Kezdőlap > Egyéb kategória > Újabb WvW-s hivatalos szavazás

Újabb WvW-s hivatalos szavazás

Most a WvW borderland-ek rotációjáról lehet szavazni.

Szeretnéd-e hogy egyszerre legyen bent a 2 fajta (Desert, Alpine) borderland?

Az opciók (a sorrendet sokszor valamiért változtatják, szóval nem biztos hogy ugyan ebben a sorrendben fogod látni):

 • Igen, szeretném hogy egyszerre legyenek bent, 2 Desert és 1 Alpine borderland arányban
 • Nem szeretném hogy egyszerre legyenek bent, jobb ha inkább a negyedéves patch-el mind a 3-at cserélik (azaz kb negyedévente rotálódna mind 3)
 • Igen, szeretném hogy egyszerre legyenek bent, 2 Alpine és 1 Desert borderland arányban

Ahhoz hogy bármelyik “Igen” szavazat nyerjen min. 75%-os szavazati arányt el kell érnie összesen a két “Igen” verziónak és az nyer amelyik több szavazatot kapott.

Azt is említették hogy ha az “Igenenek” nyernek akkor nekiállnak majd egy 3. fajta borderland-nek is, így mind a három szerver másikat kaphatna. De ez még elég távlati terv.

Saját vélemény : szerintem ez nagyon hülye ötlet, rengeteg panasz és nyavalygás lenne ez miatt utólag, hogy az az 1 szerver akinek más lett épp a borderland-je mekkora előnnyel/hátránnyal rendelkezik. Lehet nem rossz hogy változatosabbak a map-ok, de a teljesen egyenlő esélyek szerintem többet érnek. De úgy néz ki a többség nem így gondolja mert elég sokan az Igenre szavaztak eddig.

Forrás : https://feedback.guildwars2.com/en

Kategóriák:Egyéb kategória
 1. trps
  2016. június 1. - 07:59

  És olyan lehetőség, hogy csak Alpine borderland legyen még véletlenül sincs…

 2. bgaborr
  2016. június 1. - 08:07

  Jah, sztem is kéne egy olyan opció, hogy dugják fel a desert bordert valahova jó mélyre és maradjanak a sima borderek és foglalkozzanak valami értelmes dologgal ami a WvW-t illeti.
  75% kell? -.- ne égess ki!! Bár csodálom, hogy nincs megy simán, egyelőre 51.8% a legértelmesebb 2 Alpine 1 Desert variáns :S
  Ez a tortadiagram a végén….Annyira profi… Két ugyanolyan piros szelet, 1 alig világosabb és egy majdnem fehér -.- no comment.

  • bgaborr
   2016. június 1. - 08:09

   Kozzy, igazad van egyébként, nem tudom hogy fogják ezt megoldani, de annyira utálják az emberek a Desertet, hogy nem mernek nem valamilyen Alpine-es verzióra szavazni, nehogy Alpine nélküli időszakok legyenek…

 3. Sárki
  2016. június 1. - 16:24

  Ha megnézitek mit kaptunk HoT-tal és azóta, érthető a szánalmas vergődésük:

  HoT ígéretek:
  -Revenant
  -GH
  -Masteryk (mondjuk ez nálam annyira külön cucc, mint a Geode DT-ben pl.)
  -új mapok
  -új border
  -spec.
  -legendaryk

  Ebből lett:
  -Revenant van, csak nekem nincs, nem érdekel :D De népszerűnek tűnik :)
  -GH-k jók, csak a funkciójuk hiányzik.
  -2 raid wingen túl kb. semmit nem kaptunk
  -masteryket én a mapok részének tekintem és a legtöbb nem ad olyan pluszt, ami a játékélményt növelné
  -4 új map, teljes árú kiegért, rossz vicc
  -új border ötletei jók, a megvalósítás egy szar. Glide sokat lendítene rajta.
  -specializációk jók, de Hot nélkül az összes kaszt gyenge.
  -Megjelenéskor 2 legendaryt kaptunk, a back most került be, bow most került be, pvps-t passzolom (asszem csak a pre van bent), a többit jegelték.

  Szóval HoT egy hatalmas arculcsapása a rajongóknak, az ár/érték arányt figyelembe véve meg ~árulás. Alig kaptunk vmit, fele core tartalom, másik fele kevés és még kész sincs. ne csodálkozzunk, hogy az egyik leglátványosabb pluszt erőltetik, holott mi is tudjuk, ők is tudjuk hogy rossz, viszont így legalább tudják mutogatni és elmondani, hogy mennyire sok újdonság jött a kieggel. Hát nem jött, közben viszont legalább érdemi, szélesebb bázist érdeklő tartalom nincs, de legalább a wvw-t szétverték. Láthatóan semmi más nem számít, csak hogy látszódjon a tetterő meglegyen az a minimális újítás, ami még felszínen tartja a játékot, még ha olyan sz@r is minőségű is, mint a klik…

 4. bgaborr
  2016. június 1. - 21:07

  Nekem, aki a játékidőm kb 90%-át töltöm WvW-n, leegyszerüsítve a helyzet: 15.000 Ft-ért elb*sztak a 4 wvw mapból 3-mat (eotm-ot nem tartom wvw mapnak), elüldözték a közösségemet, viszont kaptam auto lootot wvw-re.
  Hmmmm….nem olyan nagy deal xD

 5. Ten15
  2016. június 2. - 11:30

  Nem olyan gáz a desert BL, főleg a javítások után, szerintem egyetlen hibája, hogy nagy. Cserébe viszont szép és hangulatos. Bár nyilván ez ízlés dolga mindenkinél. Nekem bejött, leszámítva a méretet, mert a változatosság gyönyörködtet. Ha megtanulta az ember, akkor egész közlekedhető volt. A choke-pointok kérdése meg megint mindenkinél egyéni preferencia.
  A hülyeséget és a kapkodást viszont érzékelteti, hogy a legtöbb (hangsúlyozom!) értelmes kritika a layoutot és méretet (amit nehéz játékosokkal megtölteni) érte, de az Anet mit tett?
  -> Gyorsan javítottak az elsőn, nem érte el a kívánt hatást… mondjuk ennyi és ilyen hosszú frusztráció után félórás melóval ritkán lehet sikert elérni.
  -> Aztán mivel semmi más kreatív ötletük nem volt és láthatóan dolgozni sem szerettek volna, engedve az aktuális hangulatnak visszahozták a régi BL-eket…
  -> És ezek után vonják össze a szervereket… hogy még véletlenül se lehessen kipróbálni milyen az, amikor a desert BL-eken végre lenne ember (és mielőtt kritika érne népes top wvw szerveren vagyok a kezdetek óta és nem, a Piken sosem volt igazán az! :)).
  -> Persze -ecce homo!- ezek után jöttek a petíciók, hogy nem kéne kukázni az újakat, most akkor lesznek szép rotációk. Kapkodás és kapkodás…

  Meg buta, sivár szavazások… meg konzultációk, természetesen prominens, amcsi guildokkal. Hááát, ööö…

  Pedig pl. lehetne 3 különböző BL, maradhatna egy Alpine, egy még egy kicsit polírozott Desert, meg összerakhatnának egyet a játékosokkal karöltve. Változatos lenne, nem lenne vele sok munka, nem kéne már 1 hónapja a rotáción görcsölni. Több hírhedt siránkozót kielégítene, olyan pedig sosem lesz, hogy mindenkinek jó…

  • trps
   2016. június 3. - 09:24

   Nem csak a méret volt a probléma, hanem a sok különböző felesleges akadály (pl a felugró szikál, amik labirintust formáltak), ami mondjuk lehet szórakoztató, ha nagy pug zegrg-gel mész, de azoknak a guild-eknek, amelyeket nem érdekel a foglalás, csak harcolni akarnak újabb idegesítő elem, amellett, hogy alig van olyan sima terep, ahol lehetne normálisan harcolni.
   Azzal nem értek egyet, hogy Piken sose volt igazán top szerver. Nyilván egy jó ideje nem az, de az első bajnokság alatt szerintem az egyik legjobb fighting server volt, ha nem a legjobb. Mellesleg olyan top guild-ek indultak onnan, mint pl a Red Guard vagy Team Agression és ha jól emlékszem a Golden Horde is. Sajnos azok az idők elmúltak, a WvW akkor volt a legjobb. Most már minden a létszámról szól, nem pedig a kommander/pugok tudásáról.

 6. 2016. június 3. - 09:40

  Bla bla bla…
  Rendes vár assaultokat szeretnék 10 éve de nincsenek, mert itt is mindent csettintésre befoglalhatunk… :/
  Oks. Felfogtam, ez sose lesz Az a játék ahol normálisan lehet védeni/bevenni az amúgy kis nevetséges picurka várakat… Akkor meg mi értelme? Speedrun hogy ne harcolj csak capcapcap? Nonsense nekem. Ez van folks. Legalább szétnerfelt rangerként megalázhatok pár jöttmentet aki belémköt hagymaszedés közben… :D

  & Piken legjobb EU szerverek egyike. “Kivéve” most amikor 5/5 mapon merge miatt hemzsegnek a noob squadok bármerre megyünk. 15v100 a felállás kb, OP HoT-os bizbaszok ellen. Mentsük meg a WvW-t, mondja az ArenaNet.
  Mi meg örülünk ha egy sentry-t be tudunk foglalni anélkül hogy 3 oldalról özömlenének az ellenségek, akik utána nem is bántják egymást… Csak tudnám hogy mi a frász folyik itt :S

 7. Ten15
  2016. június 3. - 16:45

  Hát… sajnos ez sosem lesz DAOC vagy WH Online, de azért nem olyan gáz.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: