Kezdőlap > Aktuális információk > Tempest: Elementalista Elit Specializácó

Tempest: Elementalista Elit Specializácó

gw2-elementalist-tempest-teaser_Modified

Üdvözlünk titeket újra itt, a következő ismertetővel! Karl McLain vagyok és ezen a héten az elementalista új elit specializációjáról fogunk beszélni. Az újabb ádáz ellenségek és az ősi sárkányok eljövetelével mélyebben elmerülhetsz az elemekben és néhány aspektusban, a legveszélyesebb tiszta természeti mágiák kihasználása érdekében és az elemek hangokká formálásában. A Guild Wars 2: Heart of Thorns™-ban láthatod majd a Tempest hajnalát, egy close-range specializációt, mely robbanásos sebzésekkel és támogatással veszi fel a harcot a gonosz ellen.

11bccWarhorn-Skill-Electric

 

A határok átlépése

Míg az elementalista mesterévé vált a tűz, víz, levegő és föld elemeinek használatában, a Tempest láthatóan kiterjeszti a határvonalakat. Az elit spec designjával azt céloztuk meg, hogy adjunk egy közvetlenebb frontvonali támogatót, amely megjutalmazza a precíz pozicionálást és képessé tettük, hogy fordítson a csatán megfelelő döntéshozatalaival az elemek terén.

Ha megfelelő ideig maradsz ráhangolódva egy elemre, megkapod a lehetőséget, hogy túltöltsd azt, egy rövid ideig. Miután elérted a ráhangolódás szingularitását újraaktiválhatod azt, hogy végrehajts egy speciális töltődő képességet. Ezek a képességek annyira kaotikusak és energia igényesek, hogy kimerítik az aktuális ráhangolódást, kizárva a Tempest-et belőle egy ideig. Mielőtt megkérdeznéd, igen, a  Fresh Air trait frissíti a lemerült air attunement-et és lehetővé teszi, hogy sokkal hamarabb túltöltsd azt.

dd6f5Utility-Eye-of-the-Storm

 

Urald az elemeket!

Minden atu-nak saját túlterhelés képessége lesz, íme, hogy fognak működni:

 • Overload Fire: Lángok törnek ki esszenciális lényegedből, melyek pokoli tornádót képeznek időközönként, folyamatosan sebezve és égetve ellenfeleidet, miközben might-ot biztosítasz szövetségeseidnek. A képesség sikeres elvégzése után a tornádó ottmarad a jelenlegi pozíciódon egy ideig.
 • Overload Water: A vizet egy buborékba egyesíted magad körül, hogy regenerációt rakj fel és leszedd a condikat magadról és a szövetségesekről. A képesség véget értével a buborék kidurran, így egy nagyobb gyógyítást adva a szövetségeseknek.
 • Overload Air: Elektromos csatornává alakulsz, így létrehozol egy felhőt magad felett, mely ismételten sebzi ellenségeidet, megtépázva páncélzatukat. A  képesség sikeres elvégzése után lightning field-et hagysz magad mögött, mely sebez a környékén.
 • Overload Earth: Felszaggatod a földet, hogy akaratod alá vethesd és meglovagolhasd. Protection-t raksz fel a szövetségesekre és crippling-et az ellenségre. Miután visszatérsz földre, hatalmas mozgásképtelenné tévő robbanás jön létre.

Az erő hangja

A Tempest spec, lehetővé teszi, hogy használj nyolc új képességet, hogyha forgatod az új fegyverét – a Warhorn-t. Ezek a képességek segítenek abban, hogy ugyanúgy támogasd szövetségeseid és létrehozz zavaró területeket az ellenségnek. Míg vízre hangolódsz, képes leszel mozgó water field-eket kibocsátani, amik gyógyítanak. A levegő attu ciklonja egy pontra húzza az ellenségeket, míg a gömbvillám lövedékeket szór szét az útjába kerülőkre. Ezzel és a Warhorn egyéb skill-jeivel megnyithatod az elementalista rejtett potenciálját a boon-ok osztására és megnyújtott hatóidejükre a szövetségeseid között.

ed178Glamour-Warhorn

 

Hallasd a hangod!

Az újdonsült képességekkel használatba vehetsz shout skill-eket, mint utility-k. Íme a lista a healing, utility és elite skill-ekről, melyek elérhetők lesznek a Tempest számára:

Healing:

 • “Wash the Pain Away!”: Gyógyítod a szövetségeseket és condikat szedsz le róluk. Ez a heal skill kicsit egyedibb, mert ugyanazt az összeget gyógyítja a szövetségeseken mint rajtad.

Utility:

 • “Feel the Burn!”: Beleégeted a hangod a talajba, ami folyamatosan növekvő lángokat bocsát ki arról a helyről.
 • “Eye of the Storm!”: A vihar erejét hívod magadhoz és szövetségeseidhez. Megtöri a stun-t az érintetteken és superspeed-et biztosít nekik egy ideig.
 • “Aftershock!”: Erőteljes föld elemet képzel magad köré, mely cripple-t rak az ellenségedre. Egy szünet után, utórengés hullám indul el, mely immobilize-t rak fel az ellenségre.
 • “Flash Freeze!”: Parancsra inted a levegőt ellenségeid körül, hogy megfagyjon. Sebez és chill-t rak fel időközönként.

Elite:

 • “Rebound!”: Ez az egyetlen elérhető arcane aspektus a Tempest számára. Ezzel az arcane shout-al hatással lehetsz szövetségeseidre magad körül, képességet adva nekik, hogy a következő skill-jüknek amit használnak, 25%-al rövidebb visszatöltődési ideje legyen.

e5421Glamour-Shoulder

 

Rávilágítás a Tempest-re

Az Elit spec trait-jeivel több lehetőség is lesz, hogy erősítsd a védelmet, támogatást és az attu túltöltést. Ássunk mélyebbre kicsit a Tempest trait-jeiben:

 • Minor Trait One—Singularity: Ez a trait adja meg a képességet az attu túltöltésre. Láthatsz majd több trait-et, melyek erősítik a túltöltést, mint az Unstable Conduit, mely aurát ad a ráhangolódásodtól függően, ha sikeresen végrehajtasz egy túltöltés képességet.
 • Minor Trait Two—Speedy Conduit: Swiftnes-t kapsz túltöltés közben, mely lehetővé tesz könnyebb mozgást a csatatéren. Fokozhatod a hatékonyságot, ha berakod a Lucid Singularity trait-et, mely leszedi és csökkenti a bejövő gátló condition-ök időtartamát 100%-al.
 • Minor Trait Three—Hardy Conduit: Protection-t kapsz, mikor megkezdesz egy túltöltés képességet. Annak érdekében, hogy eredményesen használhasd ezeket a channeling skill-eket sebzésre, vagy támogatásra, alkalmanként szükséged lehet egy kis extra sebzés elnyelésre. Ez a trait megtámogatható egy speciális major trait-el a vonalon, melynek neve Earthen Proxy. A rajtad lévő protection effektje megnövelhető 33%-ról 40%-ra.

Elementalisták! Felhatalmazunk titeket arra, hogy elszabadíthassátok a poklot, hogy vezessétek a korlátlan zuhatagokat, hogy félelmes villám esőt szórjatok ellenfeleitekre és, hogy a föld uralmával követeljétek meg győzelmeteket. A Tempest-et nem lehet megállítani; az ellenséged meghátrál. Nyomulj előre!

 

Eredeti: GW2.com

(A Tempest-nek nem csináltak csini trailert. Azt válaszolták, hogy nagyon elfoglaltak a kiegészítővel.)

Viszont van Twitch adás a PoI-ról:

http://www.twitch.tv/guildwars2/v/8428828

You Tube-os verzió:

 1. Kozzy
  2015. július 25. - 01:18

  Hát..a jelenlegi PvE-re nem éri meg erre az elite spec-re váltani :(
  Ez jelenleg inkább PvP/WvW-re jobb.
  És sajnos én nem hiszem hogy a PvE brutális változásokon esik át a kiegben és szükség lesz ilyen specre. Valószínűleg marad a staff a PvE meta.

  • 2015. július 25. - 08:14

   Vannak jó dolgai, pl. ha az elitjét összepárosítod a gua elitjével aztán nyomsz egy boon hosszabbítást az úgy elég jó, sok protectiont is meg tud osztani. Aztán ez lehet kevés, mert sebzésben annyira nem tűnik jónak. Az a lightnig orb meg egy vicc, remélem javítanak még rajta, meg még pár dolgon.

   • Sárki
    2015. július 25. - 09:20

    Az elite egy rakás sz@r. GW1-ben ez paragonnál úgy ment, hogy következő skilltipusra adta a bónuszt, nem a következő random skillre. A csata hevében valszeg észre se veszi az ember, hogy rákerült az elite boonja. Kombózni ugyan lehet vele, de önmagában ez a skill egy nagy rakás.

  • Shantey
   2015. július 25. - 08:43

   Focus minden tekintetben veri, arról nem is beszélve, hogy kénytelen vagy staffról váltani. Másrészt a traitekből vesztesz damage modifiert. Harmadrészt a shoutok hát öhm … elég gyengék.
   Az elite skillel lehetne trükközni. Teszem azt, mielőtt mesmer leteszi a portalt ezzel lecsökkenthető még jobban a CD és előbb lehet megint használni.

 2. Brock Samson
  2015. július 25. - 17:51

  Kicsit tobbet vartam a elite-tol. Nem latom mikent boviti ez az elementalista repertoarjat, inkabb csak rajatszik a mostanira.

  Igaz, egy reszletes bemutato video meg valtozhathat a velemenyemen.

  • Shantey
   2015. július 25. - 19:51

   • Brock Samson
    2015. július 26. - 15:27

    Koszi.

    Meglestem, annyira nem nyugozott le, de vannak benne jo otletek.

 3. Coldrel
  2015. július 26. - 16:41

  De talán keverve más trait sorral ki lehet hozni belőle valamit…

  • Shantey
   2015. július 26. - 17:34

   A traitekkel nincs nagy baj azontúl, hogy rossz helyen vannak. Az aura trait pl tök jó lenne ha a water spec Powerful aura traitjébe építenék. Meg az egész az overload skillek köré épül, ami egyik játékmódban sem túl potens. Talán esetleg pvp-ben.
   PvE-ben az egész spec nem éri meg a használatot, WvW-ben meg frontlineban felszecskáznak, backlineban meg jó az a staff még mindig.

 4. Kozzy
  2015. július 26. - 19:03

  Ahogy látom másokat se nyűgözött le az elementalist elite spec..
  Itt egy reddit-es szavazás kinek melyik eddig bemutatott elite spec tetszett a legjobban :
  Jelenleg a Reaper és a Chronomancer fej-fej mellett vezetnek, tőlük messze lemaradva a Dragonhunter és a Tempest.
  http://strawpoll.me/5022153

  • Brock Samson
   2015. július 26. - 19:13

   Az a vicces hogy Tempestet front linera ajanljak, de kozben meg a guardianok es a warriorok is nehezen birjak, mert stability veges a ranged damage pedig iszonyatos az utobbi idoben.

   Szoval kivancsi vagyok elementalistunk hogy csinal majd a damaget, ha kozben eletben is kellene maradnia. :D

   • Shantey
    2015. július 26. - 22:12

    Ahogy eddig. Staffal jó messziről.

 5. Mc Wolfy
  2015. július 26. - 23:08

  nagyon el akarják kerülni, hogy jöjjön az op-ság vádja, miszerint azzal akarják megvetetni a kiegészítőt, hogy csak az új specek lesznek az erősek. a traiteken, skilleken viszont látszik, hogy a számok manipulálásával viszont könnyen lehet őket balanszolni
  nekem gyanús, hogy a specek mindegyike az új wvw mapot és az új pvp módot, gvg-t szem előtt tartva készül. kis, közepes csapatokra, szűkebb helyekre szabva érkeznek az újdonságok

  • Bikuci
   2015. július 27. - 08:17

   Ami nekünk jó is:);)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: