Kezdőlap > WvW > A 2014-es őszi WvW bajnokság bejelentése

A 2014-es őszi WvW bajnokság bejelentése

jonpetersblogheader

Üdvözletem, Mist harcosok!

Örömmel jelentjük be, hogy a következő WvW bajnokság szeptember 12-én indul, a feature csomagunk megjelenését követő pénteken. Szeretnénk köszönteni a kínai játékosainkat is, akik első WvW bajnokságukon vesznek majd részt. Van néhány izgalmas  változás a korábbi bajnoksághoz képest, úgyhogy vágjunk is bele!

WvW-Runners

Mik az újdonságok?

Bajnokság időtartam

A következő bajnokságunk rendkívül intenzív lesz, egy izgalmas, négy hét hosszú bajnokság. A rövidebb formátum biztosítani fogja, hogy a szerverek nem lesznek újra és újra egymással összepárosítva, ez még inkább közelebb viszi a rendszert a svájci típusú bajnoksághoz. Minden párosítás egyedi lesz és minden győzelem – vagy vereség – sokat fog jelenteni.

Váltás utáni kizárások

Fontos, hogy egy WvW bajnokság alatt fenntartsuk a hűségesség érzetét, de azt szeretnénk, ha a játékosoknak meglenne a mozgási szabadságuk. A múltban úgy egyensúlyoztuk ki ezeket a célokat, hogy létrehoztunk egy kizárási időtartamot a váltások után, a kizárások a jelenlegi és a következő párosításokra vonatkoztak. Ennek a rendszernek a célja az volt, hogy a játékosok jól megfontolják a váltást, mivel az jutalomban mérhető kockázatot jelentett. Mivel a 2014 őszi bajnokság csak négy hétig fog tartani, nem tesszük be ezeket a kizárási időtartamokat

Mistforged-Weapon

Achievement-ek

Az őszi bajnokságon a résztvevő játékosok heti achievement-eket fognak szerezni, amikhez kis mennyiségű WvW-s eseményt kell teljesíteni. Ez kicsit eltér a korábbi bajnoksági achievement-ektől, ahol a játékosoknak minden típusú eseményből teljesíteniük kellett, például várat és tábort foglalni. Szerettünk volna kicsit kísérletezni az achievement-ek egy leegyszerűsített verziójával, hogy a játékosokat ne egy céllista böngészésére buzdítsuk, hanem a WvW játszására. Ostromolhattak, megvédhetitek a területeiteket és így is lesz jutalmatok. A meta-achievement feloldásához teljesíteni kell mind a négy heti achievement-et, így megszerezve a bajnokság titulusát, a “Mist Treader”-t.

Jutalom struktúra

Továbbra is szeretnénk jutalmazni az egyes szerverek bajnokság alatti összteljesítményét, de szeretnénk fókuszálni az egyes szerverek heti szintű harcaira. Hogy ezt elérjük, a jutalmak elosztása ebben a bajnokságban kicsit más lesz. A jutalmak többsége az egyes párosítások végén kerül kiosztásra, a szerverek teljesítménye alapján. Ez azt jelenti, hogy ha a szervered nem is végez a ligád elején, a meccseken tett erőfeszítéseidért megkapod a jutalmad.

WvW-Tournament-Weapon-Staff

Heti párosítások helyezései Ticket jutalom
Első hely 200
Második hely 150
Harmadik hely 100

Hogyan szerezhetek jutalmakat?

Ahhoz, hogy az egyes párosítások jutalmait megkaphasd, egyszerűen csak teljesítened kell a heti World Contributor achievement-et. Ezután már csak beszélned kell a Battle Historian NPC-vel a következő párosítás ideje alatt, hogy megkapd a jutalmad. Fontos: a megszerzett jutalmadat ki kell venned a következő hét párosításának időtartama alatt. Azok a jutalmak, amiket a következő hét alatt nem vesznek ki, elvesznek. Vizsgáld meg az alábbi táblázatot, hogy ne felejtsd benn majd a jutalmadat!

Őszi bajnokság A jutalmak elérhetővé válnak A jutalmakat ki kell venni
Első meccs jutalmak Szept. 19., péntek, reset után Szept. 26., péntek reset-ig
Második meccs jutalmak Szept. 26., péntek, reset után Okt. 3., péntek reset-ig
Harmadik meccs jutalmak Okt. 3., péntek, reset után Okt. 10., péntek reset-ig
Negyedik meccs jutalmak Okt. 10., péntek reset után Okt. 17., péntek reset-ig

Milyen jutalmakat kapok?

A Battle Historian, aki minden WvW térképen a portál váraknál található, továbbra is WvW-exkluzív fegyvereket és más bajnoksági jutalmakat kínál.

Tárgy Jegy ár
1 Mistforged Hero’s Weapon 300
Ascended Accessory 200
Mini Dolyak 200
1 Gift of Heroes 200
1 Hero’s Weapon 100
WvW Ascended Infusion 50
15 Obsidian Shard 50
40 Dragonite Ore 25
100 Empyreal Fragment 25
1 Thimble of Liquid WXP 25

Egy új szobor is bekerül minden WvW-s citadellához, hogy segítsen megünnepelni a bajnokság győzteseit.

WvW-Dolyak-Statue

Október 12-én, vasárnap 02:15-kor ez a fenséges dolyak szobor egyszeri buff-ot ad a látogatóinak, amivel rövid időre megnövelt WXP és XP szerzést kapnak. A buff időtartama a szerver bajnokságbeli összteljesítménytől fog függni, az alábbiak alapján:

Helyezés Időtartam (óra)
1 5
2 4.5
3 4
4 3.5
5 3
6 2.5
7 2
8 1.5
9-12 1

Reméljük, hogy élvezni fogjátok a változtatásokat, amiket a 2014 őszi WvW Bajnokságon eszközöltünk és alig várjuk, hogy találkozzunk a csatatéren!

Eredeti: GuildWars2.com

Kategóriák:WvW
  1. Mc Wolfy
    2014. augusztus 21. - 16:30

    na, kezd ez alakulni
    már csak több személyes (nem szerver teljesítmény alapján osztott) jutalom kell, és jó is lesz

    • Sárki
      2014. augusztus 21. - 20:38

      Érzésem szerint ez a bajnokság inkább még afféle béta teszt. Nem lennék meglepve, ha idén még egy bajnokság lenne ezen kívüül, akkor már új jutalmakkal. Nekem pl. tetszene egy mistforged hero armor szett 500 token/db lenne mondjuk :D

      • 2014. augusztus 21. - 23:48

        Nekem még az előző ticketek is megvannak még :D

      • Sárki
        2014. augusztus 22. - 06:49

        Nekem is, azért tartom olyan jó ötletnek ezt :D

      • Mc Wolfy
        2014. augusztus 23. - 08:43

        500/db? Hany bajnoksag alatt akarod te azt osszeszedni?

  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!