Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > 11.07-én indul a 9. PvP szezon

11.07-én indul a 9. PvP szezon

2017. október 25. Hozzászólás Go to comments

November 7-től 2018. január 2-ig fog tartani a 9. PvP szezon.
Ez azt is jelenti hogy aznap, azaz 11.07-én (amikor véget ér a Halloween) kapni fogunk egy profession balance patch-et is (mindig jön a PvP szezon előtt), ami valójában az első nagyobb profession balance-olás lesz a PoF megjelenés óta. PvE-t és WvW-t is fogja valószínűleg érinteni.

Mint azt már az előző cikkben is írtam abban a szezonban nem lehet majd a legendary division-ösöknek duo-ban indulni hogy elkerüljék hogy nagyon sokat kelljen várni. Szerintem amúgy ez sok játékost nem érint.

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Csillagom
  2017. október 25. - 09:37

  A platinásokat azért érinti , hányszor volt olyan meccsem ahol top 10 es ellenfeleket kaptam , sőt volt hogy egymás után… az egyik ilyen alkalommal beszéltem Bluri nevű játékossal top 1-2 volt thief. Mondta , hogy annyira kevés a lege játékos , hogy a platinából kapják a 99% ellenséget. Ami egy platinásnak kúrva idegesítő lehet. Lege rangba már jobban hasonlít a verseny egy futóversenyre mint harcra. Inkább azon múlik a dolog ki tudja outrotálni a másikat. Az jó , hogy így legalább nem lesz annyira nagy az erőfölény, nem dob be ellened top lege duót azt csak pislogsz. Már írtam korábban , hogy önmagában ez a koncepció nem fogja megoldani a problémákat főképp az emberhiányt nem. Szerintem annyira rewardless ez az egész pvp pedig egy jó pvp-s ért és ér is annyit mint egy raides vagy wvw-s nem beszélve a pve részről. Igazán megérdemelnénk jobb jutalmakat vagy speciális csak pvp-n elérhető dolgokat. Egy percig sem lebecsülve a pve contentet de mindig nagyobb kihívás igazi emberek ellen összemérni a tudásod. Csak itt gw-be cserébe kb semmit nem kapsz.

  • Yodafone
   2017. október 26. - 08:37

   Mert a pve rész tele van fantasztikus jutalmakkal :D
   Am nincs spec pvp revard? Nem pvpzek, de úgy tudtam vannak cuccok, amiket csak onnan lehet kiszedni.

   • AGab
    2017. október 26. - 11:48

    A Wings of Ascension legendary backpack az egyetlen amit csak PvP-ből lehet kiszedni. De szerintem nem a rewardok hiánya miatt nincs PvP-ben ember. A totális önismétlés unalmába fulladt bele az egész PvP!
    Ennek farvizén én is csak magamat tudom ismételni! Új játékmódok, új mapok, új mechanizmusok kellenének! Régi hc PvP arcként magamról tudom, hogy nem a reward miatt PvP-zik az ember, hanem az élményért. Ami így 3-4 év után már rettenetes unalmas. Ehhez hozzávéve a balance problémákat, meg is van a titok nyitja miért nincs már ember PvP-ben.

   • Csillagom
    2017. október 26. - 14:27

    Egyet értek AGab-al az unalom az elsődleges probléma de , az is rohadt bosszantó , hogy tényleg semmi szóra érdemeset nem kapsz a pvp ért. Ha most minden kívánságunk teljesülne és beraknának 1001 új contentet akkor is ott állnánk hogy a pvp nem kifizetődő se dicsőségbe se pénzügyileg, se sehogy nem kapsz érte semmit. Persze az élmény az első és mindig is azért pvpztem , hogy torkokat metszhessek de ha már beletolok x órát ne a semmiért legyen. Ha jól tudom ki lehet szedni pvp-ből és wvw ből is a lege armort de csak a raid esek kapnak skint és title érte ami szerintem kiba*zás. A lege pvp-s back el elindultak egy jó irányba de megrekedtünk. Hozzátartozik az igazsághoz , hogy a pvp jelen dágványos állapotában lehet nem is “indokolja” ezen rewardok újragondolását. Jó lenne pár új map új game típus esetleg 1v1 vagy 2v2, és még nagyobb Guild vs Guild jellegű( most inkább emberszámba magasabb BG-re gondolok nem csak guildes harcokra) hamár Guild Wars a neve a játéknak… :PPPPPPP

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: