Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > MO válasza a 2000 Gem-es mount skin-t sokalló játékosoknak

MO válasza a 2000 Gem-es mount skin-t sokalló játékosoknak

2017. november 29. Hozzászólás Go to comments

Az új patch-el ismét bekerült egy mount skin, egy raptor, de sok játékos meglepetésére szintén 2000 gem-be került az egyetlen mount skin, mint az előző is, holott sokan azt várták hogy az előző mount skin-es reklamációk miatt most majd 800-1000 gem körül lehet majd venni ezentúl az egyesével jövő mount skin-eket. Megint volt felháborodás és panaszkodás, most MO nagyon gyorsan válaszolt:

Nagyvonalakban:
A LivingStory-k, a folyamatos fejlesztés a GemStore bevételekből tud fent maradni és ők úgy gondolják hogy az alacsonyabb áru konstrukciókkal nem bírnának elég bevételt termelni ezért marad a magasabb áru, azaz 2000 gemes egyedi mount skin és a bundle-ök (ami most nem jött, de pl. az olyan mint a Halloween-es volt). A mount skin-ek kozmetikai dolgok, azaz nem kötelező megvenni, opcionális, a véletlenszerű skin-ekkel ellentétben most pontosan tudod mit kapsz a pénzedért cserébe, vagy ér neked annyit vagy nem. (Érdemes azt is figyelembe venni hogy arra se vagy kényszerítve hogy csak irl pénzért vedd, ha akarod gold-ból is vehetsz gem-et, amit pl. sok más játék Shop-jában nem tehetsz meg, muszáj irl pénzért vásárolni). Ráadásul elég szubjektív, azaz függ az emberek ízlésétől, így nem várhatnak minden egyes egyedi mount skin-től sok bevételt, főleg ha olcsón adják. Mivel egyedi darabokról van szó ezért a vásárlásuk se lesz végleges, limitált ideig lesznek ezek a skin-ek csak bent (ha végleg bent maradnának akkor kevesebb bevétel lenne, mert sokan kivárnának amíg jön új meg megint új és csak a legjobban tetszőt vennék meg. Így meg a tudat hogy csak x ideig tudod megszerezni jobban ösztönzi az embert hogy akkor is megvegye ha pl. csak közepesen tetszik neki).
Az egész GemStore-nak az a lényege hogy aki megteheti támogassa a játékot hogy fent tudjon maradni és tudjanak továbbra is ingyen tartalmakat (pl. Living Story4) készíteni.
Nekik nem az a céljuk hogy olcsón adjanak mindent hogy mindenki boldog legyen, mert akkor nem lenne elég bevétel a további fejlesztésekhez és nem lenne további ingyen tartalom. Nekik az a céljuk hogy legyen sok bevétel, amit úgy gondolnak hogy ezekkel az árakkal tudnak megszerezni és így fent bírják tartani a játékban a folyamatos ingyen tartalmakat.

Forrás: https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/7g5ptn/mounts_at_2000_gems_are_not_ok_anet/dqhgald/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
  1. Ten15
    2017. november 29. - 14:02

    Ezzel a fostos, pride felvonulásra való, szivárványos pulykával biztos nagyot kaszálnak bizonyos szegmensben… Persze az utóbbi két hétben sok minden “kiverte nálam a biztosítékot”, (már amennyire egy játékot komolyan veszek) szóval ne is figyeljetek rám! ;) Ilyen tartalomfejlesztés mellett szerintem 200 gemet nem érdemelnek, nemhogy 2000-et. Persze ízlések és pofonok, ha valakinek tetszik, amit mostanában csinálnak, akkor örülök neki. :) Szebb jövőt! (politika mentesen)

  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: