A Rytlock rejtély

GW2+2014-07-29+-+The+Dragon's+Reach+Part+1+-+Ryltock+2

Bevallom, az utóbbi hónapokban már nem követtem annyira a GW2 történéseit, híreit, mint korábban. Volt olyan LS rész, ahol csak beléptem a játékba, hogy feloldjam, de játszani már nem játszottam vele és ezért fordulhatott elő többször is, hogy a hivatalos oldalon megjelent hír is pár nap csúszással érkezett meg ide a blogra. Az utolsó cinematic és a Heart of Thorns körüli hírek azonban engem is felültettek a hype vonatra, ami remélhetőleg nem siklik ki 24-én. Az érdeklődés újbóli fellángolása okán vasárnap este körülnéztem kicsit a neten, hogy lemaradtam-e esetleg valamiről és kiderült, hogy le! Aki töretlenül követte a híreket, az nyilván hallotta, látta már az itt következőket, de talán rajtam kívül is vannak olyanok, akik nem követik annyira a fű alatt érkező híreket. Ebben a posztban Rytlock Brimstoneról lesz szó.

Őt utoljára akkor láthattuk, amikor a második évad ‘The Dragon’s Reach: Part 1’ című részében a kardja után vetette magát egy megnyíló, kékes hasadékba. Azóta játékon belül nem találkoztunk vele, november óta azonban a Guild Wars 2 tumblr oldalán három kép is megjelent, melyek az ő sorsáról mesélnek, illetve a Heart of Thorns beharangozó videójában is feltűnik. Most következzenek a képek, időrendi sorrendben:

tumblr_nemn640TWL1tsmq13o1_1280

tumblr_nfkjwl3rDt1tsmq13o1_1280

tumblr_ngfg8cu4iF1tsmq13o1_1280

Ami a legszembetűnőbb, hogy Rytlock látszólag megvakult és egy fura szimbólummal díszített szemkötőt visel, ami egyébként a Heart of Thorns videóban is rajta van. Ezenkívül a páncélja is megváltozott, kicsit olyan, mintha obsidian lenne. Végül, látszólag visszakerült valahogy a világba.

Természetesen hivatalos magyarázat még nincsen arra, hogy mi történt a charral, de a játékosokat ez nem gátolja abban, hogy találgassanak. Vadabbnál vadabb elméletek találhatók az interneten, amikbe én most itt nem is mennék bele, csupán pár nyilvánvaló tényt osztanék meg röviden.

Rytlock a hasadékba ugorva egy olyan helyre került, ahova az emberek szellemei távoztak, ez lehet a Mists, Underworld vagy egy eddig ismeretlen hely. Az a tény, hogy látszólagos vaksága ellenére is lát, mindenképpen valamilyen nagyobb erő beavatkozását feltételezi. Ilyen és ehhez hasonló szemkötők a ritualistok védjegyei voltak a  GW1-ben, bár azt nem merném feltételezni, hogy új kasztot kapunk, azt túl nagy hype lenne. :) Ott van még Kormir, akit Abaddon démonai vakítottak meg, de látszólag ezután is látott, végül pedig isten lett belőle. Végezetül nem mehetünk el amellett, hogy tudunk olyanról, ami vakká tesz bárkit, a legenda szerint ugyanis, aki ránéz egy ember isten valódi alakjára, az megvakul.

Ennél mélyebben belemenni már tényleg csak találgatás lenne, amikkel oldalakat lehetne teleírni, így inkább ezt meghagyom nektek. Szerintetek mi történt Rytlockkal és milyen szerepet kap majd a jövőben?

 1. eszem
  2015. január 19. - 17:29

  Szerepe szerintem a nagy Sylvari ellenességben lesz, talán még Caithe-el is összeakasztja a cicabajszát, de, hogy pontosan mi történhetet jó kérdés, elég sok minden lehetséges.

  Ami tetszene: Hasonlóan mint Caithe-nél, őt irányítva lejátszani mi történt vele.

 2. 2015. január 19. - 20:21

  Ascended ürügyén Obsidian armorra vártam, talán a Legendary armor már tényleg az lesz ^^
  De ezt a szemkötőt előbb utóbb megkapjuk a GemStore-ban…ugye?

 3. W Elementalist W
  2015. január 19. - 20:35

  Mar data-miningoltak is valami blindfoldot az uj buildbol. http://imgur.com/lVF4ZQ5

  • 2015. január 20. - 10:50

   Mondtam ;)
   Mától már a Dervish féle outfit is elérhető.

 4. 2015. január 20. - 08:34

  A charr megvakult… indítani kéne egy nyereményjátékot, amelyben tippelni lehet, hogy az új, vagy meglévő szereplők, milyen fogyatékkal, illetve szexuális identitással fognak rendelkezni.
  Én, személy szerint Logant szeretném látni, mint tourette szindrómás beteg. :)

  • eszem
   2015. január 20. - 11:18

   Caithe meg kelptomániás? :D

   • Bee
    2015. január 20. - 12:35

    Elvégre thief :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: