Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > 06.06 WvW Patch: jobb Skirmish jutalmak, Tier2+3 WvW armor, legendary WvW back

06.06 WvW Patch: jobb Skirmish jutalmak, Tier2+3 WvW armor, legendary WvW back

 • a Power of the Mists (WvW buffok) kikapcsolva, a panel ezen régi része lecserélve az új Skirmish reward kinézettel
 • a Standard Enemy Models opció már WvW-ben is működik (ha jól emlékszem azt csinálja hogy az ellenfelek kinézetét lebutítja)
 • a WvW meccs infó panel tartalmazza már az új Skirmish rewardtrack-et is
 • a Skirmish rewardtrack-en való haladás pip-ekkel lehet elérni, amiket minden 5 percben a Tick végén kapsz mint a sima rewardtrack-nél

Ami meghatározza hogy mennyi pip-et kapsz 5 percenként:

 • a szervered pozíciója az adott Skirmish-ben (2 óra, Warscore alapján). 1. hely +3 pip, 2.hely +2 pip, 3. hely +1 pip
 • a saját WvW rankod: 1-7 pip, a rankod főkategóriája alapján: normal(+1), bronz(+2), silver(+3), gold(+4), platinum(+5), mithril(+6), diamond(+7)
 • commander vagy-e min. 5 fős csapatban: +1 pip
 • legalább 3 hete ugyanazon a szerveren vagy: +1 pip (ezt csak akkor kapod ha már legalább 3 hete minden héten elértél egy wood division-ös chest-et ugyan azon a szerveren).
 • outnumbered (túlerőben az ellenfél) vagy: +5 pip (ezt én elég soknak érzem, +2 lehet jobb lenne. Ez miatt sokan csak outnumbered border-en játszanak vagy border ugranak a Tick lejárta előtt majd vissza)

Nem jár pip ha nem rég transfer-eltél.

7 láda van a track-en, összesen kb 1500 pip-el, 175 Skirmish Ticket-el és a track minden héten a WvW reset-el együtt nullázódik. Azaz ahhoz hogy a heti max 175 Skirmish Ticket-et megszerezd 1500 pip-et kell szerezned az adott héten, ami egy átlagos casual játékosnak azért nem kevés. Ha +4 pip átlaggal számolok 5 percenként akkor heti kb 32 órát kell hozzá WvW-zni, azaz napi 4,5 órát. (ha nincs meg a +4 pip átlag akkor nyilván még ennél is többet kell játszanod). Ha ezt tudod tartani akkor a legendary back-hez kb 2000-2300 Skirmish Ticket kell, azaz a heti 175-öt minimum 12 héten át kell gyűjteni. Úgy gondolom hogy ezt elég kevesen mérték fel, sokan csak belevágtak, azért vannak ekkora várakozó sorok most, de később sokan rá fognak jönni hogy ez elég sok WvW-zést jelent.. (A Tier3 armor-okról ne is beszéljünk, ahhoz ugye 2000-es rank kell, aki most nem rég kezdett bele komolyabban a WvW-zésbe készüljön fel hogy a rank2000-hez akár 1-2 év is kellhet).

A track-en Tier-eket lépve kapsz jutalmakat:

 • Skirmish Chest: választható ajándék: improvements/tactics (ezeket lehet fejlesztésként hozzáadni a Guild-etek által elfoglalt bázishoz ha ki van fejlesztve), siege, siege decorations (új Guild Hall dekorációk, a hagyományos WvW ostromgépek), tricks, traps, food
 • Instant rewardtrack progress, ami kb +1%-ot ad a jelenlegi (hagyományos) rewardtrack-edre
 • Memory of Battle (a Skirmish Ticket mellett ez is kell a vásárláshoz), de ezt TP-n is lehet venni

Division-t lépve (láda végi jutalom):

ugyanazok mint a tier-ekben (lásd eggyel feljebb) de ez mellett még:

 • Skirmish Claim Tickets (a régi Tournament Ticket)
 • az egyre magasabb division ládák egyre több Skirmish Ticket-et adnak:10,15,20,25,30,35,40=175

Összesen 175 Skirmish Claim Ticket-et lehet szerezni max 1 héten, bár az utolsó láda ismételhető, de ismételve már nem ad Ticket-et.

Amiket lehet venni Skirmish Claim Ticket-ből a Skirmish Supervisor npc-nél:

 • improvements, tactics, siege, siege decorations, tricks, traps, food
 • exotic és ascended WvW felszerelés: tier1 és tier2

Új kizárólag WvW-ről szerezhető skin-ek:

 • képek itt : http://dulfy.net/2017/06/06/gw2-wvw-tier-3-armor-and-backpieces/
 • bekerült a Tier2, Hero Triumph szett amit ha megvan a tier1 (rewardtrack) akkor craft-olni lehet, sok Skirmish Ticket és ascended craft mati kell
 • bekerült a Tier3 Triumph szett, amit 1500-2000-es rank után ingyen lehet megkapni (ha megvan a Tier2?)

Új panel rész:

 • Bekerült a meccs visszatekintő (match history) panel, ahol meg lehet nézni eddig mi történt, mikor kinek mennyi warscore-ja, victory points-ja, kill/death arány volt

Jobb LFG:

 • WvW-re belépéskor felkínál neked squad-ot és party-kat amikhez csatlakozhatsz (amit listázva vannak LFG-n, a funkciót ki is lehet kapcsolni az általános beállításoknál)

WvW legendary backpack:

 

Az összes fent említett dolog csak WvW-n érvényes, EotM-en nem! Azaz EotM-en nem lehet pip-et szerezni, nincs Skirmish Ticket..stb.

Black Lion Trading, GemStore:

 • új Magic Carpet Glider 400 Gem : https://youtu.be/MRCltmpEyZI
 • két héten át minden nap új Dye Kit tér vissza a GemStore-ba 125 Gem-ért
 • a Mist Herald Back Item Skin visszatért 500 Gem-ért
 • a Permanent Mystical Dragon Finisher és Permanent Minstrel Finisher visszatért 800 gem-ért

 

 • Bekerült 6 új eye color kizárólag a Total Makeover Kit-hez
 • A Guaranteed Wardrobe Unlock listája frissült további 700 (!) cuccal

A következő héten jön a 7. PvP szezon, ezzel kapcsolatban pár apró dolgot módosítottak..ezzel kapcsolatos fordítás folyamatban!

Forrás: https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/updates/Game-Update-Notes-June-6-2017

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. 2017. június 7. - 15:26

  nem lett rossz a patch! rég láttam ilyen que-kat a borderekre, és főleg azt hogy ennyi órán át menjen az 50v50v50 csata!

  üröm az örömben: mostmár nem olyan egyszerű csak ugy beugrani wvwre, főleg csapatos játéknál kivárni mig mindenki bejut

 2. bgaborr
  2017. június 7. - 17:20

  ugy erzem javitottak a skillagon is. nem is kicsit. de nem akarom elkiabalni.

  • 2017. június 9. - 09:34

   Attól még 15 FPS ha 2 horda összecsap. És nem gyenge gépen :D

 3. Ten15
  2017. június 8. - 09:37

  Ez a patch katasztrófa! Egyrészről… 50-60 sorok, bejutni nem lehet. A minőség? PVE hellokitty farmerek és 15-20 AFK minden térképen. Ráadásul desert-re lehet a leggyorsabban bemászni. A nyilvánvaló látszat ellenére nem vagyok PVP sznob, sem elitista… :) De valahol idegesítő, hogy eddig sosem látott emberek miatt nem tudok játszani. Nem fraktálozok, nem járok “dándzsönbe”, se raidre, alig PVE-zek… megcsinálom a térképeket, lejátszom az aktuális sztorit, oszt csókolom. SPVP és WvW, ebből gyakorlatilag az egyik kiesett a balf*sz farmerok miatt. Mit érdekel engem a legendary? Valaki kiszámolta, hogy majdnem másfél év mindent összeszedni a heti limit miatt, csak a hátizsák is hónapok… én játszani szeretnék, de nem tudok, mert 30-40 perc még bejutok a legótvarabb térképre, 1 óránál több egy alpine. Oké, növeljék a WvW népszerűségét, kell a játékos, a bénákból is hősök lesznek előbb-utóbb, ha megragadnak! De az afk és farmer balfékek csak addig maradnak, amíg meglesz a cucc, aztán au revoir! Addig legalább nyírnák ki a szerver-linkeket… Nem úgy kell hosszú távon közönséget csinálni, hogy adunk másfél év elit farmolnivalót! Inkább tartalommal… Aki WvW-zik annak a másfél év vérlázító, főleg, hogy eddig semmit sem kapott ez a közönség! Olcsó lósz*r megoldás, TÜNETI KEZELÉS! De nem baj, a tömegek éljeneznek, lehet farmolni… Aztán 96-os que mellett a HBL egész este idegen színekben pompázik! Na ezt nevezem én gáznak.

  • 2017. június 9. - 09:33

   Valahol egyet értek, deeee mi akkor a megoldás? Persze nem feltétlen nekünk kell kitalálni… :)
   Engedjenek be olyanokat akiknek nagyobb a rankjuk? Akkor eltiporják a kicsiket. Pl nekem is mennyi… 370-es a rankom? Holott amikor lehet és kell, rohadtul hasznos tagja vagyok a squadnak, jó ideig én is vezettem (kevésbé őrjöngve mint szokásos), TS3 meg minden. Aztán jöhet valami 1500-as rankú akinek csak sok az ideje és tinglitanglizik annyit, hogy minden eventbe épp csak belehúzza magát, de igazából nem segít.
   Achievements alapján talán? Az inkább rankal jön kb.
   Vagy akkor mi? Jah,a szerver linkelést ilyen időszakokban tényleg el lehetne dobni a fenébe. Vagy több térkép kell és ennyi?

   Mondjuk addig nem lelkesedek már túlzottan a WvW-re se, amíg borzasztó csikicsuki farmolás tétek és érdemes rewardok nélkül.

   • Ten15
    2017. június 9. - 10:22

    Szerintem új térképek, mass-PVP játékmódok kellenének, nem ilyen farm…
    – Pl. Több lépcsős megaerőd, vagy többszekciós város ostrom (A szépemlékű WH online-ból), taktikai elemek bevezetése, több pont tartása egy célhoz (nem csak ilyen monument f*szságok), vagy olyan térkép, ahol lépcsőzetes, egymásra épülő a foglalás és átfogó stratégiát, védelmek hátrahagyását igényli.
    – Lehetne glide-os map, Bloodstone Fen-es légi képességekkel.
    – Open PVPE map az új kiegben mondjuk két szerverrel, hogy ne legyen olyan nagy a terhelés. Ott vannak/voltak olyan komoly PVP orientált játékok mint az Aion, WH online, DAOC. Jó helyről lopni nem szégyen!
    Helyette kaptuk ezt a mézesmadzag gurulósgyógyszert… Hány ember marad meg a fogalmatlan PVE-hordából, miután:
    1. Rájön, hogy k*rva sok idő itt kifarmolni bármit is.
    2. Vagy kitartó, megszerzi amit kell, oszt csá!
    Gyanítom az első lesz több, három hét és a tömegek 70% eltűnik.
    Csináltak volna az ilyeneknek egy új, nagy EOTM mappot!
    Vagy tényleg engednék be rank szerint. Bár ez is necces, mert szívesen írnék 1500-as számot, de tudom, hogy sok jó játékos ennél kevesebbel bír. Másrészt sok EOTM PVE farm-hero 7000 felett jár, de használhatatlan. Kellene ez az ember, de ez egy annyira tipikus amcsi megoldás. Munka nélkül, olcsó húzásokkal és cukorkával bevonzani az embereket… Aztán az egész kb. így néz ki:
    [img]http://www.gw2wvw.net/uploads/monthly_2017_06/HydyrH9.gif.c035e1ef7bf95cae583ab75421eab3e2.gif[/img]

   • Rertez
    2017. június 9. - 11:12

    EotM-ből teljesen jó PvE/PvP farm módot lehetne csinálni speciális jutalmakkal. 1-2 erős boss-t raknék be, amik annyi cuccot dobnak, hogy érdemes legyen ráhajtani és értük összecsapni a másik két frakcióval, de mindenképp háromnál kevesebb boss lenne, hogy ne legyen könnyen kialakuló trade. Amelyik csapat életben marad, az megidézi, leveri, loot-olja. A létszámfölényben nyertes frakciónak kevesebb loot járna, meg a loot mértéke függhet egyéb objective-ektől is, amiket védeni kell a boss idézéséig.

    A sima WvW-re meg beraknék pl. olyan mechanizmusokat, hogy ha egy foglalás ellenállás nélkül történik, akkor jelentősen csökken a személyes reward, de az elfoglalt terület pontértékét tickenként változtatnám a balance miatt. Simán tennék rá boost-ot vagy diminishing returnt attól függően, hogy védik, fejlesztik, contested, stb.

    Nyilván az a jó mindenkinek, ha a PvP és PvE farm teljesen elkülönül, de közben a PvE farmban is megmaradnak PvP objective-ek is.

    EotM is teljesen jó map egy alapnak, de valamit tényleg kezdeni kellene vele.

   • 2017. június 9. - 13:47

    Jó ötletek…
    EOTM alapvetően egy várakozó és kiképző hely kéne hogy legyen. Ott mehetne a farmolászás ugyan így ahogy most.
    De komolyan, a WvW is hasonlóan komolytalan lényegében nincs is más különbség… Akkor, ha nem ilyen picurka térkép lenne, meg egy erődöt bevenni se 2 perc lenne, hanem negyed-fél óra de lenne annyi előnye hogy megérje…
    … pl SM-et csak ekkor lehetne ostromolni…

    Na akkor farmos vérpistikék EOTM-okban rohangálhatnának, mi meg kemény küzdelmeket élhetnénk át, rendes stratégiával.

    És akkor nem beszéltünk a telepíthető dolgokról, pl szöges fal és hasonló, amivel átalakulna a csatatér, amihez ész is kellene. Ez rohadtul nem casual, de mondom, arra ott az EOTM vagy mellette más is. Pl borderlandek.

    Amúgy Gliderkedni nagyon fun, csak kevés helyen lehet rendesen. Több szélcsatorna kellene, és nem csak függőlegesek.

   • ana
    2017. június 9. - 18:46

    Srácok így nagyon ötleteltek mit kellene csinálni.

    Csak mondom, hogy most adtak ki egy www-s patchet és jó ideig nem is fognak komolyabbat kihozni.

    Amúgy, ha valakinek kell egy HoT-os account ingyen szólhat itt, én nem tartok igényt a sajátomra, karakter nincsen rajta, mert sokat transfereltem.

   • kozzy83
    2017. június 10. - 08:49

    @ana: Ha valóban így gondolod és nem kell az account, szívesen adod és használható is (nincs ban-olva) akkor mit szólsz hozzá ha itt a blog-on valami egyszerű játék keretében kisorsolom valakinek?

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: