Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Guild Hall Építése

Guild Hall Építése

7f62702-Market_Modified

Tehát, csatlakoztál a Guild Initiative-hez, részt vettél az expedíción a dzsungelben és kiűzted a Mordrem-eket a Guild Hall-ból. Gratulálunk! Most eljött az ideje, hogy kiépítsd a Guild Hall-t és kiterjeszd a guild-odat.

A központi csarnokod körül, hat nagyobb struktúrában tudsz majd építkezni. Mindegyik egy tulajdonos (Proprietors) keze alatt fut – ő egy szakértő a Guild Initiative-tól, akit határozatlan ideig kölcsönzünk és segít fenntartani a jelenlétünket a térségben. A tulajdonosnál van egy sor fejlesztés amit megvehetünk, hogy növeljük a Guild Hall funkcióit és szolgáltatásait.

A Hall Fejlesztése

Ezen fejlesztések költsége, három erőforrást emészt fel. Először is, szükség van különböző crafting anyagokra, specifikusan a fejlesztéstől. Kint, a határon túl, készleteket találhatsz, melyek sokkal értékesebbek, mint az arany, amiket használhatsz a Guild Hall-odhoz, vagy visszajuttathatod a Guild Initiative bázisra, hogy kutatásaikat támogasd. Ezeket az anyagokat a guild-ed kincstárának kell adományozni -ez egy speciális, új tároló – mielőtt használni tudnád a fejlesztések megvételére.

Másodszor, szükség van, úgy nevezett “Favor-ra”, amit guild mission-ok végrehajtásával szerezhetsz. A Favor lessz a mértékegysége annak, hogy a Guild Initiative mennyire veti bizalmát guild-edbe, valamint az általános jó kapcsolaté, guild-od és Tyria népe közt. Megváltoztattuk az utat, ahogy a guild-ek hozzáférhetnek és futtathatják a guild mission-t- többé nem kell feloldanod őket és Favor alapján lesznek elérhetőek, Merit helyett (ezt bővebben kifejtjük, egy későbbi postban.) A “Commendation” továbbra is nyerhető a guild tagok egyéni jutalmaként, a mission-ok sikeres befejezése után.

Végül, szükséged lesz aetherium-ra. Ez, a nagyon értékes erőforrás, kibányászható lesz az egyik fő szerkezetekből, amit majd építeni fogsz – vagy inkább ásni. Ez , lényegében nyers éter, amit a Guild Hall köveinek lerakódásaiból lehet kinyerni. Ezek a lerakódások, rendkívül ritkák Tyria-ban, egy igazán értékes leletté teszik Guild Hall-odat. Az aetherium automatikusan generálódik, idővel, ahogy a bányászok dolgoznak a guild bányáiban. Képes leszel majd fejleszteni a sebességet, ahogy az aetherium érkezik, illetve a tárolható mennyiséget is.

Amikor megvizsgáltuk a jelenlegi rendszert, hogy mit is lehetne javítani, ismételten azt láttuk, hogy a guild feloldási rendszert kell kezelnünk. Az idő gátként használatakor nagyon fontos, hogy beütemezzük az arányokat, hogy a legnagyobb guild is progresszión haladhasson át, aztán észrevettük, hogy egy kicsit elméreteztük; szóval azt, hogy ha épp nem dolgozol egy fejlesztésen, befizetted a forrásokat, és ezután vársz az eredményre több mint három napot. Ehelyett, letétbe helyezed a fontos anyagokat, Favor-t gyűjtesz, aetherium-ot bányászol. Mikor összegyűlt a megfelelő mennyiség, késleltetés nélkül, azonnal és véglegesen megkapja guild-ed a fejlesztést.

9f01c01-Tavern

 

A Guild Hall-okhoz kapcsolódik egy guild szint, ami mértékegysége a hall beépítettségének. Ahogy építkezel, úgy emelkedik a szint is és új fejlesztések válnak megvásárolhatóvá. Ha a guild-ed megnyitott valamit a játékban a jelenlegi rendszer alatt, akkor azt megtarthatod és a későbbiekben is elérhető lesz majd.

A guild fejlesztéseket elsősorban a hat fő épület köré csoportosítottuk, melyek mindegyike kapcsolódik a guild játékmenet egyes elemeihez:

 • Első a Tavern (kocsma)mely a szocializációval és hatásaival van kapcsolatban. Mint új tulajdonos, ide jöhetsz pihenni, míg fel nem készülsz az épületek kivitelezésére. Az egyik fejlesztéssel képes leszel a guild-odnak himnuszt választani. Ezt fogod hallani mindig mikor diadalmaskodsz valamiben, például mikor teljesítesz egy guild mission-t, vagy elvégzel egy célkitűzést World vs. World-ben.
 • A második a Mine (bánya), mely az aetherium forrása, mint azt a fentiekben is tárgyaltuk. Minden fejlesztés ebben a struktúrában az aetherium termelésével és tárolásával kapcsolatos.
 • A harmadik a Workshop (műhely), a craft és gyűjtögetéssel kapcsolatos. Itt tudják a tagok megtanulni az új guild-specifikus craft szakmákat. Erről a jövőben bővebben.
 • A negyedik a War Room (harc terem), WvW-el kapcsolatos. Recepteket állíthatsz elő, melyeket a frissített guild claiming rendszerben használhatsz.
 • Az ötödik a Market (piac), pénzügyekkel és árusokkal foglalkozik. Ezzel az épülettel tudsz megnyitni új guild fegyver és páncélokat a kovácsaidnak.
 • A hatodik az Arena, mely a személyes harccal és és PvP-vel kapcsolatos.  Miután az arena-t teljesen felépítetted, harci játszótérként leszel képes használni, személyre szabhatod akadályokkal és csapdákkal.

Ez volt a bevezetés, a Guild Hall építésének mikéntjébe. A következő postban megszemlélhetjük a Guild Wars 2: Heart of Thorns™ változásait közelebbről, mely a guild rendszer egészére hat.

 

Eredeti:GW2.com

Reklámok
 1. trabi
  2015. június 22. - 21:36

  ”A hatodik az Arena, mely a személyes harccal és és PvP-vel kapcsolatos. Miután az arena-t teljesen felépítetted, harci játszótérként leszel képes használni, személyre szabhatod akadályokkal és csapdákkal. ”

  ne

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: