Kezdőlap > PvP, Versenyek > Tournament of Legends – EU

Tournament of Legends – EU

variance-spvpheader

Holnap és holnapután kerül megrendezésre a Tournament of Legends európai verziója. Összesen 64 csapat jelentkezett ebből a régióból, a teljes lista megtekinthető a Mistpedia-n, ahol azt is megnézhetitek, milyen jutalom jár majd a helyezetteknek és a nyerteseknek.

Azonban nem csak a versenyben résztvevők kapnak jutalmat. Bármilyen nyelven nézed is az élő közvetítést, esélyed lehet precursor-ra és az új Llama Finisher-re, ugyanis a kommentátorok ilyen nyereményeket fognak kiosztani a nézők között.

Az élő közvetítés holnap (szombat) magyar idő szerint (CEST) 16:00-kor kezdődik és vasárnap is ez lesz a kezdés időpontja. Az angol nyelvű közvetítés a Guild Wars 2 Twitch csatornáján lesz megtekinthető, John “Blu” Mullen és Will “Sireph” Abreu lesznek a kommentátorok. Lesz közvetítés még német, francia és kínai nyelven is, ezekhez a linket megtaláljátok a hivatalos oldalon.

Kategóriák:PvP, Versenyek
 1. icipicipacipoci
  2014. május 5. - 10:38

  Ha már senki nem szól hozzá.. Érdekes eseményeknek lehetünk tanúi a TESO-ban mostanában. Szerintem valahol most jön majd el az a pont, ahol a játékosok véleménye kezd átfordulni lejtmenetbe és innentől a TESO üstökösként húz majd el a hegyoldalon lefelé rohanó GW2 szerelvény mellett. Kis szerencsével a GW2 vonaton ülők még megnézhetik a becsapódást, mielőtt ők is odaérnek. Nagyot fog szólni. Visszagondolva a GW2 -ben töltött időmre és hogy mennyi szórakozást nyújtott, az ESO a béka valaga alatt sincs. A jövőben jobban kell vigyáznom hová lépek, mert a világ veszélyes hely és a gödör alján porladó karókkal átszúrt troll nem éppen szép látvány.

  Wildstar Online?

  • Apacs
   2014. május 5. - 10:56

   “Érdekes eseményeknek lehetünk tanúi a TESO-ban mostanában.”
   Akkor miért nem mész játszani ahelyett, hogy itt rontod a levegőt? Menj békével kedves vándor. Keresd meg a gödröd alján karókkal átszúrt trollod keljetek 1be és legyen sok értelmes gyermeketek.

   • icipicipacipoci
    2014. május 5. - 12:46

    Ez azért nem volt szép. Rosszul is esett szipp szipp. Megsértődtem és ezen túl csak is az oldalnak és postnak megfelelő, releváns hozzászólásokat fogok írni.

  • Solefald
   2014. május 5. - 11:27

   Az ESO egy bukta ezt mindenki tudja, csak sokan nem ismerik még be. No de, Wildstar….hát vegyes. Remekül elvoltam a bétával…aztán jött a kövi és a kövi bétahétvége, és már nem is érdekelt kb, borzalmas a fejlődés benne, a questek nagyon old schoolak. Viszont a harc nagyon jó, animációk is jók, én chua-val mentem eléggé megszerettem a kis dögöt. A játék humora jó, van rengeteg lore, azt nem tudom mondjuk, hogy ez minőségre is jó-e? Egy próbát megér a játék.

   • Shantey
    2014. május 5. - 12:06

    Wildstar jónak tűnik, bár személyesen nem próbáltam, csak videókból ismerkedtem vele.
    Ha az endgame raiding jól el lesz találva, akkor marad egy stabil játékosbázisa. Ha nem, akkor csúnyán elvérezhet.

  • 2014. május 5. - 12:24

   Szerintem várjunk és nézzük meg hol fog tartani az ESO, amikor 20 hónapos lesz (launchtól számítva). Addig felesleges hasonlítgatni egy GW2-vel. GW2-ről is alig volt rossz szó, amikor megjelent, leszámítva az apró bugokat, amiből ESO-ban sokkal több és sokkal nagyobb van… Amit te csinálsz, kb olyan, mintha egy 6 és egy 14 éves gyerek lexikális tudását próbálnánk meg összehasonlítani. F@szság.

   • Sárki
    2014. május 5. - 16:00

    GW2-ről alig volt rossz szó?:D Hát én nem úgy emlékszem :D

 2. icipicipacipoci
  2014. május 5. - 13:05

  Releváns hozzászólás 1:

  “Tournament of Legends” valószínűleg a francot sem érdekel, így fordulhat elő, hogy egyetlen hozzászólás sem érkezett ide kerek két hete.

  • 2014. május 5. - 13:14

   De azért néztük. A chat-en hozzászóltunk adás közben, az elég. Ott kitombolhatta mindenki magát. ;)

  • 2014. május 5. - 15:13

   Egy a lényeg, ha valaki rámutat arra, hogy hülyeséget írtam, akkor még véletlenül se méltassuk válaszra, mert az badass. Nem azért nem válaszolunk, mert igaza van és hirtelen nem jut eszünkbe semmi ;)

 3. Gandarel
  2014. május 5. - 15:59

  Releváns hozzászólás 2:

  TCG ftw, teljesen megérdemelt győzelem, náluk volt a játék legjobb warija, mesmere és guardja, taktikailag is epicek voltak pedig már szinte csak tournamenteken játszanak együtt. Nem szoktam gw2 tournyt nézni twitchen de az utolsó pár meccs határozottan epic volt, kár hogy nincs observer mode.

  NA pedig mindent megtett hogy bebizonyítsa mennyivel rosszabbak mint EU, mivel killshot warival és staff gs guardokkal tovább lehetett jutni, a 2 wari pedig mintha kötelező lett volna a regisztrációhoz, a teamek fele meg noskilled bunker comp volt.

  De összességében jó volt, negyed évente kéne legalább 1 ilyen. De előbb egy működő matchmaking sem ártana.

  • Bubi
   2014. május 5. - 21:43

   Tudom, hogy Yoloque az Yoloque, de mikor a szegény r13-as kezdőt Dragon finisherrel végzik ki, majd a meccs végén Xerrex reklámozza twitch-ét, elgondolkodok, hogy vajon több, mint 5 percet foglalkoztak-e a matchmaking-el..
   (500-497-re nyertünk! xD )

   • Gandarel
    2014. május 5. - 22:05

    Én azt bírtam amikor top 50-ben el kellett magyarázni hogy miért nem jó ha ketten cappelik az üres pontot és hogy skyhammer control nélkül nincs win, de simán megvárták 3-an point B-n amíg megöli őket a cannon 2 lövésből, pedig csak 10 métert kellett volna megtennie 1 embernek.

    A legnagyobb lol az, hogy benéztem ma wvw-re, és tele volt viszonylag ismert soloque arcokkal az egész deso oldal, azt mondták, hogy annyira sz@r a matchmaking hogy hagyják inkább a pve arcokat farmolni ők meg keresnek valami élvezhetőbbet :DD

   • Bubi
    2014. május 5. - 22:54

    WvW-el az a gond, hogy mostanság nem lehet soloban menni..
    Találsz valakit (mitadisten, thief! vagy Usain-warrior?), 10% hp-nál elmenekül (mert ő megteheti), majd 3 haverjával visszajön, mert az úgy fun..
    Tény, 4-5 fős partyknak lehet élvezetes, látni, ahogy hozza a 20-30-fős roaming groupot pl. north-campra, de az már kevésbé pvp :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: