Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Támadnak a Mordremek

Támadnak a Mordremek

5c957mordrem

A Guild Wars 2 alap játék ingyenes!! Ezen a linken tudtok regisztrálni, aki még nem tette meg, hajrá, egy próbát megér!

Mordremoth összegyűjti erőit és Mordrem seregeket küld ki a Maguuma dzsungelből, hogy tesztelje Tyria központjának védelmét. Verd vissza az inváziót és akadályozd meg, hogy a dzsungel sárkány sebezhető területekbe mélyessze fogait.

A csata elkezdődik

 

Szeptember 10. 18:00-tól, szeptember 14. 18:00-ig a Mordremek ismétlődő portyázásokat hajtanak végre a következő térképeken: Brisban Wildlands, Kessex Hills és Diessa Plateau. Tartsd a szemed a “world event UI-n”, mely tudatja veled ha Mordremoth támadást indít. Támogassátok egymást a többi játékossal, hogy megállíthassátok a Mordremeket útjukon és így Mordrem Blooms-ot nyerhettek. A Mordrem Blooms olyan kutatási minta, melyet a Durmand Priory keres. A mintáért cserébe a Durmand Priory engedményeket kínál jutalmul.

Az esemény 18 és magasabb szintű játékosoknak ajánlott. Ha csak most kezded Tyriai kalandjaidat, felkészülhetsz a játék világának felfedezésével, a térképek teljesítésével, a karaktered képességeinek betanulásával és barátok szerzésével, kikkel egyesíthetitek erőitek az invázió során.  A guild-ek új tagokat keresnek, tehát légy résen, hogy megtaláld a neked megfelelőt! A guild egyéb előnyei mellett, a tagsággal számos szövetségest tudhatsz az oldaladon ezekben a vészteres időkben.

A ArenaNet fejlesztői is csatlakoznak a játékosokhoz az egész invázió alatt, szóval keresd a piros ArenaNet logót és ne félj köszönni! Ugyanakkor szeretnénk látni screenshotjaidat is az eseményről, tweet-eld a legjobbjaidat @GuildWars2, vagy küld el a hivatalos Guild Wars 2 Tumblr-re! A csapatunk majd megosztja a legjobbakat a legjobbak közül a szociális médiáinkon keresztül, szeptember 13-án.

Kis kiegészítés:

Az eventek minden órában, félkor kezdődnek és fél órán át tartanak, majd ha lement a három map 1 órás szünet következik. A sorrend a következő: Brisban Wildlands –> Kessex Hills –> Diessa Plateau –> Szünet. A jutalmat az invázió befejeztével kapod meg, attól függően, hogy mennyi Mordremet csaptál agyon. Voltak bajok a jutalmazással, de elvileg javították.

20 bónusz Mordrem Blooms-t kapsz térképenként, per nap és kapsz egy stack-elhető bónuszt, Invasion Defender néven, mely az egyéni teljesítményedhez mérten növekszik és ez alapján kaphatsz plusz Mordrem Bloom-okat:

 • 0-4 stack = 0 Mordrem Blooms
 • 5-9 stack = 5 Mordrem Blooms
 • 10-19 stack = 10 Mordrem Blooms
 • 20-30+ stacks = 15 Mordrem Blooms

Állítólag a lemaradt jutalmakat is megkapja majd mindenki, ezért az árusokat is bent hagyják a játékban még egy ideig!

Eredeti:GW2.com

Facebook elérhetőségem:necrofeel

Reklámok
 1. szilassim
  2015. szeptember 10. - 19:11

  szokásos anet kezdés senki nem kapott rewardot aki kapott az kiszámolta hogy 45 órát kell farmolni a skinekért 4 nap alatt anet plox

  • Sárki
   2015. szeptember 10. - 19:52

   Rossz vicc. uncsi, lagos, bugos, sz@r. Jó bemutató a 4 pályás kiegnek.

   • Shantey
    2015. szeptember 10. - 20:10

    Hát ja, ez vérciki, de annyira tipikus ANet mégis.

  • 2015. szeptember 11. - 10:06

   Felnéztem. Dögöljön meg mindenki, kb ott tartok vele :D

 2. Bikuci
  2015. szeptember 10. - 20:21

  Nekem nagyon tetszik. Végre visszatértek a mordremek, igaz kicsit belazultak, legyengültek a régi harcokban. Legalább könnyű őket legyőzni, és hát kinek kell jutalom egy könnyű harc után. Lássuk be, nem érdemeljük meg…

 3. 2015. szeptember 10. - 21:12

  Ahogy az eredeti postból is kiderült, ezt az egészet az új játékosoknak csinálták. Becsődítik őket három zónába, hogy lehessen guildtoborzást intézni, mert ugye csak map-en belül tudnak szólni idegenekhez. A másik meg hogy most annyi XP-t gyűjthetnek ezekkel az eventekkel, hogy az felér egy powerlevelinggel. Nyilván kellene a veteránokra is gondolni, ha azt akarják, hogy hétfőig maradjunk. Az oké, hogy írják, hogy itt majd jön a community, aztán toborozza az új játékosokat, de ezt nem elég csak leírni a postban, hogy meg is történjen. Hol a lé? :D

 4. Wolfy
  2015. szeptember 10. - 21:14

  3 x csináltam végig egy-egy menetet. Az elsőnél kaptam 5 csomagocskát, a másik két menetnél semmit. Szóval másfél óra rohangálás után van 5 csomagom, ami semmire sem jó. Ez az event nálam eddig tartott.

  • gwfan21
   2015. szeptember 11. - 00:02

   Mondjuk az is vicces, hogy aki kap az is 5 csomagot kap egy kör alatt, lol…

   • Sárki
    2015. szeptember 11. - 07:23

    Ezért a bóvli contentért 100 csomag kéne/kör. Iszonyat unalmas. egy kört nem bírtam végigtolni. Az ember elvileg a játékélményért van itt, na azt idén még nem nagyon kaptam-.-

 5. gwfan21
  2015. szeptember 11. - 00:21

  Mi van ha direkt rossz? Tudják, hogy az óránként 5 bloomért senki nem játszana, így most azt mondják bug, hogy nem kapsz jutalmat és nem tudod az 5 bloom is bug-e vagy nem, így játszanak az emberek. :D

 6. [Bee]
  2015. szeptember 11. - 12:34

  Arról hallott már esetleg valaki, hogy ez az event csak ebben a pár napban lesz, vagy esetleg visszatérő 1-2 hetente?
  Ha nem lesz visszatérő, akkor már most nem folytatom abban a heti pár órában a bloom-ok gyűjtését, amit a játékra tudok áldozni…

  • balajo78
   2015. szeptember 11. - 13:25

   Na ez az. Reménytelen egy hétvége alatt napi 2-3 óra játékkal kifarmolni annyit, hogy értelmes dolgot lehessen kivenni belőle.

 7. 2015. szeptember 11. - 13:24

  Írtam kis kiegészítést, szóval igen! A három térkép után egy óra szünet következik!!! 60 Bloom a napi revard a 3 térképért összesen!!!

  • balajo78
   2015. szeptember 11. - 13:38

   Köszi. Ez így egy fokkal bíztatóbb.

 8. erasmus
  2015. szeptember 11. - 13:28

  Ezek az eventek egyre szarabbak, miért csinálná bárki is. Eszméletlen grind, közbe nem kapsz semmit. Régebbi eventek sokkal jobbak voltak, aki az elején ott volt mindig megszdhette magát, aztán köv. napra mindig nerfelték a lootot de még úgyis megérte, mostmeg mi van? Szenvedj végig 30percet hogy azátn alig kapj valamit. Bármi mást cisnálsz szinte jobban megéri, és több lóvét szedsz össze. Legalább izgalmas lenne, de még az sem. Bár ez már DryToppal, Silverwastessel elkezdődött, hogy event mobok nem dobnak semmit, hanem cska a végén kapsz új fizetőeszköszt. Vajon kiegben minden map, minden szintje új fizetőeszköszt kap :D?

  • 2015. szeptember 11. - 13:50

   Igazából erről lesüt, hogy csak úgy hozzánk vágták sebtiben, hogy valami legyen az újak, meg recruit miatt.

   • Gandarel
    2015. szeptember 11. - 17:40

    Azért remélem a rewardokat majd megszerezhetjük máskor és máshogy, mert én ezt nem fogom végig grindolni pedig kéne 1-2 dolog.

 9. Darkuriel
  2015. szeptember 12. - 16:14

  igen gemből:)

 10. Brock Samson
  2015. szeptember 12. - 23:33

  Na, gondoltam szamomra is eljott a PVE ideje… hat nem. Elso par mapon meg orultem, mert egesz jol jottek a bloomok, de aztan visszaallt az egesz 10/map-ra, pedig tobbszor elertem a 20 event stacket. Innentol engem elvesztettek, otlettelen grindra nincs idom, pedig a Selfless potiont mar kineztem magamnak a mar meglevo melle. Na ez van…

  • 2015. szeptember 13. - 00:26

   Én is nekiugrottam, de eddig összesen 3 kört bírtam. Így jöttek a bloom-ok: 20+5; 20+10; 20. Unalmas, nem csinálom. Csak ha esetleg nagyon ráérek, vagy várok valami másra…

   Te is aztán jókor akarsz PvE-zni, amikor csak alibiből dobálnak be mobokat egy patch-ben, és még egy büdös boss sem készül hozzájuk, mert annyira marhára nem számít az egész. Ennél még az első LS epizód is ötletesebb volt, amikor a hóban kellett összeszedni a kacatokat, meg olyan lassan ment előre a story, hogy 3 hónap után kezdett csak valami mocorogni benne.

   Ez a patch kb. olyan, mintha random elkiabálná valaki, hogy:
   – Mindenki unatkozik. Gyertek, csináljunk együtt valamit!
   – Óóóké, bááármit!!!
   – Van jutalom is.
   – Mi az?
   – Nem mindegy?
   – Ja, de.

   Ha nagyon nem erőltetik meg magukat, akkor is tudnak ilyen patchet akár naponta csinálni. Szerencsére nem naponta van ilyen. :) A semminél kevesebb, de legalább közel van a kieg.

   • Brock Samson
    2015. szeptember 13. - 18:14

    Jogos.

    Egy pici hajtas nem zavar, szoval ha mondjuk egy napot el kellett volna rohangalni es lett volna egy cuccom a listabol az meg belefer. Masoknak ugy tunik bejott a dolog, mert ott linkelgettek az 500+ bloomjaikat, es lathatoan feszitette a mellkasukat a grind buszkesege. (Aztan persze atment az egesz legendary gyujtemeny linkelgetesbe, szoval kikapcsoltam a chatet.)

   • gwfan21
    2015. szeptember 13. - 22:01

    Én próbálgattam pénteken még, hogy pörgök mint állat. Beleütök párat mordremekbe és megyek tovább. Legtöbb amit össze tudtam hozni 19 event, de akkor megszakadtam kb. Nem elég gyors hozzá a gépem, hogy betöltsön wp-zésnél rendesen és odaérjek többiekkel. Plusz rohadt unalmas is, úgyhogy konkrétan minden nap a 20-as map jutalmakért bejelentkeztem és afk-ba otthagytam a karakteremet és ennyi.

 11. 2015. szeptember 13. - 01:14

  Két dolog lett volna jó erre a hétvégére:
  1. Megint beta. Simán megoldható.
  2. Bedobják a bloom-okat a 3 terület normális eventjeibe és játszhatunk együtt a kezdőkkel a jutalmakért, ha akarunk a beta helyett.

  Mi a baj azzal a három térképpel, hogy ilyen eventekkel kell belepiszkálni? Szerencsétlen kezdők, most komolyan… Csináld végig sokszor ugyanazt az eventet, ahelyett hogy az egyébként sokkal érdekesebb és változatos felfedezést csinálnád három teljesen jól kidolgozott térképen! Sok sikert!

  Vagy akkor már lehetett volna akár Dragon Bash is, amiben volt scavanger hunt (Shattered dragon wings esetleg valakinek még?), mini game, sárkányos témák, ünneplés. Most épült fel az új LA. Azt ünnepelni kellene. Bármivel. Újrahasznosított tartalommal, ha nincs új. Az kell a kezdőknek, nem sebtében összebarmolt Mordrem támadás.

  • balajo78
   2015. szeptember 14. - 08:11

   155 tokennel feladom az eventet. Családos emberként képtelenség volt kifarmolni ami kell.
   Legalább egy hetes lehetett volna…

 12. 2015. szeptember 14. - 11:53

  Ezeknek nem sok értelme van. A szlogen lehetne “Farmolj most mint állat, mert régen nem tetted!” – már ha kell valami cucc unlock.
  Ezen felül tinglitangli, mint minden, ha nem mostanság kezdted…

  Ó, óh, mikor lesz itt MMO-ban egyszerre igazán élő és következményes világ, és egyszerre elég mozgalmas harcrendszer :|

 13. Bikuci
  2015. szeptember 14. - 11:54

  Ők is elismerték, hogy ez nevetséges volt. Az újaknak nem tudom milyen volt, de mi nem ehhez voltunk szoktatva (ls2). Csak annak örülök, hogy 15 percnél többet nem foglalkoztam vele, persze az is közre játszott, hogy nem kellett semmi, amit kapni lehetett volna, mert vagy megvolt már, vagy nem érdekelt.

 14. Sárki
  2015. szeptember 14. - 17:03

  Pedig anno hogy pofáztak, hogy áhh, itt nem lesz grind. Más sincs 3 éve…

  • Shantey
   2015. szeptember 14. - 21:05

   Ki tart pisztolyt a fejedhez, hogy megszerezd azt a teljesen opcionális vanity tárgyat? :)

   • Sárki
    2015. szeptember 15. - 06:47

    A grind a hosszútávú játékélmény hiányát pótolja. mutass rá kérlek arra az end gamere, ami ezt a hosszútávú szórakozást megadja az embernek. 3 éve keresem, de nem találom továbbra sem :P

   • Bikuci
    2015. szeptember 15. - 09:04

    A wvw és a pvp rangsor lenne ilyesmi.

   • Shantey
    2015. szeptember 15. - 14:59

    Azért nem találod Sárki mert ki sem mozdulsz WvW-ről. Jó hogy unod.

   • Sárki
    2015. szeptember 15. - 16:14

    Attól eltekintve, hogy mostanában eleve ritkán megyek fel, a pve-wvw-pvp arányom %-ban kb. 55%-20%-25%, szóval nincs igazad. Mellesleg wvw már vagy 2 éve nem kapott érdemleges patchet, pvp-t egyedül a nyílt béta és a reward track menti meg, pveben meg idén eddig max. 4 órányi játékélményt is nyújtó content volt, szóval hosszútávon már ezek is unalmassá váltak. A living story nem end game (kivéve persze a 2hetente 4 óra pluszt amit ad, de ls nincs), a fractal már régi, a dungeonök meg meh. Azok olyan rosszak, hogy inkább pvpből szedem ki a collectiont.

  • 2015. szeptember 15. - 06:45

   Sárki arról beszél, hogy ez is ugyan olyan grindfest MMO, mint a többi,
   nem pedig azt, hogy kényszerítenének minket bármire.
   … és egyet kell hogy értsek vele ;)

 15. Ishizua
  2015. szeptember 18. - 14:56

  Nem a legjobban sikerült event lett az biztos. Abban reménykedem, hogy ezt még a kiegig pár hétvégén bedobják (3-4 napra), és még lehet gyűjtögetni…

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: