Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > Legendary armor collection tier 2

Legendary armor collection tier 2

2016. június 16. Hozzászólás Go to comments

Frissítve!
Mivel már többen végignyomták a raid wing3-at így van már információnk arról mik kellenek azután ha valaki végigcsinálta már a raid-legendary armor collection tier1-et (mind a 9 raid boss-t megölte).

A collection tier1 (kb mind a 9 boss megölése) egy full szett ascended tier1 (Experimental Envoy) precursor szettet ad, választhatóan light, medium, heavy.

Ezután lehet csinálni a collection tier2-t.

Kép a tier2 collection-ről :

http://imgur.com/Rz5IgUg

http://i.imgur.com/r5VNYDP.png

Az elsőhöz 100 Crytaline Ingot kell (kb 2,5gold*100)

A többihez ebben a collection-ben ami eddig ismert nem kell craft-olni, csak egyszerűbb feladatokat csinálni:

 • Auric Basin Octovine
 • Volcanic Fractal
 • Snowblind Fractal
 • Verdant Brink Wyvern
 • Aquatic Ruins Fractal
 • Dragon Stand
 • Tangled Depths Great Tree

A második fele a collection tier2-nek még nem elérhető, gondolom ott lesz sok craft-os dolog még.

Ha az is kész lesz akkor kapsz még 1 teljes szett ascended tier2/final (Refined Envoy) precursor armor-t, itt is választani lehet hogy light, medium, heavy és még mellé megkapod az összes receptet hogy később a másik típust is le tudd craft-olni. Tehát pl. kiválasztod a heavy-t akkor azt a precursor armor-t kapod “kézbe”, de megkapod a receptet a light és mediumhoz is ha később azokat is szeretnéd megcsinálni. Ha később egy másik típust is megcsinálnál akkor annak a tier1 (Experimental Envoy) skin-je is unlock-olódik. Tehát minden armor típusra külön kell craft-olni a legendary-t és nem kapod meg az összes skin-t ha csak egyet megcsinálsz, jól meg kell gondolni hogy melyiket válassza az ember (light, medium, heavy)

Ha megvan a tier2 precursor (Refined Envoy) akkor már “csak” a Mystic Forge-ba kell berakni minden egyes darabját (6) a következő Gift-ekkel párosítva:

 

6x Gift of Prosperity:

 • 1x Gift of Condensed Magic =Gift of Blood, Gift of Venom, Gift of Totems, Gift of Dust : mindnél 100 T6, 250 T5, 50 T4, 50 T3 mati kb = 210gold
 • 1x Gift of Condensed Might= Gift of Claws, Gift of Scales, Gift of Bones, Gift of Fangs : mindnél 100 T6, 250 T5, 50 T4, 50 T3 mati = kb 190 gold
 • 1x Gift of Craftsmanship =50x Provisioner Token  : npc-knél lehet egy darabot kapni 1 rare craft-olt fegyverért (kb 1gold TP-n) cserébe, egy npc-nél napi 1x, de van kb 12 npc, kb = 50gold
 • 15x Mystic Clover (PvP és WvW reward track végén jár 2 darab, illetve lehet craft-olni : 1 Obsidian Shard+1 Mystic Coin+1 Glob of Ectoplasm+ pár Spirit Shard-ért mati)

 

6x Gift of Prowess:

 • 1x Eldritch Scroll (50 Spirit Shard)
 • 25x Legendary Insight (raid boss dropp, heti egyszer 1 boss = 1 dropp, egy héten 9 szerezhető max)
 • 1x Cube of Stabilized Dark Energy (ascended fegyver/armor bontásból 1 darab)
 • 50x Obsidian Shard (sokféle lehetőség, 1 darab= : 15 fractal relic vagy 1 laurel vagy 2100 karma vagy 5öt 1 guild commendation-ért, illetőleg SilverWastes-en elég jól esik a Bandit Chest-ekből)

 

6x Gift of Dedication:

 • 5x Auric Ingot(Auric Basin meta végén a ládákból, illetve lehet craft-olni 30xPile of Auric Dust+30xAuric Sliver-ből)
 • 5x Reclaimed Metal Plate (pl. Verdant Brink meta: VB Hero’s Choice Chest  napi 1 darab, vagy TP-n vehető rare Reclaim fegyver bontásából 1 darab)
 • 5x Chak Egg (pl. Tangled Depth meta végén 1 darab, + TD Hero’s Choice Chest 1 darab naponta, esetleg a TD-s chest-ekből is esik néha)
 • Gift of Pack (250 minden HoT map valutából : 250x Airship Parts 250x Lumps of Aurillium, 250 Ley Line Crystalsx, ?)

 

Ezekből minden armor darabhoz 1-1-1 kell, azaz 6 kell minden fenti Gift-ből..(mert úgy lehet fejleszteni a tier1 armor-t ha a 3 Gift-et meg az armor darabot bedobod MF-be).
Az első Gift az aminek a goldban sok lesz az ára, kb 500 gold 1 darab, azaz a 6 darab már eleve 3000 gold. A második Gift-ben a 6*25=150 Legendary Insight (azért ez elég sok, én kb 60-80-ra tippeltem volna..150-et eddig csak az szedett össze aki kb minden héten lenyomott kb mindent) és a 6*1 ascended cucc salvage van és 6*50=300 Spirit Shard van. A harmadik Gift-hez meg jó sok HoT map-ot kell farmolni : pl. kb 30 TD meta és sok AB meta+chest.
Hát..jó sok farmolás és rengeteg pénz fog kelleni..a jelenlegi árakkal tippelnem kellene akkor a teljes 6 darabos kollekcióra kb 3-4000 goldot is tippelnék…

Másik kérdés hogy hogy fog kinézni a végleges legendary armor..mert a tier1 precursor alapján szerintem nem sok embernek tetszik..reméljük a legendary skin teljesen más és sokkal jobb lesz.

Ami még szintén kérdéses hogy lesz-e bármi megoldás a rune/sigil dologra. Ugyebár a legendary cuccokon ingyen lehet bármikor statot váltani, de ez elég haszontalan tulajdonság ha minden alkalommal elveszik a benne lévő rune/sigil. Pl. sima dps build-ről váltanék condi dps-re  : tök más sigil és rune kell és minden váltáskor újra megvenni a dolgokat nagyon drága mulatság. A legendary fegyverek ugye már nagyon régóta elérhetőek és eddig nem volt erre semmi célzás hogy gondolkoznának Anet-nél egy megoldáson, szóval valószínűleg most a legendary armor megjelenésével se fog ez változni, azaz kb semmi értelme nem lesz a stat váltásnak :(

 

 

 

Forrás : https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/4o9ol4/what_we_know_about_the_legendary_armor_so_far/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. [Bee]
  2016. június 16. - 12:25

  Valószínűleg a mystic coin ára továbbra is felfele fog menni, nem néztem tegnap, de simán el tudom képzelni, hogy 1g felett lesz hamarosan. Eddig is problémás volt, most még kap egy pofont.

  Reclaimed metal plate miatt lehet, hogy megint felmegy az ára a rare reclaimed weapon-öknek (a régi szép idők, amikor 10g-ért el lehetett adni darabját…)

  Ez így legalább egy éves projekt :) Ha nem lenne egy hányás a precursor armor, komolyabban is érdekelne. De amilyen anyagigénye lesz a teljes szettnek, nem látom, hogy a jövőben még 2-t összerakna épelméjű ember a másik két súlycsoportra (új raid-ekkel gondolom új lehetőségek).

 2. gwfan21
  2016. június 16. - 17:08

  És ez még csak a pre cursor… Még ember neki is állna ha a legendary valószínűleg nem ugyanez a ronda lenne majd csili-vili kivitelben.

 3. Sárki
  2016. június 16. - 19:50

  Ezek tényleg ocsmányak.

 4. Shantey
  • [Bee]
   2016. június 17. - 08:59

   hm, ez eléggé ígéretesnek hangzik. legalább már tudjuk, hogyan lehet lekraftolni majd a többi súlycsoportot is. nem mintha a LI-k összegyűjtése ne tartana el jópár hónapig… kíváncsi vagyok, hogy erre még kitalálnak-e valamit, hogy ne csak heti 1-1-et lehessen összeszedni a bossokból.

   • kozzy83
    2016. június 17. - 09:35

    Nem lesz más megoldás, ezt így számolták ki Anet-ék. Régen írták is hogy amire elérhető lesz a legendary armor azok akik eddig rendszeresen és sikeresen raid-eltek rögtön lesz is elég Legendary Insight-juk. És ez pont így is van, mire végig lehet majd csinálni a collection2-t addigra aki minden héten megölt mindent annak meglesz a 150 LI-je. Más kérdés hogy van sok olyan raider akinek nem megy annyira jól és nem tudott mindig minden boss-t leverni minden héten..
    És most is hiába lesz 9 lehetőség, azt a 9-et megszerezni nem sokan tudják minden héten..
    Én pl. “casual-abban” raid-elek és általában örülök ha egy héten szerzek 3-5 LI-t. Ezzel a tempóval a 150 LI kb 1év…

   • [Bee]
    2016. június 17. - 12:15

    Biztos lesznek majd elégedetlenkedők, úgyhogy lehet, hogy ezen egy kicsit el kellene gondolkodniuk.

    Meg azon is, hogy ez heti 1-1, így aki pl szívesen segít új játékosoknak “betanulni”, az kb nem lát belőle semmi kézzel foghatót, max a játékélményt (ami olyan lesz amilyen)…

    értem én, hogy van amit limitálni kell, a jó drop (asc chest pl) esélye legyen heti 1/boss, de amit így kell gyűjtögetni… annál lehetnének kicsit enyhébben a feltételek.

    Vagy azt kéne, hogy ne 1 LI essen egy sikeres boss-ból, hanem mondjuk 2-3; vagy pl. eshetne nem Legendary Insight többszöri megölésért, hanem hívjuk ascended insightnak, amit be lehetne váltani a vendornál LI-re (5-10-et mondjuk 1-ért). Jah, lehet pont ezt akarnák elkerülni, bár így is, úgy is farmolni kell, mint a güzüegér…

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: