Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Patch 05.28

Patch 05.28

 • a következő, 7. raid wing szintén Qadim a djinn történetét folytatja és júniusban érkezik, a neve: The Key of Ahdashim
 • 06.04-tól 06.11-ig jön a meta event rush bonus week, azaz meta event-eket lehet farmolni szerte a világban. Lesznek Community Goal-ok több tier-ben, minél jobbat érünk el annál több a jutalom. A jutalmakért és a résztvevő boss event-ekért kattints ide.
 • javítva a Skyscale collection: ezentúl minden fő collection tier között nem kell a napi reset-re várni, elég csak 2 órát. Az etetési (3.) collection-ben napi 3 helyett 4x is lehet etetni, viszont itt valóban ki kell várni a napi reset-et. Itt van egy útmutató ha valahol elakadtatok.
 • új openworld pve legendary trinket (ékszer, accessory): Vision. Living World Season4-ben kell hozzá tenni dolgokat. A Skyscale mount megszerzése után indul a collection-je bármelyik  volatile magic árusnál. (maga a skyscale collection készen léte nem kell ugyan, de Skyscale mastery-k kellenek a végigcsináláshoz, azaz kell hozzá mindegyik Season4 map is és kb minden Season4 meta achi), vissza kell menni a Season4 map-okra sok-sok feladatot megcsinálni. Videó az effektről itt. Sajnos nem vitték túlzásba, ugyanaz az effektje teljesen mint az Aurora-nak, viszont ha mindkettőt berakod egyszerre akkor “összedolgoznak” és megváltozik picit az effekt. A matik (a collection-ös feladatokon kívüli): 100 currency minden S4 map-ról, 100 funerary incense (~amalgamated), bloodstone shard, gift of energy, gift of the mists, 100 icy runestones, shattered gift of prescience, mystic tribute
 • egy kutató elkezdett dolgozni új Mystic Forge-os titok felfedésén (új bevezető story a raid-hez?). LA-ban a Mystic Forge-os NPC-nél lehet összesen 5k mithril ingot-ot felajánlani achi-kért és egy új fajta bag-ért cserébe. Illetve datamine-ban volt egy Mystic Infusion nevű új infusion, elvileg ebből a bag-ből esik nagyon ritkán (pont ez miatt nagyon drága is most TP-n, több ezer gold-ot ér). Kép itt (fehéres effekt a kari szélén)
  Frissítve: eddig az event bug-os volt, most javították, de a lényege ha kész (végigér a csík) hogy unlock-ja egy új item receptjét a Mytic Forge-ban (mindenkinek?). Ez kutatás egy sorozat első része, valószínűleg minden héten új jön (egészen valószínűleg a 7. raid wing megjelenéséig) és mindig új unlock-olható MF tárgyat kapunk (és lehet más matit kell adományozni is). Ez az első része a True Mettle nevű pisztolyt teszi MF-ban megszerezhetővé. (Azt hogy miket kell bedobni hozzá még nincs meg). Aki esetleg lekéste az event-et nem kell aggódni, lesz lehetőség később bepótolni az achi-kat.
 • reset-eltek az egyes választható statos ascended tárgyak statjai, ne felejtsétek el újra kiválasztani őket mert addig 0-t adnak!
 • ezentúl az általános választható statos tárgyakon (pl. Living Story map-okon szerezhető ascended ring, accessory, back, amulet..stb) minden stat kombináció választható attól függően melyik kiegészítőd van meg. Erről pontos listát eggyel korábbi posztban találtok. (nyilván továbbra is csak egyszer lehet választani, ez alól kivétel a Bloodstone Fen-es tárgyak amiket lehet reset-elni, illetve a legendary-k amiken amúgy is bármikor lehet váltani). (~Ez azt jelenti amúgy hogy ha megvan a Bitterfrost map-od és mindkét kiegészítőd akkor ott lehet winterberry farmmal a leggyorsabban bármilyen statos ascended ékszereket és back-et szerezni)
 • a legendary tárgyakon bármilyen kombinációt lehet választani, akkor is ha nincs meg az a kiegészítőd
 • ezentúl fractal-ból se konkrét ascended armor/fegyver fog esni, hanem úgy mint raid-ben, egy olyan láda amiból lehet választani hogy light-medium-heavy és utána a tárgyon meg hogy milyen statkombinációja legyen egy adott csoporton belül. Pl. esik majd egy Assaulter Gloves, amin ki lehet választani hogy light-medium-heavy legyen utána meg a tárgyon lehet statkombinációt választani az Assaulter csoporton belüliek közül. Ez visszamenőlegesen is érvényes lesz az összes ascended ládára!!
 • átvariálták a statkombináció csoportokat (Assaulter, Malicius, Defender, Healer) hogy következetesebb legyen. Ennek megfelelnek ezentúl a fractal-ból és raid-ből szerezhető/eső ascended tárgyak is.
  Assaulter: power vagy ferocity a main stat vagy power, precision, ferocity statok közük kettő secondary-n
  Malicious: condition damage vagy expertise main vagy mindkettő secondary
  Defender: toughness vagy vitality main vagy mindkettő secondary
  Healer: healing power vagy concentration main vagy mindkettő secondary
 • az azonos ascended ládák stack-elnek, egymásra rakhatóak (pl. 2db Assaulter Gloves…stb)
 • új és felújított PoF map-os meta chest-ek, az alábbiak szerint:
 • minden új PoF-os Heros Choice chest account-os és napi egyszer szerezhető meg
 • minden új PoF-os Heros Choice chest-ben van 1 választható Amalgamated gemstone és 3 fix rare unidentified gear
 • duplázták a Elegy Mosaics-okat minden bounty-ból és meta event-ből
 • a PoF-os zenedobozok ezentúl eladható ládában esnek és jóval nagyobb eséllyel pl. meta event-ekből: Tinari’s Music Box, Khadiri’s Music Box, Hafez’s Music Box, Ghiwane’s Music Box, and Nightingale’s Music Box
 • a Warbeast receptek kiesési esélye jelentősen növelve a PoF meta event-eknél
 • a ritka (és most még drága) PoF mini-k (pl. Mini Junundu Wurm, Mini Awakened Abomination, Mini Mordant Crescent) kiesési esélyét jelentősen megnövelték
 • Crystal Oasis kapott Heros Choice meta event chest-et: a Casino Blitz (Choya Pinata) event-re. Minden páros órában xx:05-től.
 • Elon Riverlands kapott Heros Choice meta event chest-et:  Path to Ascension (doppelgangler). Minden páratlan xx:30-tól. Javítva a jutalom is.
 • a Vabbi-s meta chest (Serpents Ire) átalakítva Heros Choice chest-té. Minden páros óra xx:30. Javítva a jutalom is és picit gyengítve az event, pl. kevesebb CC is elég és picit kevesebb a boss-ok HP-ja.
 • a Desolation-ös meta chest (Maws of Torment és  Junundu Rising) átalakítva Heros Choice chest-té. Maws: minden páratlan xx:00,  Junundu Rising: minden  páros xx:30.
 • javítva a Buried Treasure meta-event (Desert Highland). A kereső tárgy ha lehet a legközelebbi rejtett chest-et mutatja és eshetnek ritkán mini djinn-ek is.
 • eltörölték a napi limitet az Elegy Mosaics-ból vehető Funerary Incense-en
 • új Funerary Incense vásárlási lehetőség (primeval steward): 100 Desert Trade Contracts, 1 Amalgamated Gemstone, 1 Obsidian Shard, and 1 Glob of Ectoplasm.
 • új tárgy Ectoplasmic Stone vásárolható LA-ban a Mystic Forge-os NPC-nél. A Mystic Forge Stone-hoz hasonló funkció lát el és új jutalmak szerzésére is használható
 • a Black Lion Expedition Board (Home instance gemstore-os fejlesztés) ezentúl összedolgoznak ha többed is van, egyben küldik a “jutalmat” és egy helyen beállíthatóak
 • a Mistborn Key-t hozzáadták a választható opciókhoz a Black Lion Lockbreaker Kit-ben

 

Profession:

 • Ranger: a shout skill-ek átnevezve command-okká, ezeáltal a rune of trooper és reaper nem hat rájuk

 

GemStore:

 

Datamine (várható érkező tárgyak):

 

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/77925/game-update-notes-may-28-2019#latest

 

 

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: