Kezdőlap > Egyéb kategória > D912pxy – új FPS (teljesítmény) növelő segédprogram

D912pxy – új FPS (teljesítmény) növelő segédprogram

2019. január 26. Hozzászólás Go to comments

Egyik játékostársunk készített egy DirectX9-DirectX12 proxy(/wrapper)-t, aminek a lényege kb az hogy beépül a játék és DX9 közé és minden DX9-es hívást megpróbál DX12-esre “konvertálni” és DX12-be meghívni. Így ha megfelelő a gépünk akkor elvileg tud némi plusz FPS-t kinyerni. A készítő állítólag kifejezetten a GuildWars2-höz próbálta beállítani/finomhangolni. A program semmit nem módosít a GW2 kódján (és nem is olvas elvileg semmit ki belőle), nem módosít semmit a GW2 fájljain se, nem nyújt semmiféle előnyt másokkal szemben, így elméletileg nem tilos a használata, azaz nem járhat érte ban. Ezt mondjuk még jelenleg a fejlesztők nem erősítették meg, szóval mindenki csak a saját felelősségére álljon neki használni! A készítő tesztjei szerint akár +20-40%-al megnőhet a játékban az FPS-ünk a gépünktől függően. (Illetve ha a maximum FPS nem is nagyon növekszik a minimum és az átlag viszont igen). A gépigények: kötelező a Windows 10 (azaz Win7 alatt nem megy), a GPU (videókártya) kell hogy tudja a DirectX12.1-et és legalább legyen 3GB RAM-ja (a videókártyának), a rendszer memóriából meg ajánlott a 16 GB. Ezen kívül nem javasolja a Fullscreen módot, csak a Windowed Fullscreen-t és a Windowed-et. Illetve ArcDPS nevű DPS méterrel együtt se igazán megy jól (lefagy sokszor, már ha egyáltalán elindul).
A készítő erősen ajánlja hogy olvassuk el a leírást mielőtt elkezdjük használni.

Az eddigi hozzászólók véleménye alapján a program valóban működik, de csak az erősebb gépeken segít leginkább (illetve a régebbi gépeken kb el se indul), viszont elég instabil még, valakiknél még sűrűn lefagy és kép hibák is előfordulhatnak.

 

Leírás itt, letöltés itt.

 

Kategóriák:Egyéb kategória
 1. idok2
  2019. január 28. - 22:23

  Hali, azóta sincs hír arról, hogy bannolhatnak-e érte?

  • Kozzy
   2019. január 29. - 08:16

   Hát…a felhasználóktól hozzászólás ilyesmi még nem érkezett, de ennyire gyorsan nem is szoktak bannolni. A fejlesztők meg 99% hogy nem fogják “áldásukat” adni, ahogy szinte eddig se tették, az ArcDPS kivételével én egy alkalomra se emlékszem hogy nyilvánosan “elfogadottnak” mondtak volna bármilyen külső programot. Szóval marad az hogy a saját felelősségedre használod.Elméletben nem járhatna érte ban…

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: