Kezdőlap > Egyéb kategória > Revenant és Stronghold teszt hétvége

Revenant és Stronghold teszt hétvége

Revenant_02_concept_art

Hello, Tyria!

Elfoglaltak vagyunk, mert készülünk a az első béta hétvégére, de addig is szeretnénk, ha részt vennétek egy kis extra Revenant tesztelésben. Meghívunk minden elővásárlót, hogy csatlakozzon a speciális Revenant teszt hétvégére, Július 10, Péntek 21:00-tól, Július 13, Hétfő 21:00-ig. A hétvége alatt létrehozhatsz egyet és játszhatsz a Revenant karakterrel a játék bármely tartalmában, legyen az PvE, PvP, vagy WvW! Szintén megnyitjuk az új PvP játékmódunkat, a Stronghold-ot, amely elérhető lesz az Unranked PvP soraiból.

Ezek a tesztelési események izgalmas lehetőségek lesznek nektek, játékosainknak, hogy hozzájárulhassatok a tesztelési folyamatok alakításához és hogy tapasztalatokat gyűjtsetek a Guild Wars 2: Heart of Thorns™-ról. Bár manapság gyakran az a trend, hogy a béta eseményeket úgy kezelik, mint egyszerű marketing fogást, mi nagyon hiszünk abban, hogy a béták sokkal többet jelentenek ennél. Hagyni akarjuk, hogy megtapasztald a végső játék élmény vertikális szélét; aztán meghallgatjuk a gondolatokat és javaslatokat, hozzáközelítjük a tapasztaltakhoz és csak akkor, ha elégedettek vagyunk, csakis akkor kezdjük el forgalmazni a kiegészítőt. Ezek az igazi béta tesztek és ti vagytok az igazi lehetőség, hogy segítsetek formálni a Guild Wars 2: Heart of Thorns-t, a visszajelzéseitek által.

Revenant és Stronghold teszt hétvége visszajelzések

Ezzel a tesztel, megvizsgáljuk a gondolataitokat az egyensúllyal kapcsolatosan és, hogy mennyire fun játszani a mi új kasztunkkal, a Revenant-al – együtt a frissen bejelentett Ventari legend-el és a staff fegyverrel – a meglévő Guild Wars 2 játék világában, a jelenlegi kasztokkal vállvetve. (vagy ellenük!)

A visszajelzések eredményeként, a Stronghold átesett számos változáson az utóbbi időben, tesztek után. Az egyik nagyobb felvetés amit hallottunk a legutóbbi teszt során, az egy kérés volt a queue preferenciákat illetően, a Conquest és a Stronghold között, így most hozzá adtuk, hogy letesztelhető legyen első alkalommal, ezen a bónusz eseményen.

Hozzáadtuk az új Mist Champion-öket is, amely megadja minden játékosnak a hozzáférést Turai Ossa-hoz és az elővásárlók kipróbálhatnak két további Mist Champion-t is a bónusz hétvégén. Tettünk néhány változást az NPC-k képességeinek egyensúlyában is, hozzáadva egy “overtime mechanikát”, ami tovább hagyja a játékot menni, amíg a Lord combat-ban van, miután az idő lejárt. Megnézzük, milyen jól működnek ezek a megoldások a visszajelzések által és további gondolatokat gyűjtünk a játékmódban szerzett tapasztalataid alapján.

Béta hétvégék – Hamarosan!

Habár ez a bónusz hétvége segít nekünk minél több visszajelzést gyűjteni a Revenant kasztról és a Stronghold tapasztalatokról, a teljes béta hétvégék hamarosan elkezdődnek, hogy tesztelhessük a kiegészítő nagyobb komponenseit. Nézz vissza további részletekért az első béta hétvégével kapcsolatban, hamarosan!

Találkozunk a játékban!

 

Eredeti: GW2.com

Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Kozzy
  2015. július 8. - 08:06

  Csak ha valakinek nem lenne egyértelmű : a Revenant-ot 80-as szinten kapjuk, felszerelve, (az inventory-ban is lesznek “csere” cuccai), kifejlesztve (minden heropoint elköltve).
  Amúgy ez már legalább valami..bár nem tudom nem-e lesznek balance problémák azzal hogy a live játékba rakják be és nem egy béta szerverre..de talán minden rendben lesz.
  3 nap próbálgatás azért nem rossz…
  Remélem a béta tesztek is 3 naposak lesznek és nem megint csak pár órásak.

  • 2015. július 8. - 13:09

   Úgy tűnt nekem, hogy az előző pár hétben elmentek szabadságra. Pár bejátszás a POI adásokból is láthatóan felvételről ment, mialatt a résztvevők már nyaraltak. Szerintem a fejlesztők máshogy veszik ki a szabadságukat, az ismert arcok (PR, marketing, ismert vezetők) viszont biztosan mostanában egyszerre. Július végéig még tartogatnak valamit, mert addig szól az elővásárlási határidő a plusz karakterhelyre. A híreket a szabadságolások miatt meg a nyár miatt is csak módjával adagolják, mert kevesebb az olvasó és a játékos is, tehát nem igazán hatékony ilyenkor hype-olni. Valamikor viszont folytatni kell nagyobb lendülettel a promóciót, és az szerintem július közepétől lesz. Remélem, a nagy dolgokat módszeresen a végére tartogatják. Csak hogy az előző chatbox hozzászólásaidra is írjak valamit. :) Én is úgy látom, hogy vagy elcsúsztak, vagy fordulatot vettek az eredeti tervek, vagy pedig szándékosan beterveztek egy hónapos szélcsendet erre az időszakra, mert rövidesen rengeteg munkájuk lesz.

   • Scip
    2015. július 9. - 19:42

    Biztos július végéig kapni csak + karislotot? nem csak a refund lehetősége ér akkor véget?

   • 2015. július 9. - 22:53

    Igazad van, Scip. Ezt valamiért nagyon félreértettem és összekevertem a refunddal.

 2. gwfan21
  2015. július 8. - 11:27

  Természetesen akkor van a revenant próba amikor egész héten dolgozok már. Amíg nem indult még be a szezon a parton és csak heti 2-3 napot voltam, hogy kibírtam volna alvás nélkül addig semmi nem volt. :D

  • balajo78
   2015. július 9. - 08:23

   Ha vígasztal ezen a hétvégén verjük szét a fürdőszobát. Ebből a bétából nekem se jut sok.

 3. Ishizua
  2015. július 8. - 14:55

  Melózok ezerrel, nincs elég időm infók után kutatni sajna. Szóval ha most pénteken nyomok egy elővásárlást akkor még csinálhatok revenantot?( Végül amúgy is rászánnám magam… :/ ) Arról esetleg van infó hogy az csak ember lehet :D ?

  • Kozzy
   2015. július 8. - 15:26

   Hát..ilyesmiről pontos infók nem jöttek ki szerintem.
   Bár szerintem ha a megadott időpont előtt elővásárolsz akkor elvileg jogosult leszel a Revenant hétvégére..de én nem hagynám az utolsó pillanatra a helyedben. (péntek 20 óra után már szerintem ne)
   A csak human opció meg a béta alatt volt, de mivel most is lvl80as karit kapunk felszerelve ezért szerintem tuti hogy most is az lesz. (bár kitudja lehet pont ezért lesz más mert a human-t már “letesztelték”. De ha más is lesz akkor is mindenkinek egyforma)

   • 2015. július 8. - 17:03

    Eddig nem az új terület + új story (inkább utóbbi) miatt lehetett csak humant csinálni? Mivel a többi fajnak gondolom más lesz a story, főleg a sylvarinak. De így hogy semmi új terület nem lesz, csak itt egy új kaszt a meglévő területeken, lehet hogy nem lesz korlátozás. Mondjuk pont mindegy a faj, ugyanazt tudja mindegyiknél a kaszt :)

   • Shantey
    2015. július 8. - 17:10

    Azért csak human, mert máshoz nem volt meg a voiceover mivel mostantól a saját karaktered is beszél.

   • Ishizua
    2015. július 8. - 17:42

    Más az animációja a fajoknak, más a játékélmény, de lehet hogy csak számomra… :D Ok hogy a megjelenésnél majd kipróbálhatom, de nem lenne rossz már most.

   • 2015. július 8. - 18:21

    Ishizua, annyira nem látom ezt vészesnek. A szülinapi tekercs után rákattintod a Tome-okat, aztán kész is az új 80-as Revenant, ha a régi nem tetszik. Oké, bukod a térképet, ha az fontos neked, de exotic kivételével átrakhatod az újra az értékesebb cuccokat is. Szóval emiatt nem kell nagyon aggódni.

   • gwfan21
    2015. július 8. - 18:39

    Egy jó kis asura revenant kellene pedig nekem. Abból még csak 1 karakterem van.

   • gwfan21
    2015. július 8. - 18:41

    Mármint abból a szempontból lenne most jó, hogy meg tudom nézni rajta az armort esetleg (feltéve, hogy a “daedra” armorral kapjuk)

   • Ishizua
    2015. július 8. - 20:52

    Asurat szeretnék én is :D A “végleges” revenant miatt nem aggódom, az első bl kulcsig mindenki eljut nálam, ott már el tudom dönteni passzol-e a faj a kaszthoz. Nem hisztizek ha nem lehet a próba ideje alatt mást választani, csak nagyon unom az embert (kulcsfarm miatt) :P

   • 2015. július 8. - 23:50

    Én is gondolkodtam asurán, nincs heavy asurám még. Viszont a mesmerem asura, aránylag talán vele játszom a 2. legtöbbet, és szinte semmi armor + fegyver nem jó rá. Nem látszik rajta semmi, emiatt nem asura lesz nekem :)

   • MDAdam
    2015. július 9. - 08:30

    Én a charr revenantot céloztam meg úgy hogy a nagy és a kicsi mini revenant hasonlítson :))

   • Ishizua
    2015. július 10. - 09:58

    Az armor skin néha elég béna asuran vagy charron, ez most jól néz ki charron, az asurára talán mást kell majd pakolni, valóban nehéz felöltöztetni :D Amint látok egy csinos karit nyomok egy prtsc-t, egy asurat is fel lehet öltöztetni azért látványosan :D A másik problémáról már írtak fórumon, gyűjteném be lassan a fegyó skineket a specekhez, de pár kaszt még hiányzik ugyebár(híresztelések vannak csak)… a staff skinek elég gagyik alapból a gs skinekhez képest. Ráadásul szeretnék végre nekiállni egy legy fegyvernek de az egyetlen ami tetszik az a rifle…..amit kb alig használ valaki jelenleg. Így az újak nagyon érdekelnének.

   • Kozzy
    2015. július 10. - 11:46

    Sajnos nem minden típusból lesz új legendary megjelenéskor :(
    Azt még nem tudjuk pontosan hogy miből lesz és miből nem, de amelyik típus nem lesz megjelenéskor az lesz később..legalábbis ezt mondták.
    Amúgy a precursor crafting-al minden precursor-ból csak 1-et lehet csinálni(/account), de a régi(mostani) precursor-ok eladhatóak lesznek amíg az újak(HoT) azok nem.

   • 2015. július 10. - 16:12

    Ez hivatalos hogy nem lesz minden típusból új legendary? Én meg ilyenre nem emlékszem :D Úgy tudom (tudtam), hogy egy teljes szett legendaryt kapunk.

   • gwfan21
    2015. július 10. - 16:51

    Ez engem is érdekelne hol olvastad, mert én se hallottam még róla.

   • Kozzy
    2015. július 10. - 17:18

    Már nem emlékszem hol olvastam..de itt is ilyesmit írnak:
    https://www.guildwars2.com/en/news/a-legendary-journey/
    “.. the first handful of which will be introduced in Heart of Thorns, with more to come in subsequent updates”
    Azaz az első néhány új a kieg megjelenésekor jön, a többi későbbi frissítésben.

  • Sárki
   2015. július 10. - 16:56

   Simán beleillik a képbe az a szomorú :D

 4. szkajt
  2015. július 10. - 11:35

  na kíváncsi leszek, engem legjobban a staffos ventari support/healing build érdekel majd wvw-n, remélem használható lesz, ó jessz :)

 5. Kozzy
  2015. július 11. - 00:56

  Hát..tudom hogy nincs most bent se a dps legend, se a melee dps fegyver (sword) se a traitline..de akkor is nagyon gyenge így ez a Revenant PvE-re..
  Akárcsak a régebbin bétán én most is hamar meguntam..valahogy nem éreztem elég erősnek..
  Pedig most full berserker-ben és condi build-el is megnéztem..
  Remélem sokat dobnak majd rajta a hiányzó dolgok..
  Mondjuk a condi-s build-hez már minden bent volt (fegyver, legend, trait, gear) és még is gyengének éreztem azt is..
  Amúgy wvw-t, se pvp-t nem próbáltam, de wvw-n talán a support buildek elég jók, pvp-n meg a Mallyx Resistance-al tud condis build-ek ellen jó lenni.
  A POI-ban beszélt Colin arról hogy jön majd a Challenging Group Content és majd abban talán szükség lesz support Revenant-ra, mert a jelenlegi PvE tartalomra sajnos az eddig bemutatott legendary stance közül egyik se igazán hatékony..
  Valaki próbálgatta wvw-t vagy pvp-t Revenant-al?

  • Shantey
   2015. július 11. - 08:09

   Tényleg elég semmilyen a revenant és ez most gear független. Az alapötlet jó, de kissé elhasal.
   Hja meg PvP-ben lesz egy nagy gondja, a jelenlegi állás szerint. Stun break. Na az nem nagyon van neki.

   Challenging … Figyeld meg egy hammer guard elég lesz, aki full berserker helyett majd clericben tolja és ennyi. :’D Necro meg majd transfusion traittel felkapkodja, aki mégis elhasal.

   • MDAdam
    2015. július 11. - 08:22

    Próbáltam vele a WvW-t de hamar kihal tényleg, de PvE-ben jó lesz ez főleg a hammer-el szinte nincs is cd (2. skill 2sec), a mace axe jó lesz szerintem Dungeonban tankolni a taunt skillel, a staff-ot nem próbáltam de azt mondják jó DPS, a ventari tábla nekem kicsit gyenge supportnak tűnik egy support guardian simán leelőzi. Szerintem a hammer a legjobb választás és távolról támogatni a csapattársaidat a 2. skill-t kell sokat használni annak van a legjobb dmg-e a 3. skill néha jó, de szerintem nem érdemes arra alapozni, a 4. skill egyszerűen véd én néha el is felejtem benyomni 6 mp-ig van fent és 12 a cd, az 5. skill pedig jó arra, hogy megszakítsuk az ellenfél skilleit, csak az hogy szerintem elég lassú mire tényleg használódik és addigra szépen odébb megy mindenki. Nem arra lesz ez jó hogy egyedül harcoljon hanem egy nagyobb csapatban például tegnap a revenantok annyira elvoltak az ellenfél csapatba, hogy fel se tudtunk menni a falra védekezni, mert amint felértél estél is le. Warning! Ez személyes vélemény!

   • Shantey
    2015. július 11. - 08:54

    PvE-re a hammer kifejezetten rossz. Nagyon alacsony a sebzése, hiába piercing attack a #2 skill meg szintén teljesen ellentétesen működik, hogy jó legyen (távolról sebez többet).
    A staff szintén nem DPS, csak support fegyver, ami orrba szájba healel. Szóval Shiro legend és sword híján PvE-re egyelőre használhatatlan, sőt még a necronál is rosszabb, ami azért már egy szint. :D

    WvW-ben van benne potenciál a sok heal miatt, de még mindig nem látom át mit lehet vele kezdeni. PvP-ben meg .. meh.

   • MDAdam
    2015. július 12. - 11:02

    A hammerel nem is azt gondoltam hogy egyedül állj neki hanem csapatban azt támogasd és próbáld elkerülni azt hogy téged támadjanak ilyen esetekben igazából nem számít hogy lassúak. És igen PvP-ben egyetértek veled megeszi akármi ami veled szembekerülhet :/

 6. Bikuci
  2015. július 11. - 12:20

  Tegnap próbáltam wvw-n, de még nagyon ismerkedős. Ma este már jó statokkal próbálom. A taunt jónak tűnik, de a hammer skillek elég lassúak.

 7. 2015. július 11. - 12:53

  Kiemelnék két mostanában bevezetett módosítást Stronghold-ban, ami érdekes lehet (én legalábbis most tudtam meg, hogy van ilyen):
  – Ha ellenséges stronghold-on belül egy támadó játékos meghal, eldob 2 supply-t még akkor is, ha nincs nála semmi. (Behind Enemy Lines buff van a támadókon)
  – Hosszabbítás: Ha az időmérő eléri a 0 értéket, azaz lejár az idő, akkor a meccs folytatódik legfeljebb további 6 percig abban az esetben, ha bármelyik lord még combatban van. Ha egyik lord sincs combatban vagy bármelyik meghal a hosszabbítás alatt, a meccs azonnal befejeződik.

 8. Mastro The Marksman
  2015. július 11. - 23:13

  Szerintem elég jó a Revenant. Azzal a build-el, amit találtam nagyon jól tud gyógyitani, akár túl is tudsz élni egy 1v3-at ha jól kezeled. Remélem nem változtatják meg a Revenant-ot ezen a téren.

 9. Bee
  2015. július 12. - 06:42

  Nekem egyelőre kevés a Revenant, remélem több lehetőségünk lesz legend-en belül pl. utility cserére, vagy ha ez nem, akkor weapon swap-ra, vagy legalább annyi, hogy legendhez tudjunk rendelni egy weapont.
  Jelen pillanatban fix a legendhez tartozó utility skill, és nem tudsz harcban weapont váltani, csak 1 legendet, bennem olyan érzést kelt, hogy kevés lesz a build diverzitás…
  Érdekesnek érdekes, de még kevés…
  Hiányolom még a swiftnesst, így nekem igen lajhárnak tűnik.
  Stun-breakered akkor van, ha trait-elsz rá.
  Egyelőre “meh” kategória :( jobban várom a reapert…

 10. Shantey
  2015. július 12. - 14:52

  200k+ burning tick. Nyami.

 11. Mastro The Marksman
  2015. július 12. - 18:33

  Kiegészítem a beszámolómat a Revenant-ról. Próbáltam WvW-n, és egy guardian nem tudott megölni annyit gyógyítottam,a Thief-nek még annyi esélye sem volt hogy megöljön. A strongholdon mondjuk tényleg csak arra jó a staffos Ventari support/heal build hogy védd a lordot( már ha nem fut ki mindig a gyógyításból). Leginkább csak akkor halok meg ha ellöknek a táblától, vagy ha már 4-5-en jönnek rám. Dungeon-ben még nem próbáltam, bisztos jó ott is a csapat életben tartására. Szerintem már most is valami, de a jövőben még jobb lesz, és remélem nem gyengítik a support képességeit.

  • Kozzy
   2015. július 13. - 09:05

   1. PvE-ben, dungeon-ben nem kell külön healer, ha kell az már rég rossz.
   2. PvP/WvW-ben pedig kizárt hogy több ember ne tudjon megölni.
   A PvP az egyes emberek tapasztalatától és ügyességétől függ (wvw-n persze a gear-től is)
   Egy jó játékos egy “rosszabb build-el” is képes megölni bárkit.
   (vegyél mondjuk egy “…of the Arena” title-es emberkét és állj ki vele 1v1-ezni és nézd meg meddig fogsz élni :P )
   Meglehet hogy nem rossz a healer build-ed, de túlzásokba azért nem kell esni (hogy 3 ember se bír megölni meg ilyenek..).
   Valószínűleg kevésbé tapasztalt és ügyes játékosokkal találkoztál.
   Amúgy meg ha wvw-n staff-al mész akkor melee zerg-ben kell menned és valószínűleg az elsők között fogsz meghalni. (mivel gondolom a +heal-re gyúrtál rá alig van HP-d és armor-od..kivéve ha nomád szetted van amit meg nem lehetett választani)
   A jó wvw support pedig sokáig él, hátul a háttérben marad.
   Jah..meg hogy staff-al és hamar meghalva alig ütsz meg pár embert és loot-ot se kapsz sokat, mert sajnos a support/heal dolgot se wvw-n se pve-ben nem jutalmazza a játék, kell hogy sebezz is.
   A hammer lenne az ideális a Revenant-nak wvw-re mert olyan mint a Guardian staff: ranged és 5 target-es. De Anet a staff-ot rakta be “healer” fegyvernek. Ez csak kis létszámban, mondjuk SPvP-nél és dungeon-ban jó (dungeon-ban viszont nem kell).
   Egy nomad statos, hammer-es dwarf/centaur legend-es Revenant viszont szerintem tud elég jó support lenni WvW zerg-ben. Nomad stat miatt túlélős és jó sok+heales, a hammer miatt hátul tud maradni és sokáig életben maradni, tud több target-be belesebezni a loot miatt, van ranged aoe knockdown-ja, projectile block-ja, dwarf legend-ben stability, centaur legend-ben durva heal.
   A tablet bubija is elég jó..combat-ba hozod magad egy mobbal, de nem ölöd meg akkor 20s-en át tudsz egy bubit (projectile block) rakni mondjuk siege gépek köré. 2 Revenant ezt felváltva csinálja akkor az folyamatos bubi.
   Szóval én se tartom rossz support-nak a Revenant-ot..de PvE-re ez még mindig kevés.
   (PvE-re olyan support a jó ami a “support dolgai” mellett elfogadhatóan sebez is, de ezt a Revenant jelenleg még nem tudja)
   Reméljük a hiányzó dps legend, dps fegyver, dps trait-ekkel PvE-re is jól használható lesz.
   Sajnos amúgy a fórum és reddit posztokat olvasva sok-sok ember csalódott a Revenant-ban eddig…igaz nincs még teljesen kész és ezt sokan nem veszik figyelembe.

   • Shantey
    2015. július 13. - 10:16

    PvE-re csak akkor lesz használható, ha Shiro és a sword alapsebzése gusztustalanul OP, mert jelenleg egy damage modifier sem érhető el. De még így is, a második legend és az ezzel járó spec semmi olyat nem nyújt, aminek lenne értelme. Tényleg esetleg ventari itt-ott projectile védelemre, de akkor már guardian oszt jóvan. Szóval ha már a utility értelmetlen, akkor a sebzés legyen nagyon nagyon jó. Ismerős helyzet? :)

    S tény, hogy nincs kész, de ami eddig van, az … khmm. Rossz. Végre nem a necromantám lesz a legrosszabb PvE kaszt! :DDD Mondjuk nem így vártam, hogy kihúzzák őket a bajból, de ez is valami.

   • Kozzy
    2015. július 13. - 12:11

    Ebben sajnos nagyon is igazad van..jelenlegi formájában kb semmi sebzés módosítója (trait) nincs a Revenant-nak..semmi jó kombót nem lehet kirakni (dps-re).
    Szóval vagy nagyon durva lesz a Shiro 4 utility+5 sword skill+a dps traitline vagy sajnos gyenge lesz a Revenant dps-ben.
    A necro elite specce a Reaper nekem nagyon bejön..mind a greatsword, az új melee DS és az új traitline-al is jól lehet kombózni. Én úgy érzem a necro most kiegtől elég népszerű lesz.

   • Shantey
    2015. július 13. - 13:20

    Helyzetet rontandó az Energy akkor tartható fenn igazán jól, ha konstans váltogatod a legendeket, aminek jelenlegi formában sok értelme nincs. Hacsak nem követik a necro példáját és auto attackon kívül semmi más nem lesz használható. Szóval ja, ebből a kasztból nem lesz egyszerű valami használhatót kihozni PvE-ben. :D Meg máshol sem, ami azt illeti.

    Eddig is népszerű volt. Minden második reddit posztban az új játékosok necroval tolják. Azzal nincs baj. A gond az, hogy továbbra is ellentétesen működik a játék harcrendszerével, amin a Reaper nem igazán segít. Főleg, hogy már most rommá van nerfelve a mobility skill és chill változások miatt.
    Ha a kaszt nem kap nagyon jó vagy szituáció függően remek utility képességet (gondolok itt a Portalra), akkor azt sebzéssel illene kompenzálni és tekintve mennyire nem hajlandóak utilityt adni, mert “design és kussolj hülyegyerek”, az egyetlen lehetőség a kompetitív DPS staff elével szemben (aminek amúgy is szép arzenálja van utility terén). Ami nem fog megtörténni. Pont.
    De a party méret amúgy is 5 fő, kénytelen kelletlen kiesik 3-4 kaszt.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: