Kezdőlap > PvP, Versenyek > A Guild Wars 2 World Tournament Series bejelentése

A Guild Wars 2 World Tournament Series bejelentése

leaderboard_header

A Guild Wars 2 csapat és kínai kiadója a Kong Zhong büszkén jelenti be a Guild Wars 2 World Tournament Series-t, egy nemzetközi PvP versenyt, mely három alkalmat nyújt az észak-amerikai, európai és kínai top csapatoknak, hogy körbeutazzák a földet és harcoljanak az eseményenkénti 50,000 amerikai dolláros pénznyereményekért.

WTS-Cup

A közelgő Tournament of Glory top csapatait hívjuk meg, hogy vegyenek részt a World Tournament Series meghívásos selejtezőjén: egy online eseményen, ahol a régiók nyertes csapatai Pekingbe, Kínába repülnek december elején, hogy harcoljanak az 50,000 dolláros pénzdíjért.

A Tournament of Glory a Tournament of Legends új, testvérbajnoksága. Amíg a Tournament of Legends-en legendary fegyvereket és crafting anyagokat lehet nyerni, addig a Tournament of Glory-n exkluzív páncél szettet kapnak majd a legjobb PvP játékosok. Habár a Tournament of Glory belépő a World Tournament Series-be, a jelentkezés minden Guild Wars 2 játékos számára nyitva áll, hasonlóan a Tournament of Legends-hez. További információ a Tournament of Glory felépítéséről és a nyereményekről a következő hetekben lesz elérhető de, hogy megválaszoljuk a nyilvánvaló kérdést: igen, a Mini Llama újra elérhető lesz ezen az eseményen. A Tournament of Glory-ra augusztus 20-án indul a jelentkezés.

Glory-Armor

Bár a Tournament of Glory minden Guild Wars 2 játékos számára nyitva áll, a World Tournament Series-nek lesznek megkötései a nemzetközi utazás és a pénznyeremény miatt. Ha szeretnél a WTS eseményre utazni Pekingbe, akkor a csapatodnak legalább 18 évesnek kell lennie és utazási joggal kell rendelkeznie Kínába. További követelményeket a jövőbeni információkkal együtt teszünk közzé. Ezeket tartsátok észben, mikor csapatot alakítotok. A WTS selejtezőn nem kell részt vennetek, ha megnyeritek a Tournament of Glory-t, így ha csak az új páncélra hajtotok, akkor sem kell aggódnotok.

A következő hetekben további információkat közlünk a World Tournament Series-ről, beleértve a jövőbeni eseményeket és követelményeket. Ha szeretnétek részt venni, akkor kezdjétek el kialakítani a csapatotokat.

Találkozunk a csatamezőn!

Eredeti: GuildWars2.com

Kategóriák:PvP, Versenyek
  1. Mc Wolfy
    2014. augusztus 14. - 20:56

    e-sport!

  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: