Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > Karácsonyi sorsolás

Karácsonyi sorsolás

2016. december 17. Hozzászólás Go to comments

Sajnos Kalandjátékra nem sikerült összeszednem elég segítőt, így az elmarad. Most egy sima sorsolás lesz a hozzászólások alapján. (nem a tartalma hanem a “sorszáma” alapján).
A hozzászólások lehetséges témakörei:

 • Az év (2016) legjobb pillanata a játékban: boldog, vicces, fura,megható helyzet
 • A kedvenc játék változtatásom (patch rész) az évben (2016)
 • A jövő (2017) évre a terveim a játékban (amiket szeretnék elérni, megcsinálni)
 • A jövőbeli elvárásom (valamennyire azért legyen reális) a játéktól (patch, kiegészítő)

Szóval a feladat: ehhez a cikkhez írjatok hozzászólást a fenti témakörök bármelyikéből!
Bármelyik témakörben írhattok, akár rövid hozzászólást is, de kötelező valamit írni! Aki nem ír semmit, csak account nevet vagy nem az adott témákon belül ír azt nem fogom elfogadni. Ha viszont valaki a témakörökön belül ír akkor a tartalmát nem bírálom, részt vehet a sorsoláson. A hozzászólás végén a játékbeli account neveteket (pl. ipszilonka.1234) is írjátok oda hogy ha nyernétek el tudjalak érni titeket a játékban! Csak az account névvel visszaélni nem lehet, szóval bátran beírhatjátok, nem kell félni hogy feltörik vagy ilyesmi.

A hozzászólásokat 12.23, Péntek 20:00-ig fogadom el, addig lehet ez a cikk mindig a topon lesz.

A nyeremény: 3 véletlenszerűen kisorsolt játékos között 25-25-25 goldot osztok ki.

Sajnos többet nem tudok erre a célra szánni, de szerintem ez is több mint a semmi!

Orka, Cortez, Csati, Silencehill, Gorhanis, Black (remélem nem hagytam ki senkit): ti vagyok azok akik felajánlottatok valami összeget ezekre a Karácsonyi játékokra! Nagyon szépen köszönöm, legyetek büszkék magatokra!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Yodafone
  2016. december 17. - 19:10

  Az év (2016) legjobb pillanata a játékban: Egy hosszabb kihagyásom után tértem vissza nem oly rég a játékba. Számomra nagyon kellemes volt, hogy a guildem tagjai (ToA) mennyire pozitívan fogadtak vissza. Különösképp örültem egy olyan embernek, akiről azt hittem, haragszik rám, mikor azt mondta: nagyon örül, hogy visszatértem.
  A jövőbeli elvárásom (valamennyire azért legyen reális) a játéktól (patch, kiegészítő): a jelenlegi irány tartása nekem megfelelne. 1-1 új map néhány havonta. Talán kicsit több nagyszabású eventnek örülnék, ami megbolygatja a mindennapok szürkeségét.
  Acc: vemy.9201

 2. Szimarine
  2016. december 17. - 20:32

  A jövő (2017) évre a terveim a játékban (amiket szeretnék elérni, megcsinálni):
  Jó lenne egy Nevermore-t összerakni, a második gyűjtögetős, gyártogatós részt csinálom, de hát még rengeteg munka vissza van. Pénz is sok hiányzik, de material is… De ami késik, nem múlik, nem kerget a tatár :)
  Acc: Szimarine.5024

 3. Deru
  2016. december 18. - 19:26

  Én nem szeretnék részt venni a játékba, csak mivel rendszeres olvasója vagyok a blognak, gondoltam leírom a gondolataimat, ha már kérdezted:) Gondolom ez is célod volt, hogy felrázd kicsit a blogot.

  Nem tudom menyire reális elvárás, de én szívesen látnék egy gh-hoz hasonló home insta átalakítást, mármint hogy dekorálható legyen, és esetleg, hogy az elért eredmények, (pl. meta acsik) valamiféle trófeákat adnának bele, pl. úgy mint most Cultural Attaché acsival feloldott ajándékok Aurene instajaban. Szerintem érdekesebb lenne mint egy title, vagy egy acsi amit egyszer megszerzel, és többet nem is foglalkozol vele. A skin-ekről nem is beszélve, bár erről nem is álmodok, pedig egy skyrim szerű falra kirakom dolog milyen jó lenne. Technikailag nem lenne kivitelezhetetlen szerintem, mert minden skin le van modellezve, és úgy ahogy gh-s szobrok kezében van egy eternity, ez is simán megoldható lenne. Kérdés, hogy ez rajtam kívül bárkinek is hiányzik e a játékból:D

  A másik dolog, amit én szeretnék az az, ha valahogy árnyaltabban, de visszacsempésznék a játékba az ls1-ben kitalált dolgot, hogy a meglévő mappokat alakítgatják át egy egy ls esemény alatt. Tudom, hogy ezt anno sok kritika érte, de én akkor se értettem ezzel egyet. Persze nem a pve zergelésre gondolok, hanem az olyan eseményekre, mint amilyen a nightmare tower megjelenése volt kessex-ben, ami végérvényesen átformálta a térképet.
  Most sajnos kicsit bonyolítja a helyzetet, az alap térképek F2p mivoltja, de csak meg lehetne oldani valahogy. Szerintem munkában se több, egy meglévőm map átalakítása, mint egy teljesen új készítése.
  Persze jók, és érdekesek az új mappok, de idővel kiürülnek, és megint csak az lesz, hogy egyszer ledarálja mindenki, és többet a kutya se megy oda.

  Örömmel venném a víz alatti tartalom fejlesztését is, tudom ezt is az emberek 90% utálja, de szerintem ez is egy nagy kihagyott ziccer. Meg ha jól rémlik lore-ba van valami víz alatti sárkány is, meg is lenne a kövi exp témája:D Lehet kövezni!!

 4. elohomora
  2016. december 19. - 21:11

  Számomra 2016 legjobb pillanata egyértelműen az volt, amikor megadtam a játékban egy srácnak (aki azóta a barátom) a skype felhasználónevemet. Ingame is nagyon sokat beszélgettünk, mégis óriási mérföldkőnek tetszett a skype. Ebben az időben egyébként kezdtem elszokni a Guild Wars-tól, de az ő társasága mágnesként vonzott a játék elé. Nyálasan hangozhat, de számomra tényleg ez volt a legjobb. Persze szuper volt, amikor végre miénk lett a Guild Hall, meg amikor elkezdtük a fejlesztéseket, és kezdett kirajzolódni hogyan is fog kinézni az épület. Még mindig büszkén futkározok a területen, hiszen mi azért a földért megdolgoztunk. (Nagyon kicsi guild vagyunk amúgy, és óriási feladatnak tűnt a földet megszerezni is, nem hogy további fejlesztésekhez Mission-öket teljesíteni, illetve nyersanyagot farmolni..:D)

  • elohomora
   2016. december 19. - 23:53

   jaj, helloise.5102 voltam :’DD

 5. Light Nessie
  2016. december 20. - 12:44

  A jövő (2017) évre a terveim a játékban (amiket szeretnék elérni, megcsinálni): Legendary armor elkészítése, megtanulni használni a healer druidot, talán viper necrot is csinálnék. Ha tetszik a 2nd legendary dagger, illetve focus, legyártanám.
  A jövőbeli elvárásom (valamennyire azért legyen reális) a játéktól (patch, kiegészítő): Tökre el tudnám képzelni, hogy a legendary weapon, armor, backpack mellé legyen legendary trinket is.
  Account: nikolettapaletta.5743

 6. 2016. december 22. - 11:47

  Én a jövőbeli elvárásaimról írnék a játékkal kapcsolatban.
  Először is, örülnék ha igazak lennének a pletykák, és tényleg Elona kerülne be a kövi kiegészítővel ugyanis az első részben az volt a kedvenc területem (a Prophecies nincs meg hozzá, így Tyria-ból csak annyit láttam amit az Eye of the North behozott, de azok alapján a három terület közül az volt a favorit).
  Továbbá jó lenne, ha több dungeon kerülne a játékba, de mivel a fejlesztők nyíltan kimondták, hogy nem terveznek több dungeont, helyette a fractalt bővítik, így én a régi fractal rendszer visszahozásának örülnék, ahol még meg kellett küzdeni 1-1 szintért. Gondolok itt arra, hogy 3 pálya plusz egy boss fight, és ha menet közbe feladja a csapat, akkor bizony nincs meg a személyi fractal szint lépés.
  A Mastery rendszer nekem tetszik, így remélem (és hát miért ne lenne így) azt is bővítik a kiegészítővel. A Living Story-val behozott Masteryk se rosszak, viszont azok mindig csak arra az egy mapra érvényesek amit az adott epizód hoz be, míg egy új kiegnél az lenne mint ami a HoT-nál is volt, hogy az összes kieges területen használhatóak a masteryk.
  Végezetól a Balance-ot hoznám fel, ami megmondom őszintén nem tudom most hogy áll, de annak idején azért hagytam abba a PvP-t, mert eléggé elfuserált volt a balance. Pedig ha azt tökéletesre csiszolnák akkor az SPvP igencsak erős része lenne a játéknak, és akár még komolyabb esport is válhatna belőle, mint ami volt is a fejlesztők terve néhány évvel ezelőtt.
  Elnézést a hosszú kommentért, ígérem ennyi volt és már csak az account nevemet írom le :D
  Account: Skull Master.9127

 7. 2016. december 23. - 10:57

  Hú, pedig kalandjáték jó lenne :)
  Még szervezhetünk egyébként…

  Az év (2016) legjobb pillanata a játékban:
  > Sikerült beesnem PVP pálya alá, és onnan lőhettem az ellenfeleket. >:D

  A jövőbeli elvárásom (valamennyire azért legyen reális) a játéktól (patch, kiegészítő)
  > Már annak is örülnék, ha rendesen új, mixelhető skinek érkeznének, amik nem a “szivárványos zászlóra” emlékeztetnek. Vagy valami számottevőt adjanak már azoknak is, akik nem veszik meg a HoT-ot. Ezen felül csak könnyen megvalósítható de “irreális” elvárásaim vannak. :)

  RoyalPredator.9163

 8. alterego
  2016. december 23. - 14:44

  Az év (2016) legjobb pillanata a játékban egyértelműen az volt számomra, hogy sikerült az első legendary fegyveremet lecraftolnom.Így a jövő (2017) évre a tervem a következő gyártása.
  LS3 nekem nagyon tetszik egyelőre, főleg az új területek miatt. Remélem nem lesz minőségi romlás.
  Bízom benne, hogy jövő ilyenkor már a kiegészítőt rakom a fa alá, ami nem csak az új specializációkat fogja tartalmazni és 3-4 új területet, hanem bővelkedik a régi területek felfrissítésében is. Gondolok itt map-enkénti Meta eventekre és több World Bossra. Esetleg egy új fajra, vagy a vízalatti területek vonzóbbá tételére.
  Athos.7908

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: