Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > LS4EP5 előzetes – Mindent vagy semmit

LS4EP5 előzetes – Mindent vagy semmit

2018. december 19. Hozzászólás Go to comments

Nocsak, nocsak, pár órával a kiszivárgott infók után megkaptuk a hivatalos előzetest és úgy tűnik minden igaz volt.

 

 • 2019.01.08-án indul a következő Living World epizód, All or Nothing (Mindent vagy semmit) címmel. (~Ez lesz a negyedik szezon ötödik része, utána elvileg már csak egy rész lesz a szezonból, aztán váltunk az ötödik szezonra, azaz nem kiegészítő jön).
 • a story folytatódik tovább ahol abbamaradt legutóbb
 • új map: Thunderhead Peaks (GW1 idején Shiverpeaks déli részén volt, most GW2-ben a világtérképen valahol a Deldrimor Front felirat környékére lehet tenni. A videón úgy tűnik Caithe-el felkeressük Ogden-t, az egyik kb utolsó élő dwarf-ot,  hogy megtudjunk dolgokat a Brotherhood of the Dragon-ról. Ők dwarf-ok voltak, akik Glint örökségét, titkait őrizték, akik ugye bár majdnem teljesen kihaltak. Ezután végül úgy néz ki Thunderhead Keep-be megyünk. Meglátjuk ott találunk-e még élő dwarf-ot..)
 • új fractal: Siren’s Reef. (~a nevéből adódóan vízi fractal-nak mondtam volna, de a videón víz körüli szárazföldön/hajón folyt a harc. Egy dinó és egy kalóz boss-t véltem látni a videó alapján)
 • 9 új fractal instability
 • új legendary longbow (2. generációs): a neve: Pharus. Első ránézésre kb olyan mint a Chaos longbow, nem látom nagyon extrának. Viszonylag egyszerű, jeges/fagyos kinézet, stílus. (~ezek szerint a legvégére hagyják a greatsword-ot, valószínűleg szándékosan, talán itt vannak a legnagyobb elvárások és valóban nehéz “felülmúlni” a Sunrise/Twilight-ot.)
 • új mastery: Bond of Faith (~a videó alapján valami olyan mount mastery lesz hogy le lehet ugrani a mount-okról. Nem tudom eldönteni hogy ez csak sima leugrás lesz-e vagy akár glide-olni is lehet-e majd)
 • új “fejleszthető” fegyver szett: Dragon Blood (~felhívnám a figyelmet arra hogy ne essünk a “fejleszthető armor-oknál” elkövetett hibába és csak simán annyit kell most is elképzelni hogy több egymásra épülő collection lesz, amiknek más a skin-je)
 • új stat-kombó: Diviner. PvP-n már létezik ilyen, ez pedig a: power, concentration elsődleges és precision, ferocity másodlagos stat. Azaz a support chrono-k fogják ezt használni ezentúl.
Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Ten15
  2018. december 28. - 18:50

  Szörnyen banálisnak tűnik, még az eddigiekhez képest is. Igaz a bugyuta történet eddig sem volt a szívem csücske. Remélem a térkép jó lesz… A PVP-s újdonságokról meg már régen letettem… :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: