Kezdőlap > Kasztok > GW2 Dragonhunter, Guardian Elit Specializácó

GW2 Dragonhunter, Guardian Elit Specializácó

gw2-guardian-elite-specialization-teaser_Modified

Íme, kiderült, hogy a Guardian elit specializációja nem más, mint aDragonhunter, kinek fő fegyvere az erős távolsági harc és támogatás a hátsó sorokból.


 

Üdvözöllek barátaim! Karl McLain vagyok, ma a Guardian elit specializációjáról fogunk beszélni, a Dragonhuterről, aki a nagyvadakra, a távolsági harcra és támogatásra szakosodott vadász.

Mikor neki kezdtünk a Guardiannak Elit Speccet keresni, azokat a területeket vizsgáltuk, ahol még nem rendelkezik szilárdabb szereppel. Kiderült, hogy a “fény fegyvere”(light-wielding) és a Virtue mint erőforrás, némileg nehezen kezelhető, képességei meglehetősen rövid távúak, vagy használhatóságukban nem kielégítőek. Átgondoltuk tehát, hogy a Guardian hogyan kezeli a távolsági harcot és a Supportot a hátsó vonalakban küzdve. Végül úgy döntöttünk, hogy több fizikai aspektussal vegyítenénk, a “fény fegyverét”, mélyítve abba az irányba, hogy több látható, fizikailag megnyilvánuló hatást bocsáthasson útnak, a száguldó nyílvesszők sebességével.


 

Virtuous Combat

Tyria világának változásával, a Dragonhunterek megtanulták jobban uralni képességeiket a Mordemorth elleni csata alatt. A “tüzelj-és-tovább” taktika helyett, célzottabb képességeket vezetünk be, melyekkel nagyobb segítő kezet nyújthatunk a csatatéren; a Virtue-k fizikálissá válnak és bizonyos mértékig célozhatóvá. Egy kis összefoglaló, a változásokról:

Spear of Justice— A Virtue of Justice, lehetőséget ad a szövetségeseknek, hogy Burn-t rakjanak fel, további Trait előnyök mellett. Az új speccel rájössz majd, hogy ez a Virtue mostantól egy dobható lándzsa, mely áthatolva a csúnya-gonosz elleneken’, mozgásképtelenné teszi őket, míg a hatótávon belül vannak. Ezután perzselő pulzálásokat küldhetsz a lekötöttekre, az ismétlődő Burn-el kellemetlen élményt biztosítva részükre.

4b0e8Wings-of-Resolve-F2

 Wings of Resolve— A Dragonhunterek észrevehetik, hogy Resolve-jük, többé már nem egy egyszerű instant területi Heal. Most, majd hirtelen fényes szárnyakat növesztve, egy nagy ugrás kíséretében tehetjük mindezt, mikor landolunk. Az offenzív gondolkodásúak használhatnak egy Traitet, hogy sebezhessenek vele, a landolási területen.

Shield of Courage— Ahelyett, hogy egyszerűen aktiválnád a  Virtue of Courage-t, ezzel Aegist adva a szövetségeseknek, most létrehozhatsz egy pajzsot előttük, ezzel blokkolva a támadásokat egy hatókörben. Észre fogod venni, hogy ha megfelelően helyezkedsz, szemben az ellenséggel, akkor sokkal hatékonyabban blokkolhatsz. Viszont oldalról és hátulról, a támadásoknak ugyanúgy ki vagy téve!

Azt is vedd figyelembe, hogy szeretnénk megőrizni minden Virtue-kra ható Trait tulajdonságát, mint a Renewed Justice és a Justice is Blind. Mikor épp nem újratöltődés alatt állnak, továbbra is adnak passzív hatásokat, így hozhatod magaddal a Battle Presence-t is, segítve ezzel fullon tartani a szövetségeseid életét.

Egy újabb nyíl a tegezben

Az újonnan szerzett erők mellé, a Dragonhunternek hosszú íja is lesz. Ahelyett, hogy nyílvesszőket lőne, a kaszt masszív egységes lövedékeket bocsát útnak, vad sebességgel. Ez a fegyver kevésbé lesz megnyerő közelre, de nagy poteciállal rendelkezik majd a szövetségesek segítésében a csatatéren. Például a Symbol of Energy-vel egy területre ható Vigort tudsz kilőni. Ha az ellenség lövedékekkel támad szövetségeseidre, ellőhetsz egy Deflecting Shot nevű Skillt az útjukba és a megfelelő időzítéssel megsemmisítheted azokat.

f4d76Glamor-1

Az intuíció fölénye

A jó csatának kedvez az előrelátás és felkészülés, így a Dragonhunter képes lesz létrehozni fény-alapú mágikus csapdákat, melyek az ellenség áthaladásakor aktiválódna. Ezek a csapdák különféle hatásúak lesznek és biztos, hogy nem lesz kellemes azoknak a szerencsétleneknek akik belesétálnak. Tyria ellensége, óvatosan közelíts… vagy áldozatul esel a Dragonhunternek és az elit sárkánynak, Mawnak.

Mielőtt megkérdeznéd, igen, a Dragonhunter gyógyító képessége is csapda.A kaszt képes lesz előkészíteni egy fény töltetet a talajon, közben egy kisebbet gyógyít. Mikor az ellenség aktiválja a csapdát, a Dragonhunter fölhúzza a fényt, ezzel vakítva és sebezve az ellenséget, miközben gyógyít egy nagyobb mennyiséget.

Előrenyomulás

A Guardianok láthatják majd, hogy az új Elit spec, hozzáférést biztosít számukra néhány Conditionhoz és kedvez a fizikai erőt preferálóknak is. Kapunk majd egy kis veleszületett mobilitást és képességet, hogy Criple és Bleedet osszunk, az Elit spec Traitjei révén. Az egyik ilyen, a Rending Light, melyel az összes csapdánk Bleedet rak fel. Akár egy ellenség, vagy tömegek ellen megy, a Dragonhunter egy félelmetes ragadozó!

 

eredeti: GW2.com

Kategóriák:Kasztok
 1. 2015. május 21. - 20:10

  WvW-s hírek szombaton.

  • 2015. május 21. - 20:20

   Le a kalappal! Nem semmi a tempó. ;)

  • Shantey
   2015. május 21. - 21:41

   Nagyon unatkozol koma. :D

  • 2015. május 22. - 16:08

   Aranyosak vagytok :D
   De, ez az utsó kettőt már régebben megcsináltam, csak be kellett illeszteni. :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: