Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > 11.07 Patch:balance+PvP szezon 9+mount pack

11.07 Patch:balance+PvP szezon 9+mount pack

2017. november 7. Hozzászólás Go to comments
 • meghosszabbították Halloween-t 1 nappal, így 11.08-án 18:00-kor (magyar idő szerint) ér véget
 • elindult a 9. PvP Season: új amulet-ek és PoF-os rune-ok. Továbbá minden 1600-as rating feletti játékos nem jelentkezhet duo-ban rankedre, csak egyedül
 • sok-sok hibajavítás
 • bekerültek új collection achi-k a PoF-hoz (pl. Furnerary és Bounty Hunter armor és fegyver collection)
 • több nagyobb PoF event-en változtattak (jutalmat?), pl: Vabbi:Serpents Ire, Desolation:Junundu Rising
 • nem esnek többet az idegesítő kattintható PoF karma item-ek, vagyis jobban mondva nem kerülnek az inventory-ba hanem ha esik automatikusan elhasználódik
 • jobb klikk egy lebegő chest-en (jobb oldal) automatikusan inventory-ba rakja a tartalmát kivéve ha választható a tartalom
 • több láda, köztük a Desert Highlands-en a Buried Treasure és Superior Buried Treasure chest jutalmai változtak
 • új receptek a PoF szíves npc-knél illetve Elisa-nál (aki minden héten másik map-ra megy)
 • kiszedték a daily és account limites PoF Scribe dekor craft-ot, ezentúl nem charged quartz kell hanem 50 sima
 • bekerültek a matik az ascended Funerary fegyver és armor craft-hoz
 • WvW: Ogrewatch Tower újratervezve

Balance:

 • több fajta stun-break-et ezentúl levegőben is el lehet nyomni
 • a PoF-os rune-ok bekerültek PvP-re
 • Barrier: 1 másodperccel később kezd el csökkenni (1 helyett 2), viszont 1 másodperccel gyorsabban lecsökken(4 helyett 3). Azaz időben ugyanannyit van fent mint eddig, csak picit tovább tartja a max értékét.
 • több profession is kapott lehetőséget Might generálásra hogy akár leváltsák a mindenhova szinte kötelező PS warrior-t. Lásd lentebb. Én most úgy tudom elképzelni a kötelező jobb raid felállást hogy az egyik csapatban van 1 minstrel chrono tank aki ugye magas tick-es regen-t oszt a saját csapatában, ebben a csapatban még egy CPS wari a might miatt 2 banner-rel(10 fős ugye), a másik csapatba raknám a healer druid-ot (akinek a might stack-elés miatt ezentúl lehet az új Harrier stat kell) így a második csapatban is megvan a might stack. Természetesen a második csapatba kell még egy chrono dps is (perma quickness+alacrity). Így ezzel a felállással ugyan csak 1 healer van, de az első csapat (akinél nincs druid) magas tick-es regen-t kap a tank chrono-tól, összesen egy CPS is van csak, de az mindkét banner-t rakja mind a 10 embernek. Így 2 új dps hely is felszabadul a raid-ben. Gyengébb csapatoknál természetesen lehet azt csinálni hogy az egyik ilyen helyre egy full healer build-et hozni, ami már igazából lehet akár más is nem csak druid, bár szerintem továbbra is a druid a legjobb. Közepes csapatok vihetnek fél healer-fel dps druid-ot, aki alapban dps-el de heal igényesebb részeknél segít a heal-ben. A jobb csapatok meg simán mehetnek a legtöbb boss-on 1 healer-rel és +2 dps-sel. Én most kb így képzelem a raid setup-okat, de majd az idő és az okosabbak eldöntik hogy lesz a jövőben.

Professions:

 • nem részletezem, nagyon hosszú, esetleg később rövid összefoglalót írok, de addig nézzétek az eredeti patch notes-ot!

Elementalist: erősítettek a Weaver sword skill-jein, gyengítették a frostbow-t (pve-re).

Engineer: finomítottak a Holosmith: sword skill finomítások, hogy többet érjen a Heat, illetve állítottak Photon Forge Mode-on és a core engi jobb összehangoltságán.

Guardian: a Firebrand Mantra skill-eken erősítettek

Mesmer: simulékonyabb Mirage skill-ek, axe skill-eken finomítás, új effekt ha a Mirage Clock aktív

Necromancer: Reaper Shroud (HoT elite) finomítás: több sebzés a DS skill-eknek(+20-30%), de cserébe gyorsabban fogy a life force DS-ben(3%/s helyett 5%/s csökkenés).

Ranger: az új PoF pet-ek támadásának megbízhatóságának növelése, Stance-ek erősítése. A spiritek-ek ezentúl 10 szövetségesre hatnak! (raid!). Grace of the Land (druid trait ami +%sebzés volt eddig) ezentúl 4 stack Might-ot ad 8s-re 10 szövetségesen! (raid!)

Revenant: sword skill-ek finomítás, offhand sword picit offenzívebbé tétele

Thief: Deadeye finomítások, might generálás

Warrior: axe skill-ek erősítése (autoattack nem), Stance skill-ek gyengítése: Balanced Stance 8s helyett 4 s-en át tart és nem 3s-ente ad 3s stability-t hanem 1s-enként 1s-et. Az időtartam alatt crit immun is leszel. Berserker Stance:9s helyett 4s, gyorsabb adrenalin generálás, kevesebb Resistance adás, 60s helyett 30s cd. SpellBreaker: FullCounter:8s helyett 12s cd WvW-n és PvP-n. Phalanx Strength trait: gyengébb Might generálás: 6s helyett 4s időtartam.

Black Lion:

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/14429/game-release-notes-november-7-2017#latest

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Csillagom
  2017. november 8. - 08:59

  Tegnap pvp-z tem egy kicsit, sikerült bevergődni a platinába. Azt kell , hogy mondjam egész jó volt élvezetes harcok , szoros küzdelmek. Csak 1 afkolót sikerült kifogni , ami jó arány. Scourg al játszottam nem éreztem sokkal gyengébbnek mint volt , de sokan játszottak reapert elég dúrva dps tol most. Láttam a warriornál az axe al mahináltak de nem emlékszem milyen volt a pvp-n , ha valaki tudja vagy próbálta írja már le commentbe! Alig várom , hogy kipróbáljam a többi classot is , meccs közbe jónak tűnt jópár. NA ÉS MOST VOLT ELÉG :’DDDD! Mi ez a mount örökbefogadós random dobálós sosekapodmeg amit akarsz ? :’D Beleestem a csapdába vettem egyet és meg is szívtam skimmer mount skin esett ugyan az mint az eredeti csak 3 dye al :'(. Pedig vannak tetszetősek is! Nem akarok reddit vitát nyitni itt hogy megéri e vagy NEM!!!!!!!!, DE azért remélem sikerült elindítani valamit ! xd

 2. Kozzy
  2017. november 8. - 10:47

  Hát..hatalmas lázongás megy reddit-en meg a fórumon a mount skin-ek miatt. Az egy darab 2000 gemes mount skin is elég lázító, de ami még jobban kiakasztó hogy 400 gemért nem tudsz választani, véletlenszerűen kapsz. Pedig a 30-ból kb a legtöbb embernek 8-12 ami érdekes(minden típusból kb 2 effektes van, 2-3 pici változtatással, 2-3 meg csak kb újraszínezéses), a többi nagyon minimális változtatás az eredetihez képest és alig venné valaki. Legalább csinálhatták volna azt hogy 3as csomagban veszed ebből 1-et választhatsz és 2 random. Már jobb lenne. Reddit-en szerintem az ezzel kapcsolatos topic a valaha legtöbbet comment-elt és legtöbbet upvote-olt (~like) topic lett az egész gw2-es subreddit-en, szóval rengeteg ember kiakasztott, lehet felfigyelnek azért erre, bár sajnos kétlem hogy bármit változtatnának ezen.

  • nazgrath
   2017. november 8. - 11:16

   Most a jatekvilagban a random loot box a meta. Mindenki hoborog miatta, de megis veszik.
   Eredmenyt ugy lehet elerni ha nem vennek az emberek; addig is az o hangjukat elnyomja a bezudulo penz zaja (:

   Hogy kicsit ontopic maradjak, ertem en h balance patch, de miert kell ennyit varni breakfix-ekre? Pl a soulbeast trait nem stunbreak-elt eddig. Az isten szerelmere, az volt a lenyege.
   Breakfix-ekkel nem kene varni honapokat. Bezzeg ha stunbreak helyett kaptal volna 1gold-ot minden alkalommal, 2 oran belul javitottak volna…
   Edit: PoF Sept 22-en jelent meg, Sept 25-en mar volt forum topic h nem mukodik a trait.

  • Csillagom
   2017. november 8. - 11:35

   133 goldért kaptam 3 színezhető “opciót” az alap skimmer mounton , valaki meg egy teljesen újra textúrázottat. Már maga a befektetett munka sem azonos amivel ezeket elkészítették , nem értem hogy lehet árúba bocsájtani ugyan azon az áron , vagy ilyen rulettszerűen. Mert most számomra úgy tűnik az a terv hogy , bár sokat szeretnének kaszálni ezzel a mount skinezéssel de dolgozni új jó sikneken nem akarnak. Tehát úgy tudják rávenni a legtöbb embert a gemvásárlásra ha belecsalják egy ilyen rulettszerű s*arságba és kénytelen legyen vagy megvenni az összeset vagy beérni azzal ami kiesik :D Szánalom nem is zavarna ez a pénzéhség ha egyszerűen csak drága lenne, lenne mondjuk 2000 gem darabja de nézzen ki jól lássam hogy dolgoztak vele és azt vehessem meg amelyiket akarom nem háborognék. De ez a húzásuk egyszerűen csak ki*aszás és teljesen átgondolatlan.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: