Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > 02.27- Hivatalos hírek

02.27- Hivatalos hírek

2019. február 27. Hozzászólás Go to comments

Ma kaptunk egy posztot a fórumon, amiben próbálnak elmagyarázni pár dolgot:

Igen, az elmúlt pár napban komoly leépítések voltak, sok régi kollégától kellett elbúcsúzni. De a csapatot átszervezik, akik más project-en dolgoztak és itt maradtak át lesznek szervezve. (~Valószínűleg ezentúl a csak GuildWars2 lesz fókuszban és elvileg nem igen fognak dolgozni más project-eken. Ami nekünk GW2 játékosoknak tulajdonképpen jót jelent). Elvileg semmi folyamatban lévő GW2 tervet/fejlesztést nem kellett abbahagyni, de ahhoz hogy újra minden jól menjen, mindenki belejöjjön az esetleges új pozíciójába idő kell, azaz előfordulhatnak az eddigi ütemtervekhez képest késések, mint ahogy pl. a WvW-s mount is elhalasztódott.

A játék nem áll le, minden fejlesztést folytatnak. Amit a közeljövőben kapunk: a következő LivingWorld epizód, Svájci jellegű PvP bajnokság, WvW mount, WvW események (pl. dupla wxp hét), Super Adventure Box. A távolibb tervek: Alliance rendszer és egyéb nagyobb játék minőséget és élményt javító frissítések.

 

~Nekünk GW2 játékosoknak tulajdonképpen jó hogy most csak a GW2-re fókuszálnak, nyilván kell idő mire minden átszervezett részleg újra tudja ugyanazt a minőséget és sebességet produkálni, de utána akár gyorsabban is kaphatunk tartalmakat mint eddig. Ami továbbra is picit negatív hogy jó esély van rá hogy gyakorlatilag nem állnak sehogy egy következő kiegészítővel mert más terveik voltak és másra fókuszáltak (más project). Ha most állnak neki akkor hiába fókuszálnak csak GW2-re akkor is max 2020 közepe fele kaphatunk leghamarabb egy kisebb kiegészítőt. A Living World epizódok, hiába voltak bármilyen jók is, új játékosokat nem hoznak és nagyon kevés régi játékos tér vissza miattuk, szóval leginkább ezen idő alatt csak leépül a játékosbázis. Egy MMORPG-nek kb 2 évente szüksége van egy hatalmas új tartalom/funkció adagra, egy kiegészítőre, amit sokan megvesznek mert kíváncsiak, újak jönnek, régiek térnek vissza és az egész baromi sok pénzt termel.
A másik érdekes dolog: dolgoztak több más project-en, de sajnos annyira nem sikerültek jól hogy a tulajdonos NCSoft elkaszáltatta őket. Azaz most elbukták a nagyon hossztávú jövőjüket. Akármennyire is jó a GW2 és lehet még több éven át újítgatni, új történeteket berakni, eljön az az idő amikor már a motor, az egész amire épül annyira elavult lesz hogy nem éri meg már új tartalmakat gyártani bele. Amikor eljön ez az idő akkor jó eséllyel ArenaNet-nek nem lesz más project-je amit elővehetnek (pl. GW3, új MMO vagy bármi amin eddig titokban dolgoztak) hogy most ebből élünk meg, mert most kaszálták el az összes ilyen project-jük. Ha csak nem kapnak később egy új esélyt NCSoft-tól akkor ArenaNet-nek mint játékgyártó cégnek jó eséllyel kb vége lesz amint a GW2-nek vége. Szóval amit tudnak mindent kihoznak a GW2-ből, aztán lehet ennyi..vége. ~Kozzy

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/69872/update-from-the-guild-wars-2-team

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. 2019. február 28. - 08:23

  “WvW események (pl. dupla wxp hét).”
  Az hol esemény, hogy tök ugyanazt csinálod és dupla xp-t kapsz, fú de izgi :D
  Lehet annak aki most kezdte annak számít, de egy veteránnak mit számít, hogy mennyi xp-t kap?:P
  Rengeteg pofon egyszerű event lehetne wvw-n belül is. Szar, hogy pl kiszedték a havi wvw achikat, az tök állat volt…
  De lehetne egy halom event, hogy mondjuk foglalj el X várat, campet…. ölj x darab ellent, érj el minél jobb kill/death arányt, ölj streaket, vagy pl poénból átírnák egy különálló hétre az egyes elfoglalandó pontok pontértékét. Megemelnék a guardokat és a campeket mint az állat, a vár meg szart sem érne…ilyesmi…csak hirtelen most 2 perc alatt ami eszembe jutott.

  Példát vehetne a gw2 néhány telefonos játékról, hogy milyen egyszerű játékokba is milyen komplex, jópofa mini eventet tudnak beletenni.

  • Kozzy
   2019. március 1. - 08:50

   Többesszámban írták hogy “more WvW events”, azaz talán lesz még valami majd a WvW mount-on és a dupla wxp héten kívül is. Persze ez se biztos, lehet ez a 2 dolog miatt lett a többesszám. Amúgy valóban lehet jó pár poénosabb hetet vagy csak hétvégét csinálni. Pl. én kíváncsi lennék egy olyanra ahol a player hitbox ütközések be vannak kapcsolva, azaz nem lehet egymásra állni. Nem tudom mennyire lehetne megcsinálni, de pár napig szerintem pl. az is poénos lenne ha lenne friendlyfire (pl. a társaid nem “zöldek” lennének hanem “sárgák”), azaz a szerveren belül egymást is lehetne sebezni és pl. ha megölsz a társaid közül valakit azért nem jár loot és akkor -wxp jönne (levonna wxp-t a jelenlegiből). Persze hogy ne menjen át szándékos barát ölködlésbe pl. minden megölt barát után kapsz 20 perc leszedhetetlen debuff-ot ami pl. -20% movement speed lehetne ami stack-el is. Sőt..lehet még tovább variálni, azt is lehetne hogy minden pl. 10 megölt igazi ellenség után meg csökkenti ezt a debuff stack-jeid.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: