét lejárta után raid-es tokenekből (magnetite shard és gaeting crystal) lehet venni majd csak az essence-t. A korábbi feltételezésekkel szemben a Shiny és Ultra Shiny skin-ek nem a wing7 raid skin-ek, vannak a wing7-ben külön raid skin-ek amik csak onnan szerezhetőek meg, de amint lejárt a 2 hetes world boss event csak raid-ből lehet megvenni a további Shiny skin-eket.
  A world boss-ok amik dobják ezt az essence-t: Shadow behemoth, Svanir shaman, Fire elemental, Great jungle wurm, Shatterer, Ulgoth the Modniir, Inquest’s golem Mark II, Claw of Jormag, Admiral Taidha Covington, Megadestroyer, Karka Queen, Tequatl the Sunless, Triple Trouble

 

Skyscale javítások:

 • updraft használat után való Skyscale-re ülés viselkedése javítva
 • mount skill2-vel süllyedve többé nem mászik fel a falakra
 • javítva egy hiba a pislogással kapcsolatban :)

 

Egyéb:

 • raid-ben ezentúl a jutalom nem a trófeában van a boss arénájában, hanem jobb oldalt lebegő chest-ben. Így ha valami baj van, dc..stb akkor is megkapod
 • A Elon Riverlands meta event, a Disperse the wild magic that escaped from Augury Rock 10 perccel hamarabb indul
 • egy új tárgy, a Spirit Banner elérhető a Mystic Forge-nál 50 spirit shard-ért. (~új fajta banner: 10% karma, 10% magicfind, 10% gold from kills). Elvileg stack-el a többi fajta banner-rel.
 • Véletlen berakott fejlesztés amit ki is fognak venni: a squad beállításoknál lehet invisible módot bekapcsolni, ilyenkor nem jelenik meg a térképen a commander jel. Azt írták véletlen került be, nincs még kész ezért ki veszik majd. De amúgy dolgoznak a Private Squad funkciókon.
 • több embernek is más effektet mutat az Aurora és/vagy a Vision-je. Azt írták utána néznek. Többen arra tippelnek hogy ez lesz az effektje a Coalescence raid-es legendary ring-nek. (és valóban igazuk lett).
 • új Guild Hall dekoráció: Djinn Launching Device

 

 

GemStore:

 • új Shimmerwing Skyscale Skin, 2000 gem (sajnos nem minden része színezhető egy mindenképp egy picit lilás marad ha minden igaz)
 • új Skyscale Hatchling Mining Tool, benne Glyph of Alchemy, 1000 gem
 • visszatért a Crystalline Dragon Wings Backpack Glider Combo, 700 gem

 

Datamine (várható tárgyak nemsokára):

 • [&AgFHZAEAAA==] Mist Stranger Outfit
 • [&AgERZAEAAA==] Mist Stranger Axe Skin
 • [&AgEoZAEAAA==] Mist Stranger Shield Skin
 • [&ClciAAA=] Choya Mace

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/79154/game-update-notes-june-11-2019

 

Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: