Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > Underground Facility Fractal Speed Run

Underground Facility Fractal Speed Run

2017. március 18. Hozzászólás Go to comments

A qT guild most megmutatja hogyan is kell gyorsan megcsinálni egy fractal-t. Kevesebb mint 4 perc alatt végeznek a T4 fractal-al.

Azért jól lehet látni hogy legyen elég dps-ük nem 4 reaper+1 healer felállással mennek fractal-ba :D
Persze, tudom hogy a reaper-el nagyon könnyű, nehéz vele meghalni, erősek a trash mob-okon az epidemic-el, de a boss-okon (single target dps) már nagyon gyengén teljesítenek. Ráadásul a mai napig nem értem miért kell healer druid melléjük fractal-ba. Régebben amikor az elite-el idézett “patkányokat” gyógyítani lehetett hogy megmaradjanak logikus volt, de azóta kb semmi értelme a healer-nek fractal-ba jobb csapatban. Ez talán ilyen megmaradt berögződés az emberekben. Persze, nyilván könnyebb, stabilabb végigcsinálni hogy ha valamit elrontasz, bénázol akkor valaki gyógyít, de ugyanakkor lassabb is, a legtöbb részre teljesen felesleges a healer fractal-ba, sokkal többet ér egy jobb csapatban (akik tudnak magukra vigyázni, dodge, self heal) egy 5. dps, pl. egy support condi druid (a 100-as és CM fractal-t talán kivéve). Ajánlom figyelmetekbe hogy rakjatok fel dps métert pl. egy fractal-ra is, lehet látni hogy mennyire gyengén teljesítenek az egyes build-ek(arcdps mutatja mások dps-ét is még akkor is ha nekik nincs fent) Mert pl. amit itt csinálnak a qT-sek, egy fázis alatt megölni az utolsó boss-t csak jó dps-el lehet.

A qT weboldalán találtok raid/fractal build-eket, leírásokat, érdemes megnézni.

Ami még trükkös a gyors haladás érdekében az nyilván a stealth, a mesmer portál illetve a nem rég berakott /gg parancs(öngyilkosság) a fractal-ban is.

Teljes condi party-val mentek, a build-ek mellé odaírtam mi miatt fontosak a party-ban.

condi ps warrior(2 banner, 25 might, empower trait): https://youtu.be/DNpH4K1HOXs

condi chrono(stealth, portal, alacrity,quickness): https://youtu.be/-ROkXzXP23A

condi druid(spotter,gotl,goe, sun spirit):  https://youtu.be/6rWiK7uxKsI

condi engi(stealth,új condi dmg trait) : https://youtu.be/0lDSyb_YEm4

condi thief(stealth): https://youtu.be/MEcPYMcM6tc

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Mayew
  2017. március 18. - 15:04

  Én anno Deroir [KING] videóit szerettem nézni, elég jól elmagyaráz mindent, bár túl exp módon kicsit a kezdőknek, viszont a lényeget meg lehet belőle tudni, “and not get yourself rekt like a scrub”.

  qT is annyi, de annyi daily fractal run videót tesz fel és soha nem láttam (még exp-nek mondható party-ban sem), hogy bárki akár csak hasonlóképp is csinálta volna. Uncategen is a hárpiák skip-elhetők lennének. Épp tegnap előtt volt egy thief és engi is a pt-ben, megkérdeztem nem-e lehetne, de még csak nem is válaszoltak.. annyit a thief javára, hogy ő volt az első akit láttam Aetheren gyorsan solozta a konzolokat.

 2. nazgrath
  2017. március 20. - 10:41

  Pofasak a speedrun-ok, de en meg mindig exploitnak tartom a content/mechanic skip-eket, bar ezeknek a befoltozasa a dev-ek feladata lenne.
  Bravuros ahogy az emberek rajonnek ezekre, viszont max youtube videokon szabadna tovabb elniuk azon az idon tul amig kiadnak egy hotfix-et ra.

  • Mayew
   2017. március 20. - 15:21

   az még egy dolog, hogy fel tudsz blinkelni valahová, de hogy 4 éve egyes dungeonokban még mindíg átmászol a falon vagy breaout-olsz és elúszol a bosshoz majd ezt letudják egy figyelmeztető/perma bannal

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: