Kezdőlap > Egyéb kategória > Patch 11.27

Patch 11.27

2018. november 27. Hozzászólás Go to comments

Ma érdekes időpontban jött a patch, magyar idő szerint kb kedd hajnali 2-3 óra fele,  nem tudom miért. (Twitter-en azt írták hogy “már annyira izgultak ők is hogy nem akarták tovább visszatartani”. Persze ehhez érdemes hozzátenni hogy késő este kb az EU szerverek összeomlottak folyton dc-t kaptak az emberek. Aztán hirtelen jött a patch és csak 1 órával később jött az előbb említett Twitter bejegyzés. Nekem ebből úgy tűnik megint elrontottak valamit és azért patch-eltek előbb)

 • Viszont megérkezett a megígért Roller Beetle mount race!
 • Több helyen is vannak pályák:  Gendarran Fields, Brisban Wildlands, Mount Maelstrom, Snowden Drifts, Diessa Plateau, illetve a teszt (gyakorló?) pálya Kessex Hills-ben van.
 • Vannak új a pályákhoz kapcsolódó achievement-ek (Side Stories kategória)
 • Akinek nincs beetle mount-ja tud bérelni a versenyhez
 • Ha minden igaz a 3-as epizód (Long live the Lich) újra ingyen unlock-olható lesz (elvileg estétől), így akiknek nem volt meg most ingyen meg tudják szerezni a beetle mount-ot (PoF kieg persze kell hozzá).
 • A mount combat kezdő skill (amivel általában sebzel és leszállsz) ki lett kapcsolva a versenyen, nehogy veszélyes helyen nyomd el
 • Vegyél részt a race-eken, legyél te a napi összesítőben a legjobbak között és kapsz medálokat, amikből új jutalmakat lehet vásárolni.
 • Most egy hónapon át minden lesz (minden nap) daily mount race achi, amiért annyit kell tenni hogy egy adott map race-jét megcsinálod, ami extra medált ad. Érdemes lesz minél többször megcsinálni, mert ha jól értem 1 hónap múlva ezt kikapcsolják, után már nehezebb lesz medálokat szerezni.
 • A medálokból új jutalmakat lehet venni.
  Nem írták ide miket, én meg még nem néztem meg, de ha jól tudom mini-ket lehet venni, tonic-okat, valami sál skin-t, meg pl. guild hall dekorációkat is lehet venni amikből a saját pályátok is meg lehet építeni. Amúgy aki azt várta hogy más, jövedelmező jutalmak vagy jobb skin-ek is lesznek az csalódni fog. Én mondjuk pl. sok-sok medálért egy beetle mount skin-t beraktam volna..

 

Jön egy levél egy bizonyos illetőtől ami a story-val kapcsolatos (nem a beetle race-es levélre gondolok) ha megcsináltad az utolsó epizódot. Elvileg zsákutca, azaz nincs valóban csinálható story rész, de az adott npc-t fel lehet keresni és beszélni vele és előre vetít némi story részt a jövővel kapcsolatban.

SPOILER: Caithe-ről beszélünk, akit fel lehet keresni a levél után Sunspear Refuge-ban, aki elmondja hogy északnak indul és felkeresi a Brotherhood of the Dragon-t. Csak hogy ezek dwarf-ok voltak, akik Glint örökségét, titkait őrizték, akik ugye bár majdnem teljesen kihaltak. Viszont a tudást átadták pár Canthai és Eloniai-nak, akikből később Zephyrite-ok lettek. Ők átestek a Forgotten-né váláson és végül ők lettek az Exalted-ek. (forrás: wiki). A kérdés akkor most hogy Caithe kit is fog felkeresni? Vajon az eredeti Brotherhood-ra gondolt? Dwarf-okat fog felkutatni? Ha igen akkor jó eséllyel Deldrimor Front-ra  (vagy talán vagy Far Shiverpeaks-re) megy és lehet mi is követjük majd..

 

Ezen kívüli fejlesztések:

 • a ring-ek és accessory-k ezentúl jobb klikkel berakhatóak a második slot-ba is
 • az új sigil és rune receptekben csökkentve lett a Maguuma Lily és a Freshwater Pearl szükséglet, így elfogadhatóbb áruk lett
 • bekerült egy új jewelcraft-os recept amivel azurite crystals-t lehet azurite orbs-á alakítani. Az azurite orbs ha jól tudom pár új sigil és rune recepthez kell, így most ezeknek az ára is elfogadhatóbb lett. (az azurite crystals fractal egyik map-jából elég jól jön, de ugye account-os volt ha jól emlékszem, most már nem az, akinek sok összejött most lehet eladni!).
 • Egy csomó hiba ki lett javítva, főként az új sigil és rune-okkal kapcsolatban. Részletek az eredeti patch notes-ban. Amit kiragadnék: a rune of sanctuary ezentúl a barrier-t a rád heal-t rakó healingpower-je szerint adja nem a tied szerint. (azaz eddig pl. dps-ként kaptad akkor alig ért valamit hiszen nincs healing power-ed, ezentúl viszont akitől jött annak a healingpower-jétől skálázódik, azaz valószínűleg jóval nagyobb lesz).

PvP:

 • ki lehet venni az új Mistforged Glorious Hero’s armor-okat a league vendor-tól amennyiben unlock-oltad (megszerezted) már a Ardent Glorious vagy a Glorious Hero armor-t (nem a sima Glorious-t) és vagy minimum 100-as szintű PvP-n.

 

Elindult egy verseny is, amin komoly irl jutalmakat, azaz dollárt (a heti nyeremények több ezer dollárosak) és autót meg hasonlóakat lehet nyerni (https://www.guildwars2.com/en/rollerbeetle/), viszont sajnos 18 év alatti és magyar állampolgárok nem vehetnek részt a versenyen! (https://www.guildwars2.com/en/legal/guild-wars-2-roller-beetle-racing-sweepstakes-official-rules/)

 

Ideiglenesen egy hiba miatt a Novelties részt kikapcsolták a hero panel-en, amint javítják a hibát visszakapcsolják!

Nemsokára (valószínűleg ma estétől) új mount adoptation license is bekerül, azaz új mount csomag, aminél ismét lehet olcsóbban (400 gem) véletlenszerűt venni (olyat ad a csomagból ami még nincs meg) vagy drágábban (1200 gem) választani. Itt lehet megnézni a skin-eket: http://dulfy.net/2018/11/27/gw2-distant-lands-mount-adoption-license-preview/

 

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/61676/game-update-notes-november-26-2018#latest

 

Kategóriák:Egyéb kategória
 1. KanDur
  2018. november 27. - 08:59

  A Sok DC mikor fogják javítani? Napi szinten olvasom a map chat én hogy DC. Én egy storyt nem tudok megcsinalni a DC miatt. 1 órában mi 1 DC van.

 2. AGab
  2018. november 27. - 10:09

  Ez érdekes. Én most jöttem vissza játszani, kb. 1,5 év kihagyás után és nálam most hatványozottan sokkal jobb a helyzet mint korábban. Nagyjából 1 hónapja játszom újra és még egy DC-m sem volt. Pedig WvW-t és Dragon’s Stand metát is toltam, azokon régebben minden alkalommal DC-t kaptam szinte.

 3. Ten15
  2018. november 28. - 17:11

  Valami hiba biztos van a szerverekkel. 1-2 hete lassú a TP, gyakran dob be error-t, néha hirtelen megnő a pingem, pedig egyébként villámgyorsan “megy” a neten máshol.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: