Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 05.20 – Skyscale collection visszajelzések

05.20 – Skyscale collection visszajelzések

Nagyon sokan panaszkodtak az új Skyscale mount megszerzéséhez berakott collection időkorlátjain, hogy a főbb collection részek között 1 napot (daily reset) kell várni. (Arról nem is beszélve hogy egyes fő collection-öket eleve nem lehet 1 nap alatt megcsinálni, pl az etetést vagy pl. a 12 charged quartz igény ami szintén 1darab/nap daily craft limites). Ezen limitek miatt lassan 1 hét elteltével eddig senkinek nem lehetett meg a mount, csak holnaptól lehet meg azoknak akik már első nap elkezdték a collection-t és minden szükséges matijuk (pl. charged quartz) is megvolt. Azaz legjobb esetben is 8 nap megszerezni, rosszabb esetben, ha nem volt pl. charged quartz-od akkor akár 3 hét is lehet. Amúgy a mount-ra úgy kell gondolni mint a Season4 befejező “jutalmára”, mint amilyen pl. a Season3-ban a legendary trinket Aurora volt. (Season4-ben ugye nem kaptunk ilyesmit, helyette lett a Skyscale). Bár a Skyscale pénzben nem kerül sokba (ha a matikat nem számítom akkor kevesebb mint 50gold-ba kerül, matikkal együtt is maximum csak 80gold), de meg kell “dolgozni” különböző feladatokkal érte. (Aki meg legendary trinket-et akar az  valószínűleg nemsokára megcsinálhatja hamarosan érkező raid-es legendary ring-et.)
Erre a sok beérkező panaszra reagált most ArenaNet:

Azt gondolták hogy a griffon tetemes gold igénye mellett ennek a mount-nak ne legyen ilyen gold igénye, bárki megcsinálhassa, azok is akiknek nincs pl. 250 gold-ja. Ezért csináltak ilyen hosszabb collection-t. Az időkorlátokat meg azért rakták be hogy “valóságosabb” legyen, jobban passzoljon a történethez, hogy ne egyik percről a másikra növekedjen, fejlődjön a mount-od.
Azt mondják tanultak a sok negatív visszajelzésből és a jövőben megpróbálnak jobban figyelni majd az ilyesmikre.
Ezen felül 05.28-án érkező patch-ben visszavesznek az időkorlátokból. Az eddig a fő collection-ök-nél a daily reset-et igénylő korlátokat lecsökkentik 2 óra várakozásra és az etetési korlátot is javítják, napi (itt megmarad a daily reset igénye) 3 helyett már 4-szer meg lehet etetni majd, így jóval gyorsabban meg lehet szerezni majd a mount-ot. (~bár halkan megjegyzem hogy nagy része szerintem a panaszkodóknak addigra meg fogja már szerezni a mount-ot).

 

Akinek amúgy nem ment volna magától a collection vagy nem talált útmutatót itt mindent amit eddig lehet tudni (az utolsó fő collection-t kivéve) megtalálni. Illetve wiki is elég jól segít egyes collection-öknél.

Saját véleményem amúgy az hogy a Skyscale nem lesz széles körben elterjedt az általános közlekedésben, max 1-2 speciális esetben lesz jó, a legtöbb esetben egyszerűbb és gyorsabb más mount-okat használni. A jövőben meg nem hinném hogy terveznek map részeket kizárólag erre a mount-ra, hiszen nem mindenki szerzi meg és ezáltal őket kizárnák abból a tartalomból. Ez a mount szerintem leginkább ilyen AFK mount lesz. (pl. valami lobby helyen egy helyben repülni AFK-olás közben, felkapaszkodni valahova vagy csak egyszerűen egy mob-okal teli helyen felrepülni magasabbra vele mielőtt AFK-olni mész hogy addig ne öljenek meg).

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/77191/an-update-about-the-skyscale-acquisition/p1#Item_0

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. 2019. május 24. - 14:03

    Nagyon köszi a cikket!

    Én még el se kezdtem, öreg vagyok már az ilyen dolgokhoz, amiért ennyit kell melózni egy játékban, a “rendes” munkaidő után..

  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: