Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > Frissítve : 05.28 Szombat 20:00 Közös Edge of the Mists, Piros szín

Frissítve : 05.28 Szombat 20:00 Közös Edge of the Mists, Piros szín

A következő szombaton szeretnénk közös játékra hívni azokat akik eddig nem nagyon éreztek rá a WvW/EotM-ben rejlő lehetőségekre, élményre, illetve azokat akik szeretik de kipróbálnák milyen egy nagyobb, szervezett csapatként játszani. Ez is egyfajta “endgame” tartalma a játéknak és sokak ez miatt szeretik igazán ezt a játékot.

 

Aki esetleg nem tudja mi is a WvW/EotM azok olvassák el a cikk végén a rövid összefoglalómat!

Mire számíthattok szombat este :

 • Bárkit várunk szeretettel, nem kötelező a 80-as szint se, de természetesen a komolyabb harcokhoz a 80-as szint, a jó felszerelés, a jó build sokat számít. (WvW/EotM valamennyire felskáláz 80-asra ha bemész, de nem lesz meg minden trait/skill mint PvP-n, és a statjaid se lesznek olyan jók mint egy igazi 80-asnak).
 • Az esti 20:00 EotM reset-kor kezdünk, előtte 19:50-től már lehet “/squadjoin Cegi.4385”-ot írni a csatlakozáshoz. (ő lesz a commander).
 • Lesz TeamSpeak, de nem lesz kötelező se beszélni, se feljönni. Természetesen nem fog írogatni a commander a chat-be, így ha hallani akarod éppen mit kellene csinálnod nem árt ha fel tudsz jönni. A TS szerver címét majd a vezető fogja beírni a squad chat-be.
 • A vezetést a Piken szerveren lévő Successors of Dionysus[SoD] guild vállalta.
 • Edge of the Mists-re megyük hogy minél többen tudjatok jönni. A WvW/EotM szerverhez van kötve így nem fog tudni mindenki velünk jönni. A vezetők a Piken Square szerverről vannak, így ha azon a szombaton a Piken-nel azonos színe lesz a szerverednek akkor te is tudsz jönni. Ezt a cikket 05.27-én pénteken este frissíteni fogom hogy épp mi lett a Piken színe.
  A Piken színe piros, ha ilyen színű a szervered szombaton akkor tudsz velünk jönni!
  Elvileg piros színű a nemzetközi szerverek közül: Ring of Fire & Whiteside Ridge, Gandara & Ruins of Surmia. (A többi: Baruch Bay,Augury Rock&Fort Ranik, Abaddon’s Mouth)

Akinek jobban megtetszik, kedvet kap és szeretne komolyabban, szervezetten WvW-zni (Piken szerver) azt a SoD guild várja szeretettel. Nagyon jó (rendszeresen raid-elő, szervezett, komoly) WvW csapatuk van, de kevés az utánpótlás, az újonc.

 

 

Miről is szól nagyon nagy vonalakban a WvW/EotM?

 • a játék valamennyire felskáláz 80-asra ha bemész (de nem lesz meg minden trait/skill mint PvP-n, és a statjaid se lesznek olyan jók mint egy igazi 80-asnak). Free2Play játékosok lvl60-astól tudnak csak bemenni
 • 3 csapat/szerver harcol egymás ellen, WvW-ben 1 héten át, EotM-ben 4 órán át
 • hatalmas térképeken (WvW=4 darab, EotM=1 darab) kell objektumokat elfoglalni és megtartani
 • ezeket a várakat, erődöket ostromgépek segítségével kell megtámadni, illetve védeni
 • az ostromgépeket supply-ból kell építeni, ezt minden karakter tud felvenni és magával vinni 10-25-öt, egy ostromgép általában 40-100 supply típustól függően (van kb 6-7 fajta)
 • WvW-n van lehetőség az egyes objektumokat fejleszteni is (erősebb falak, kapuk, ehhez a camp-ekből supply hordó dolyak-okat kell bekísérgetni), illetve védelmi mechanikákat is kifejleszteni
 • minden egyes birtokolt objektum adott pontszámot ér (pl. Tower:15, Keep:25), az összes általatok birtokolt épület összpontszáma WvW-n 15 percenként EotM-en 5 percenként hozzáadódik a csapat/szerver eddigi összpontszámához
 • minden egyes tevékenységet (ellenfél ölés, elfoglalás, védés..stb) XP-vel jutalmaz a játék, de ez nem PvE, itt saját XP és külön szintek, ún. Rankok vannak (1 Rank 5000 XP). WvW-n akár 10.000-es szinted is lehet, amiket különböző elnevezésű rank-okkal jeleznek, pl. “Platinum Soldier” (ezt látja a neved helyett az ellenség). Viszont minden egyes rank lépésnél a játék ad egy ládát amiben Tome of Knowledge is van, szóval akár PvE szintet húzni is lehet itt.
 • jutalmat a megölt ellenfelek (játékos és várvédő NPC-k) is adnak, illetve a Rank lépéses láda is adhat bármit
 • egyéb jutalomként a PvP-hez hasonló Reward Track-ek is vannak, amit ha kiválasztasz melyiken akarsz haladni WvW-n 15 percenként, EotM-en 5 percenként ad hozzá picit a csíkodhoz (bár a WvW ritkábban ad hozzá, de jóval többet, százalékosan kb 20%-al gyorsabban lehet haladni mint EotM-en).
 • minden egyes Rank lépéskor kapsz +1 WvW mastery pontot, amit el tudsz költeni magadon különböző fejlesztésekre, amiktől a karaktered jobban tudja pl. használni az ostromgépeket
 • két fajta játékstílust szoktak megkülönböztetni, az egyik aki egyedül vagy kis csapatban próbál kevésbé védett objektumokat elfoglalni, kémkedni és zavarni az ellenfelet, illetve a másik, akik a nagy főcsapatban mozognak és próbálják az ellenfél főcsapatát legyőzni, elfoglalni nagyobb, védett erődítményeket és megvédeni a sajátokat
 • akik komolyan játszanak azok TeamSpeak-re felmennek és ott mondja a commander mi a terve és hogy a harc közben épp mit kellene csinálni (mikor merre nyomulni, mikor nyomni stability-t, reflect-et..stb). Aki nincs TS-en annak érdemes folyton szorosan a commander mellett lenni. Egy szervezett csapat képes lehet akár feleakkora létszámmal is leverni a szervezetlen ellenfeleket, ezért is szeretnek sokan, fix, jól szervezett csapat tagja lenni

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Agab
  2016. május 21. - 20:17

  Basszus, sajnos Desolation-on vagyok, így nagy valószínűséggel pont az ellenkező oldalra fogok kerülni. :(

  • Bikuci
   2016. május 23. - 09:08

   Deson vannak most jó commanderek, mint régen Rox?

 2. Agab
  2016. május 23. - 12:24

  Most hogy a Vabbival összevonták, a population helyre állt és visszahozták az Alpine BL-eket, újra nagy az élet és sok a commander. Hogy azok jók-e vagy rosszak én nem tudom megállapítani, de általában tudják a dolgukat és nyerünk. :)

 3. Bikuci
  2016. május 23. - 17:42

  Gondolok itt arra, hogy van-e még valahol olyan, hogy a szerver ts-en egyeztetnek a különböző commanderek, hogy ki, mikor, honnan támad?

  • Agab
   2016. május 23. - 21:49

   Ha ez számít jónak akkor igen, folyamatosan. :) Bár inkább azt egyeztetik hogy ki melyik BL-en vagy az EB-n mit csinál, hogy állnak a foglalások, mert a populáció miatt általában egy nagy zerg van egy térképen és max. melee/ranged csoportokra osztva van két commander.

  • Bikuci
   2016. május 24. - 11:35

   Nem a guildek közti bl leosztásra gondolok, hanem az egy bl-en belüli csaták szervezettségére. Ninja támadás, több oldalról támadás. De a válaszod szerint ez még nem alakult ki megint. Az egy nagy zerg jobb, mint ha egy sem lenne, de stratégiához kevés. Ez volt jó régen, hogy több 20-as csoport is tudott együttműködni, de sajnos úgy látszik a létszám, vagy a lelkesedés tovább állt.

   • Agab
    2016. május 24. - 16:04

    Amit Te említesz valószínűbb akkor amikor a top guildek szervezik együtt a closed WvW raid-eiket. Akkor többször előfordult, hogy láttam 4-5 commandert is egy térképen és összehangoltan támadtak. De én csak az open raidekben szoktam részt venni, vagy sokszor csak roamingolok egymagamban mert nem vagyok tagja egy guildnek sem. :)

 4. Cegi
  2016. május 27. - 20:19

  Pikennel egy színben lévő szerverek listája: Gandara, Ruins of Surmia, Baruch Bay, Augury Rock, Fort Ranik, Ring of Fire, Whiteside Ridge, Abbadon’s Mouth

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: