Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > Mentsük meg a Karácsonyt 2018

Mentsük meg a Karácsonyt 2018

2018. december 15. Hozzászólás Go to comments
 • Idén egy egyszerű, de szerintem mókás játékot fogunk játszani Karácsony alkalmából. A tavalyi játékot csináljuk megint, annyi különbséggel hogy most más lesz az induló 3 szó. Remélem lesz azért pár ember aki részt vesz.
 • A játék lényege hogy én elkezdek egy mesét és nektek kell hozzászólásokkal folytatni!
 • Ami picit különleges benne és mókássá teszi hogy mindenkinek a történet folytatásos hozzászólása után meg kell adnia 3 szót aminek szerepelnie kell a következő ember hozzászólásában. Amint látni fogjátok azért a 3 szóból érdemes minimum egynek passzolnia a mese világába, de a másik kettő esetleg lehet elég eltérő hogy különleges és mókás legyen a mese, de azért ne adjatok lehetetlen feladatot a másiknak!
 • csak az utolsó hozzászólásban megadott 3 szónak kell benne lennie az új hozzászólásban, nem az összes eddiginek
 • A hozzászólás történetének nem muszáj a GW2-höz kapcsolódnia
 • A hozzászólás hosszúsága minimum 3 mondat maximum legyen kb 15.
 • A hozzászólást úgy kell megírni hogy ne az előző hozzászóló “válasz” feliratára kattintsatok, hanem alul új hozzászólást írjatok.
 • Aki szeméremsértő, durván illemtelen, trágár és nagyon nem oda illő dolgokat ír annak törölni fogom a hozzászólását!
 • Ez miatt a szabály az hogy csak akkor szabad folytatni a történetet ha én odaírtam válaszként hogy elfogadom a hozzászólást! Igyekszem majd sűrűn figyelni. Szóval addig ne írjatok amíg nem látjátok hogy elfogadtam az utolsó hozzászólást
 • Minden hozzászóló, aki folytatja a történetet meglepetés jutalomban részesül, ezért a hozzászólás végén ne felejtsétek el oda írni a játékbeli account nevetek! (pl. pisti.1234).
 • Egy játékbeli account-tal csak egyszer lehet írni
 • Elnézést kérek mindenkitől hogy ez a Karácsonyi történet amerikai típusú, azaz Télapó a főszereplő és nem a Jézuska, de azt hiszem a játékosok körében nem nagy bűn ezt meglépni hiszen hozzászoktunk.
 • a játék egy héten át lesz játszható, 12.22-ig
 • példának megnézhetitek a tavalyi ugyanilyen játékot: https://guildwars2.hu/2017/12/23/karacsonyi-jatek-mentsuk-meg-a-karacsonyt/

 

Segítség, bajban a Karácsony!

Hamarosan itt a Karácsony, ennek megfelelően gőzerővel megy a készülődés az északi sarkon. Az ajándékok nagy része már kész is a szorgos manóknak köszönhetően. Télapó is már kész a listájával, pontosan tudja ki mire vágyik és hogy megérdemli-e. Ma is, mint minden este Télapó a szokásos körútjára indult a pajtába hogy megetesse hűséges barátait, a rénszarvasokat.
Amikor odaért egy szemvillanás alatt a jókedvét pánik hangulat váltotta fel, ugyanis eltűnt a szánja! Sajnos ez nem akármilyen szán, egyedi volt és különleges varázserővel bírt, enélkül lehetetlen az ajándékokat kézbesíteni.
Enélkül hogy fogom kiszállítani a sok ajándékot? -Gondolta magában a Télapó.
Meg kell találnunk és meg kell mentenünk a Karácsonyt!
Körbenézett az istállóban és még valamit észrevett: 9 rénszarvasából csak 8 volt a helyén..

A 3 szó aminek szerepelnie kell a folytatásban:  Rudolf, pingvin, körömlakk

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Kisi
  2018. december 15. - 17:05

  Egy gyors pillantással próbálta megállapítani melyik rénszarvas is hiányzik, de a helyzet bonyolultabbnak tűnt, mint azt gondolta…
  Sorba nézte a karámokat:
  Üstökös… Meg van. Gondolta egy sóhajtás kiséretében, bár az éjfekete, csillagos pizsamán meglepődött.A rénszarvas mélyen aludt.
  Csillag … Hála a Manónak, Ő is itt van, bár miért van karácsonyfa izzókba gabalyodva? Nem, … nem is gabalyodva, hanem megkötözve!
  Rudolf… A szakállamra! Kiáltott fel. Rudolf ! Rudolf hiányzott!
  A karámjában csak egy gumipingvin, és egy üres körömlakkos üveg árválkodott.
  Gyorsan kiáltott a Manóinak, és a többi karámot már a segítségükkel nézte át.

  A következő szükséges 3 szó: festék, csokimikulás, csillagszóró

  Kisi.7348

  • Kozzy
   2018. december 15. - 17:25

   Válasz elfogadva, mehet tovább!

  • Kisi
   2018. december 15. - 17:29

   A hiányzó három szó : festék, csokimikulás, csillagszóró

 2. Tomi
  2018. december 16. - 13:57

  Miután átnézték az összes karámot. Csak Rudolf és a szán nem volt a helyén. A Mikulás elgondolkozott, vajon csak Rudolf szórakozik mint mindig, vagy valami több van a háttérben. Az egyik manó ekkor hangosan kiáltozott a Mikulásnak, hogy talált valamit. Egy csokimikulás, amin nem volt festék. A Télapó reménykedve ment be az ajándékgyárba, hagyta el a plüssmackókat csomagoló manókat, a mézeskalács festő részleget, a csillagszóró készító csillagászmanókat, míg elért a csokimikulást készítő manókhoz, azon belül a csomagfestő manókhoz.
  -Hívatom a leltármanót!
  -Szolgálatára Mikulás Úr! -ugrott elő az irodájából.
  -Jelentést kérek a festett és festetlen mikulások számáról!
  -A mai nap fejeztük be a festést, az utolsó adag is elkészült. A héten elkészült 632 millió csokimikulás, ezzel 0 maradt festetlen.
  -A manóba! -szólta el magát a Mikulás -Ettől féltem. Ez az ősellenségem műve!

  A következő szükséges 3 szó: Grincs, Télanyó, bejgli

  Idok.5423

  • Kozzy
   2018. december 16. - 15:19

   Hozzászólás elfogadva, mehet tovább!

 3. Csillagom
  2018. december 18. - 08:40

  GYORSAN ! GYORSAN! Kiabálta a *télanyó* IDE! A mikulás rögtön odafutott , a tett színhelye tele volt *bejgli* darabkákkal valaki megette az összes addig elkészül sütit amit télanyó készített szorgalmasan. EZ AZ ÁTKOZOTT *GRINCS* ! Mérgelődött a Mikulás. Sose tud nyugton maradni az az korlátolt! Ilyen megátalkodott tettet ! Nem csak hogy goromba de igen felelőtlen is, hiszen Rudolf nélkül nincs ajándék kiszállítás . Igen Igen! Motyogta a Mikulás. Ezt a Rudolf lopást még meg is értem ez csak is arra a csintalan dúrva lélekre vall! DE ez a sütievés ÁHHHHHHH! AZ A FUKAR ELKÉNYEZTETETT HENCEGŐ KIÁLLHATATLAN ! CSAK is Ő lehetett! Micsoda céltalan gonoszság két manó el is ájult ott helyben ! -De mégis ki???? Vágott közbe télanyó , a manók is csak értetlenül pislogtak a bűntett fölött . Ő VOLT ! TUDOM ! Mondta a télapó de idén nem hagyom ez annyiba az biztos ! Mormogta a Mikulás és elindult valamerre…

  A következő szükséges 3 szó: furunkulus, karsztstrand, szofisták,
  Leho.7469

  • Kozzy
   2018. december 18. - 10:15

   Hozzászólás elfogadva, mehet tovább. Amúgy elég nehéz szavakat adtál meg, kíváncsi vagyok lesz-e valaki aki folytatja :)

 4. Alery
  2018. december 22. - 14:00

  Mindeközben egy kis falu közelében egy nyolc év körüli kislány épp az erdőben sétált, tobozokat gyűjtött karácsonyfadísznek, amikor furcsa hangokat hallott. Kíváncsiságának engedve hamarosan egy karácsonyfaizzókba reménytelenül belegabalyodott rénszarvasra talált, aki a hóban feküdt.
  – De hiszen ez Rudolf! – ismerte fel a Mikulás rénszarvasát. – Akkor a nem lehet messze a Mikulás sem!
  Megpróbálta kiszabadítani a szerencsétlenül járt rénszarvast, aki amint tudott lábra is állt, majd a rajta csüngő izzókkal együtt a levegőbe szökkent és eliramodott észak felé.
  Nem messze egy barlangból épp a Grincs lépett ki a Mikulás egyik kabátjában, amit a szánjáról vett el és Rudolf után indult, hogy megkeresse.
  -Hogy a karsztstrandon fürdőző szofisták kapnának furunkulust! Hova tűnt ez az átkozott rémszarvas! És még a körömlakkomat sem találom!
  A következő pillanatban meglátták egymást a kislánnyal.

  Az új szavak: borotva, korcsolya, szikra

  Alery.5261

  • Kozzy
   2018. december 22. - 15:55

   Elfogadva, mehet tovább!

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: