Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 05.01 – Jövő héten underwater skill és balance update várható

05.01 – Jövő héten underwater skill és balance update várható

05.08-án jön a következő balance update, ami az underwater, azaz a vízben használatos skill-eket is érinteni fogja!
Ez mindenképp szükséges volt már jó ideje, de hogy most valóban megtörténik talán még jobban megalapozható az az elmélet miszerint a következő kiegészítőben sok víz alatti tartalom lesz, ehhez kapcsolódó mastery-k lesznek és a következő főbb ellenfelünk az a mélytengeri elder dragon lesz akiről elég keveset tudunk jelenleg. Még csak a nevét se tudjuk, sokan csak Steve-ként szokták emlegetni. Természetesen mind ehhez elég nagy változások kellenének.
Reméljük nem csak pár apró módosítás jön a vízi-világba, hanem nagyon megújítják azt, függetlenül attól hogy vízi kiegészítő jön-e vagy sem.

Ti mit gondoltok erről?

Forrás: https://www.guildwars2.com/en-gb/news/coming-soon-changes-to-underwater-skills/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Shantey
  2018. május 1. - 23:02

  Víz alatt is működik az Epidemic, úgyhogy én boldog vagyok. :D

 2. 2018. május 2. - 16:09

  Szerintem adnak nekünk egy csomó skillt, ami az ellenfélhez/től mozgat, hogy ne kelljen arra is figyelni, hogy 3d-ben mozogj. Vannak emberek, akiket hamar összezavar, ha nem síkban kell gondolkodni. Jelenleg talán fegyverenként 1-1 skill ilyen, a többi meg csak nyomd meg, és talán lesz valami.
  Ezen kívül a láthatóságot is változtathatják. Pl. vörös fénnyel megfesti az ellenfeleket víz alatt a skill, hogy jobban látszódjanak, stb.
  Én ilyesmiket remélek. A legtöbben a mozgásra panaszkodnak a környezetemben. A skillek sebzését lehet tologatni, de egy rosszul működő mechanizmust nehéz, ha nem lehetetlen javítani. Meglátjuk. Én pozitívan állok a hírhez, mert legalább próbálkoznak.

  Remélek még a következő living story epizódra egy víz alatti mount unlock-ot, de ez tényleg csak vágyálom :)

  • Shantey
   2018. május 2. - 23:19

   Nekem egyedüli aggályom a fertelmesen kevés elérhető skill. Nem csak utility, hanem fegyverek kapcsán is. Amit javíthat ugyan, ha a következő elite speccek underwater contentre vannak kihegyezve, de ez így akkor is karcsúnak hangzik arról nem is beszélve, hogy adnak a szarnak egy pofont, ha a felszínen nincs értelme azokat használni.

 3. Ten15
  2018. május 3. - 09:43

  Ha már van egy (MMO-ra általában nem jellemző) relatív jó alapokkal bíró vízalatti rész, talán ideje vele foglalkozni. Az induláskor azt reméltem, hogy ölnek majd ilyen részekbe is energiát, de aztán szép lassan elsikkadt. Pedig biztató volt a core map-okon anno. Aztán végül a Raid on the Capricorn térképet is kiebrudalták A PVP-ből, mert jaj(!), sok a tengerfenéki harc. Pedig én bírtam. Mégis kitiltottak 72 órára helytelen nyelvhasználatért! :)

 4. alterego
  2018. május 3. - 10:06

  A vízalatti területekben is nagy a lehetőség.pl Largos is lehetne új faj. vagy egy Atlantisz szerű terület.A vízalatti mountot jó lenne ha betennék( személy szerint én egy quggan vagy krait mountot szeretnék :D ).de ezek szerintem csak a játékosok álmai. Bár Remény hal meg utoljára. mountot is 5 évig tagadták, ha jól emlékszem.Egyszer talán Anet is rájön mi kell a népnek.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: