Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Story theorycraft – elképzelések a PoF történetéről

Story theorycraft – elképzelések a PoF történetéről

2017. szeptember 18. Hozzászólás Go to comments

Én nem vagyok egy ilyen nagyon elmélkedős, de kíváncsi vagyok vajon ti mit gondoltok kivel mi fog történni a Path of Fire-ben?

 • Balthazar: meg fogjuk-e ölni vagy elmenekül és a Living Story 4-ben is ő lesz a “gonosz? Ha megöljük ki veszi át a helyét a Human God-ok között?
 • Kralkatorrik: meg tudjuk-e akadályozni Balthazar-t hogy “elszívja” az erejét? Ha meghal vajon Aurene veszi át a helyét?
 • Aurene: milyen szerepe lesz, vajon hogyan fog minket segíteni?
 • Rytlock: mit fog elárulni a Mist-ről amit eddig nem mondott el?
 • Palawa Joko: fog-e vajon velünk vagy Balthazar-ral szövetkezni vagy végig mindkettőnk ellen harcol majd? Le fogjuk-e győzni és felszabadítani az embereket?
 • Taimi: vajon megint ő fog mindig mindenre kitalálni valami megoldást? Vajon hányszor fog bajba keveredni?
 • Lady Kasmeer Meade és Marjory Delaqua: nem-e lesz dráma és fog valamelyikük meghalni a történet folyamán?
 • Braham-SPOILER: róla elvileg azt mondták nem lesz szerepe a PoF story-ban

Milyen elképzeléseitek vannak, mi fog történni a Path of Fire story-jában?

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2017. szeptember 19. - 08:08

  No, akkor lássuk sorban:
  – Egyszer már verekedtünk istennel, és ő húzta a rövidebbet. Abaddon helyére pedig Kormir állt, most Palawa állhatna :) Jó fej az öreg :D
  – Kralkatorrik-ot szerintem kivégzi Balthazar. Az egész story a megújulásról szól, szóval jönnie kell a Aurene-nek, hogy átvegye a helyét.
  – Lásd fent.
  – Új fractalokat :D
  – Palawa sosem harcol senki oldalán, csak a maga érdekeit nézi. Amíg érdekében áll, együtt fog működni, aztán az élőholtak isteneként átveszi a hatalmat az unchained-ek felett.
  – Remélem, nem.
  – Túl nagy ziccer, hogy kihagyják.
  – Remélem, nem.

  A fentiek persze szerintemek.

  M.

 2. Ten15
  2017. szeptember 19. - 10:14

  Szerintem tipikusan amerikai történet lesz… bájosan gyermeteg, mint eddig, teli “logikus” és mesterkélten drámai húzásokkal. (Szokás szerint) jobb mielőbb túl lenni rajta. Balthazar és Kralkatorrik konfliktusa hidegen hagy, nekem nagyon banálisnak tűnik az egész, tökmindegy melyik marad, melyik megy. Aurene biztos reflektorfénybe kerül, remélem nem a cukiságfaktor növelésére használják majd. Ami eddig volt az aranyos és pont elég…
  A karakterek közül Rytlock jöjjön, meg “Myst-eljen””. Elég sok az idióta NPC, az ő narrációja még a jobbak között van. Taimi-t meg vigye egy a Palawa Joko.
  A leszbikákból Marjory ér valamit sztory szempontjából, Kasmeernek csak a seggét nézi az ember. Stabil párkapcsolatból azt mondanám, hogy ha választani kell, akkor Kasmeer. :)
  Braham sem hiányozna.

 3. Csillagom
  2017. szeptember 19. - 22:49

  Csatlakoznék némiképp nagy vonalakban “Ten15” -hez. Készülhetünk a nagy Marjory & Kas kibékülésre újra egymásra találásra. ( Nem mintha nem várnám remélem Kasmeer nek sokat kell majd teljesítenie , hogy szerelme megbocsássa amiért otthagyta magára Balthazar felbukkanását követően.) Amúgy meg nem tudom csak nekem nem működik ez a Balthazar mint főgonosz? Mordremoth szerintem jobb volt ezzel a “Sylvarik fülébe suttogásával” a fajok közé vert ékkel , valahogy nagyobb fenyegetést éreztem.
  Palawa Joko érdekesnek hangzik egy régi ellenség, remélem nem egysíkú lesz , el tudok képzelni vmiféle együttműködést az isten ellen, de végül elárul minket.( klisés lenne ) Sok jót nem remélnék tőle. Valami váratlant szeretnék kapni valamit ami felráz és sok PVP kontentet pl.: 2v2 / 1v1 / új mapokat vagy játékstílusokat, mert csak PvE ről lehet hallani jóformán.

 4. Eszem
  2017. szeptember 20. - 17:37

  Szerintem a nagy story fordulat, hogy meghalunk, átkerülünk a mistbe ahol találkozunk a többi istenséggel – ők elmondják, hogy miért hagyták el Tyriat meg mi történt, adnak egy fegyvert amivel visszaküldenek, hogy nesze üssed amíg meleg és csináljuk ki Balthazar bácsit.

 5. Shantey
  2017. szeptember 20. - 18:54

  Ha Rytlock átvenné Balthazar helyét az mondjuk elég vicces lenne, de ezen kívül elég kiszámíthatónak érzem a sztorit már most. Szeretnék meglepődni, több kívánságom nincs.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: