Kezdőlap > Kasztok > GW2 Chronomancer Mesmer Elit Specializáció

GW2 Chronomancer Mesmer Elit Specializáció

gw2-mesmer-elite-specialziation_Modified

Az Arenanet blogposztja a Mesmer Elit specializációját, a Chronomancert részletezi.

 

 • Mikor a Mesmer Chronomancerré specializálódik, elérhető lesz számára az úgynevezett Alacrity, mely a Skill újratöltődést gyorsítja.
 • Az egyik Spec Minor Traitel a Chronomancer képes lesz Alacrityt adni magának minden alkalommal, mikor felrobbant egy Illusiont, így gyorsítva támadásait.
 • Az új, pajzsot használó Chronomancer kap egy Skillt, a Tides of Time-ot, melyel egy mozgó energia falat indít el. A fal megállítja a lövedékeket és befagyasztja az időbe (Stun) az ellenséget, amin áthalad. A szövetségesekre, akiket elér Quicknesst rak. Mikor a fal eléri a maximális távolságát, megfordul és elindul vissza, ugyanazokat a hatásokat rakva az útjába kerülőkre.
 • A Chronomancer számára elérhető lesz 4 darab Well Skill: Well Of Recall, Well Of Precognition, Well Of Action, Gravity Well (Elite). A Well of Precognition szövetségeseink Skilljeit teszi blokkolhatatlanná és egy rövid ideig Evade-et biztosít, miután lejárt. Ezek a Wellek háromszor pulzálnak és lesz egy negyedik Burst szerű pulzálásuk is. Viszonylag hosszú visszatöltődési idejük lesz.
 • Az Új F5-ös Shatter Skill párt Continuum Split-nek és Continuum Shift-nek hívják. Hogyha a Chronomancer felrobbantja az illúzióit, a Continuum Split-et használva, belép egy alternatív idősíkba, melynek időtartama a felrobbantott illúziók számától függ. Mikor aktiválja Continuum Shift-et, visszakerül az eredeti pozíciójába, ahol először használta a Continuum Split-et. Az eredeti idősíkra váltás visszaállítja a Chronomancer életét, Endurance-ját és az összes visszatöltődést. Ez által kétszer használhat Skilleket, elkerülhet egy halálos csapást, vagy simán csak pozicionálhatja magát.

 

Üdvözletem minden pillangó mániás Mesmernek! Végre eljött az idő, hogy felfedjük a Guild Wars 2: Heart of Thorns™ Mesmer specializációját, ami nem más, mint a Chronomancer. Robert Gee vagyok és ha van valami amiről szeretek beszélni, akkor az az én Mesmerem. Nagyon boldog vagyok, hogy elmondhatom, hogyan fogja a jövőben a specializáció átvarázsolni az elegáns Mesmeredet egy mesés Idő mágussá!

Egyedülálló kihívás volt találni az idő mágiának egy olyan értelmezését, amelyhez passzol a Tyriai lore, ugyanakkor lebilincselő játékelemeket is biztosít. Ahogy a Mesmer egy nagyon különleges mágiahasználó kaszt, úgy a Chronomancer is többre képes egyszerű sebesség növelés és lassításnál. A Speccel képes leszel megállítani és visszafordítani az időt, hogy így kihasználhasd képességeidet.

 

Itt az idő

központi téma a Chronomancer kettőssége. Múlt és jövő, gyorsaság és lassítás kulcsfontosságú témák, láthatod majd a Chronomancer Skill szettjén. Sok Skill egyaránt hat a szövetségesekre és az ellenségre, tükrözve a Chronomancer képességét, ahogyan ellop egy darabot az időből és a saját céljaira használja.

Az idő manipuláció egy elég komoly dolog, úgyhogy kezdjünk valami egyszerűvel:

 

 Gyors gondolkodás

A Chronomancerré szakosodott Mesmer, Skilljei és Traitjei révén, hozzá fog férni az Alacrity-hez, ami egy új effekt.  Az Alacrity funkciójában egy ellentétes Chill, azaz a Skillek visszatöltődési idejét gyorsítja fel. A kaszt lesz az egyetlen, akinek elérhető lesz ez az erőteljes effekt és csak ő tudja megosztani a szövetségesekkel, limitált szituációkban, hihetetlen előnyt kovácsolva nekik.

Az egyik Spec Minor Traitel a Chronomancer képes lesz Alacrityt adni magának minden alkalommal, mikor felrobbant egy Illusiont. Egy jó shatter ütem megtartásával, nagyban meg tudjuk növelni hatékonyságunkat egy hosszabb csatában. Hogy a Phantasm buildek se érezzék, hogy kimaradtak, lesznek Skillek amik Alacrityt adnak az Illúzióknak is, növelve ezzel támadásaik gyakoriságát.

Alacrity nem az egyetlen mód, ahogy az időt manipulálhatjuk.

 

Visszaforgatni az idő kerekét

Mint Elit Spec, a Chronomancernek elérhető lesz egy új fegyver, az off-hand pajzs. Még az Alacrity nélkül is, a pajzs Skillek egyedi mechanikával rendelkeznek engedve, hogy gyakran használhassuk őket, ha jól játsszuk. Egy ügyes Chronomancer maximalizálhatja az új fegyver Skillek hatékonyságát, a különböző játékstílusoknak megfelelően.

6da42Tides-of-Time

A Tides of Time, egy mozgó energia falat indít el. A fal megállítja a lövedékeket és befagyasztja az időbe (Stun) az ellenséget, amin áthalad. A szövetségesekre, akiket elér, Quicknesst rak. Mikor a fal eléri a maximális távolságát, megfordul és elindul vissza, ugyanazokat a hatásokat rakva az útjába kerülőkre.  Egy tapasztalt Chronomacer pozícionálhatja magát a fal mozgása közben, így módosítva annak útvonalát visszatérése alatt.

Hogyha a falat vissza útján megérinted, az a Skill visszatöltődési idejét lecsökkenti, miután sikeresen  visszatért hozzád, így hamarabb használhatod.

 

Minden jó, ha a vége jó. ( All’s Well That Ends Wells)

A Guild Wars 2: Heart of Thorns-ban, nem csak a Nekrók kiváltsága lesz a Well Skillek haszálata. Mikor a Mesmer Chronomancerré változik, az felold egy adag idő témájú Well Skillt. Ezek egy hatalmas óra számlapjának formájában jelennek meg a talajon, ketyegve, pulzáló hatás kíséretében. Az óra nem csak dísznek van – a mutatók összesen háromszor mozdulnak, ahogy a Well pulzál. Ha az időtartam lejár, a Skill egy robbanásszerű hatásban zárul. Ez a hatás lehet támadó, vagy védekező jellegű, a Welltől függően. A figyelmes játékosok az óramutatókból láthatják, mikor aktiválódik.

42e51Well-of-Precognition-Utili

A Well of Precognition például megváltoztatja a jövőt a szövetségesek számára, ezzel blokkolhatatlanná téve Skilljeiket. Mikor a Well lejár, az érintettek betekintést nyernek a jövőbe, így elkerülhetnek néhány támadást.  Taktikusan használva, Ez a Well segíthet áttörni a védekezésre berendezkedett ellenfelek sorait, miközben védelmet biztosít a Counter/visszatámadás ellen. Mivel az utolsó hatás aktiválódása előtt van egy kis kiszámítható idő, ezért ezek meglehetősen erősek. A legtöbb Chronomancer Well magas visszatöltődési idővel rendelkezik, viszont, így biztosabban lehet tartani az Alacrity folyamot.

 

Újra és újra

A Chronomancer egyedi mechanikája, az új Shatter skill az F5-ön, közvetlenül a többi mellett. A képesség mely a Continuum Split nevet viseli és párja a Continuum Shift a legerősebbek a kaszt fegyvertárában és hatása kiterjed majdnem az egész Skillbarra.

Mikor a Chronomancer aktiválja a Continuum Split-et, feláldozva ezzel illúzióit, kihasítja magát az idő normális folyásából egy rövid időre. Az időtartam, a felrobbantott illúziók függvénye. Ha az időtartam lejár, vagy a Chronomancer aktiválja a Skill párját a Continuum Shift-et, rögtön visszakerül abba a pozícióba, ahol először használta a Continuum Split-et.

4f678Echo-of-Memory

 

Itt kezdődik a móka. A visszaváltás az eredeti idősíkra, visszaállítja a Chronomancer életét, Endurance-jét és az összes Cooldown-t (igen az Elit Skillét is!) abba a formába, ahol az első Shatter aktiválásakor volt. Ez a Skill lényegében egy reset gombot ad fegyverként, olyan trükköket lehetővé téve, minthogy a Skillek kétszeri használata, egy halálos csapás elkerülése, vagy egyszerűen csak taktikai pozicionálás.  Emlékszel a Tides of Time-ra, amit kicsit feljebb említettünk? A Continuum Split ügyes használatával elkaphatsz két visszatérő falat, megduplázva a visszatöltődés bónuszt, miközben kétszeresen élvezed a Skill előnyeit. Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok,  milyen stratégiákat ötlenek ki a játékosok,  ha a specializáció elérhető lesz számukra.

 

Hogy repül az idő, nem igaz? Ez lehetne a cikk vége, de ha többet akarsz megtudni, akkor nézd meg a Point Of Interestet, (ami már volt), úgyhogy csinálj úgy, mint a  Chronomancer és utazz vissza az időben a You Tube segítségével haha! Találkozunk a jövőben!

 

eredeti: GW2.com

Kategóriák:Kasztok
 1. gwfan21
  2015. május 22. - 22:00

  9 éve szigorúan mesmer függő vagyok. Szóval várós lesz ez is nagyon. :)

 2. 2015. május 23. - 17:22

  Google Online Safety and security Blog – The latest
  news as well as understandings from Google on safety as well as safety and security online.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: