Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > A Variance [Var] határozatlan időre inaktív guild lesz

A Variance [Var] határozatlan időre inaktív guild lesz

2018. február 9. Hozzászólás Go to comments

Ez az idő is eljött..sajnos nincs többé időm semmiféle guild-es vezető szerepre, örülök ha néha esténként lesz időm belépni játszani.
Ezt a blogot folytatom, írok cikkeket, híreket, viszont a Variance guild-et nem viszem tovább, nincs rá időm és energiám.
Bár még most is a legnagyobb létszámú guild voltunk, mind teljes mind aktív létszámban, de sajnos együtt játszásban, discord/TS használatban nem voltunk valami erősek.
A próbálkozásaim ellenére nem sikerült aktív, tapasztalt, segítőkész és szervezkedő új vezetőséget létrehozni, így aktív vezetőség hiányában minden aktív játékosnak a Variance-ban azt javasoltam hogy jöjjenek át a Ministry of Death Hun [MoD] guild-be. Én magam is átmentem sima tagnak. Itt van aktív, jó fej vezetőség, sok együtt játszásra hajlamos játékos, minden napos discord használat és szívesen látnak mindenkit!
A Variance-ból természetesen kilépni nem kell, mindenki aki átjött tartsa meg másodlagos guild-nek, mert lehet feléled még majd egyszer.

Köszi mindenkinek aki az évek során aktív tagja volt a Variance guild-nek, akik önzetlenül segítettek másoknak, ha kellett századszor is válaszoltak a kezdők kérdéseire, akik jártak a szervezett guild-es eseményekre, akik támogatták anyagilag a Guild Hall fejlesztéseit vagy bármilyen módon hozzájárultak hogy jobb közösség legyünk.
Remélem pár jó emléketek azért marad a guild-ről.

A magyar guild listát és a Variance tagfelvétel menüpontot is frissítettem akkor ennek megfelelően.

Ha van olyan játékos akit esetleg érdekel vezető szerep a Variance-ban, hogy újra élessze az keressen meg és elbeszélgetünk. (Kozzy.5974).

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2018. február 12. - 08:07

  Szomorú hír. Casualként mindig jó érzés volt látni egy egy [VAR]-os játékost átszaladni LA-n, vagy Divinity-n, vagy a legelképesztőbb helyeken, ahol még a spawn rutin sem jár ;) Remélem, akad egy új vezető, aki felvállalja a commander tag-et a guildben, és újraéled a csapat!
  Kívülállóként is köszönöm az eddigi munkádat, és hogy ennyi energiát áldoztál a csapatért, a guild-ért!
  – Végállomás

  P.s.: Hamarosan jön az alliance feature. Nem lenne jobb egy magyar alliance-et létrehozni, aminek az “arca” a Variance?

  • Kozzy
   2018. február 12. - 18:42

   Az Variance vezette Alliance (szövetségre) kb semmi esély több okból is:
   -nincs kb aktív officer a Variance-ban jelenleg
   -nincs senki tapasztalt WvW-n commander-kedő tag a Variance-ban
   -az aktív Variance-osok nagy része átment a MoD-ba

   A legvalószínűbb forgatókönyv:
   A MoD magyar guild-ben van sok aktív játékos, rengetegen WvW-znek is együtt, szinte az a napi program estkénként. Itt van pár olyan ember aki szokott commander-kedni WvW-n. Messze menően itt van a legtöbb WvW-ző magyar.
   Amit a legjobbnak tartok hogy hivatalosan is kinevezzük (nem hivatalosan már szerintem jó ideje így van) a magyar WvW guild-nek a MoD-ot, mindenki aki akar majd magyarokkal WvW-zni az kérjen tagságot ide, így amikor behozzák ezt az új WvW rendszert akkor mindenki tud majd együtt WvW-zni, mert minden magyar aki aktívan akar WvW-zni be fog férni kb a MoD-ba. A MoD-nak meg nem magyar szövetséges guild-eket kellene keresnie, azaz nem magyar Alliance lesz. Igazából nincs is más magyar guild akivel lehetne szövetkezni, mindenhol máshol elvétve akad csak 1-1 ember, kb mindenki aki akart eddig is magyarokkal együtt WvW-zni az kb már most is tag a MoD-ban. Helyette külföldieket kellene keresnie, más olyan WvW aktív és jó szövetségest akiknek van több commander-je és tartanak guild-es WvW raid-eket.

   • 2018. február 13. - 17:59

    A WvW alliancek még messze vannak de én is ugy tervezem, hogy aki magyar és szeretne velünk játszani az a MoD-ot jelöli be wvw guildjeként.
    A MoD pedig belép egy jó kis allianceba ahol vannak aktiv kék kommanderek, és sok játékos. Talán lesz egy Piken alliance akkor oda próbálunk belépni majd.

 2. Egy ex-gw2 játékos
  2018. február 17. - 15:08

  Kire írjak, hogy belépnék a MoD-ba?

  • Egy ex-gw2 játékos
   2018. február 17. - 15:14

   Megoldva.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: