Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > Patch 05.08

Patch 05.08

 • megváltozott játékos által lerakható world map marker ikonok (alt+shift+bal kattintással lerakható)
 • új Sunken Chest gyűjtögetési lehetőség, achivement-ekkel (Dive Master Astora npc, Lions Arch-ban). Útmutató itt: http://dulfy.net/2018/05/08/gw2-sunken-treasure-hunter-achievement-guide/
  Jutalomként a következő 2 új dolog (breather, infusion) is szerezhető:
 • új ascended breather (head) skin
 • új swim-speed (úszás sebesség) infusion amit ascended breather-be (head) lehet rakni
 • +21% sebesség a Skimmer mount-nak víz felett
 • a Resistance boon ezentúl 3 sec Chill-é változik Boon Conver/Corrupt után
 • újradolgozott Confusion condition, ezentúl nem játékos irányította lények ellen (azaz mob-ok ellen) többet sebez (mint játékosok ellen)

 

 • az underwater (vízi) skill balance lényege: ne legyen nehezebb és körülményesebb vízben harcolni mint a szárazföldön, könnyen lehessen mozogni és a harci élmény se legyen rosszabb a szárazföldinél. Minden profession-nél az eredeti forrásban megtaláljátok a vízi skill-ek változásait. A legtöbb esetben jelentős erősítés látható a vízi skill-ek terén. Van ahol az animáció, az animáció sebesség, a projectile is változott, van ahol csak a sebzés, a cooldown, a range. Sajnos utility és trait változásokat nem igen kaptunk a vízi skill-ekkel kapcsolatban. Összességében elég gyengének/kevésnek értékelném a mostani vízi változásokat, ennyi változással nem lehet vízi kiegészítőt csinálni..

 

Profession változások nagyvonalakban:

A változás lista elég nagy, majd idővel szemezgetek belőle és pár dolgot lehet kiragadok frissítve a posztot…addig is nézzétek az eredeti forrást!

 • a Thief 2. elitespec-e, a Deadeye jelentős változásokon ment át, sok skill, trait megváltozott. A Malice ezentúl sebzés után jár (és ha a skill használ initiative-ot), 1 skill = 1 Malice, 1 crites skill = 2 Malice, 1 skill de több sebzés = 2 Malice. 1 skill max 2 Malice. Autoattack-ért nem jár Malice. A Stealth attack-ok elhasználják az összes Malice-t.

 

Pár érdekes dolog kiragadva:

 • rengeteg skill-t amit korábban szétválasztottak PvP/WvW/PvE módra most újra egyesítették egységes verzióra, általában a leggyengébbre.
 • a Confusion változás miatt valószínűleg a Condi Mirage és a Condi Engi dps erősödhet
 • a Druid kapott egy kisebb gyengítést Might adás terén, a GotL 8s helyett 12s-en át tartó Might-ot ad, de 3 stack helyett csak 2 stack-et, így nehezebb lesz picit talán fenntartani a 25 stack-et.
  Kapott egy nagy heal gyengítést is, a legtöbb Celestial Avatar-os skill kevesebbet heal-el. Viszont kapott egy erősítést is egy trait formájában, a középső utolsó major trait, a Lingering Light formájában. A trait Celestial Avatar formá-ban +50% healing-et ad, azaz ha használjuk ezt a trait-et akkor összességében az eredetihez képest picit jobban tudunk heal-elni. Viszont nem lehet egyszerre választani ezt ugye a Might adással…szóval vagy picit jobb heal Might adás nélkül vagy gyengébb heal Might adással..lehet választani. A változás után is valószínűleg megmarad a legjobb healer pozicióban a Druid profession.
 • az elementalist kapott egy Meteor Shower gyengítést. Nincs belső cooldown hogy milyen sűrűn találhat el, hanem helyette minden egyes találat gyengíti a következőt.
 • pár passzív party erősítő trait, mint pl. a warrior Empower Allies vagy a Spotter gyengítve a +150 statról +100-ra csökkentve
 • a Mesmer kapott egy kis phantasm gyengítést: Chronophantasma ezentúl az újra idézett phantasm-ok sebzését 50%-kal csökkenti.
 • a Ranger spiritek effektjének bekövetkezési esélye 75%-ról 100%-ra növelve (szerintem ez nem sokat számít majd hosszabb harcokban).

 

Black Lion Trading Company:

 • új Shrine Guardian Jackal Skin 2000 gem-ért : https://www.youtube.com/watch?v=rFJ0KoXTIug
 • utolsó hét megvenni :  Fused Molten Sickle, Fused Molten Logging Axe, Molten Alliance Mining Pick
 • az Elonian Landscape Dye Kit és Jormag Dye Kit visszatért 125 gem-ért
 • a Black Lion Chest átalakult Distant Visitors Chest-é, aminek a megújított tartalma szintén megnézhető preview-ban.
  Új garantált item: Black Lion Material Bag: Istan. Új Exalted Gloves uncommon dropp-ként.
  Új Shrine Guardian Jackal Skin uncommon dropp-ként. (Igen, jól olvastátok, elvileg eshet az új mount skin, nem mini!)
  A Dwayna’s Weapon Collection és a Shadow Weapon Collection elérhető uncommon dropp-ként. A Glyph of the Unbound és a Glyph of the Watchknight elérető rare dropp-ként.
 • a Black Lion Statuettes-ért kapható cuccok listája bővült: új Toy Combo-k, Griffon Hatchling Package és a Mini Dwayna’s Messenger, Hawk Wings Glider Combo, Quaggan backpack covers,  Zodiac Armor

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/39192/game-update-notes-may-8-2018#latest

 

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: