Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet > Mondj búcsút a páncél javítási költségnek és üdvözöld az ingyenes trait újraosztást!

Mondj búcsút a páncél javítási költségnek és üdvözöld az ingyenes trait újraosztást!

pvp_blog_header3

A közelgő feature patch-ben a gazdaságot érintően is változik pár dolog, ezekről szeretnénk most beszélni. Izgatottak vagyunk amiatt, hogy mit jelentenek majd ezek a változtatások a játék számára.

A javítási költség vége

34175Dungeon-Repair-Anvil-1920x1080

A nem is oly régi Captain’s Council-beli választásokon történt veresége ellenére, Evon Gnashblade nagylelkűen úgy döntött, hogy fizetést ad a Tyria-i páncéljavító mestereknek. Így igaz: közeleg a nap, amikor már nem kell fizetned a javításért! Fedezz fel és kísérletezz Tyria-n anélkül, hogy bármibe is kerülne a harcok és próbák során megsérült páncélod javítása. Úgy érezzük, hogy az időbüntetés, amíg visszamész megjavítani a páncélodat, bőven elegendő és nincs szükség egy másodlagos költségre, amivel főleg az újabb és kevésbé tapasztaltabb játékosokat büntetjük.

Event és Champion loot

Mivel pár változtatással kiveszünk olyan rendszereket a játékból, melyek célja az volt, hogy egy kis pénzt szívjanak ki a gazdaságból, biztosítanunk kell, hogy megmarad az egyensúly az arany bevitel részéről is. Csökkenteni fogjuk a nyers arany mennyiségét, ami a champion loot bag-ekből és az eseményekből jön, hogy a gazdaságot egyensúlyban tartsuk és kicsit szétterjesszük a játékos tevékenységet.

512faCave-Troll-1920x1080

Mystic Forge

A Mystic Forge sok változáson fog átmenni ebben az évben. Hogy belekezdjünk a dolgokba, módosítunk kicsit annak a módján, ahogyan Zommoros szétosztja a rare és exotic jutalmat, hogy egy kicsivel több változatosságot vigyünk a végeredménybe. Ez csak az első lépés a későbbi változtatások sorában, melyek a jövőben sokkal jobb élménnyé teszik majd a Mystic Forge használatát. Megjegyzés: a precursor esély nem változik.

Trait újraosztás

b9eeeQueen-Karka-1920x1080

Az áprilisi feature build után már bárhol a világban újraoszthatod a trait pontjaidat anélkül, hogy egy kaszt oktatóhoz vissza kellene menned. Hogy még szebb legyen a dolog, fizetned sem kell az újraosztásért. Úgy gondoljuk, hogy a költség gátolja a kísérletezést és elveszi a PvE-ben való build kísérletezés örömét, ezért teljesen kivesszük azt.

Úgy véljük, hogy ezek a változtatások egy egészségesebb játékhoz és sokkal hosszabb távú szórakozáshoz vezetnek. Most, hogy közeleg a kínai megjelenés, keresve sem találtunk volna jobb alkalmat, hogy fejlesszük a játék gazdaságát.

Eredeti: GuildWars2.com

Reklámok
 1. Dávid
  2014. március 27. - 18:59

  Vééééééééééééééééééééégre!

 2. nemetharnold
  2014. március 27. - 19:11

  Na ennek a részletezésére kíváncsibb vagyok, mint a pálinka örök forrására.

 3. 2014. március 27. - 19:23

  Hát… oké örülök, de ha nem vagy olyan lúzer(/ranger) hogy halj állandóan, harmadik championtól már ez veszteség. És így se dobtak lópikulát se.

 4. gwfan21
  2014. március 27. - 23:03

  “Csökkenteni fogjuk a nyers arany mennyiségét, ami a champion loot bag-ekből” – itt biztos nem aranyat akartak írni :D

 5. icipicipacipoci
  2014. március 28. - 12:41

  Ki hogyan próbálja elcsábítani a játékosokat a megjelenő Elder Scrolls Online -tól :) :

  Blizzard: Diablo3 kiegészítő megjelentetésével
  Arenanet: szabálylazító spray-vel fújják le a GW2-t és nyalóka formájában tálalják
  Mo. kormánya : 4-es metró elindításával

  • Shantey
   2014. március 28. - 12:51

   Ezek a megoldások elég rég óta ingame kellene hogy legyenek, de egyenként csöpögtetve nem igazán érdekelne senkit. Így, hogy vagy 10 hasonló volumenű feature kerül be, majdnem olyan, mintha kiegészítőt kapna a játék. Ha ősz előtt új tartalom is érkezik Season 2 által, akkor jól haladnak a srácok.

   • 2014. március 28. - 15:43

    Csináljunk weblapot Arenanet’s Achievementsre, és minden kattintással valami szuper animációval BÁÁÁNG új feature.
    És akkor unlockolhatnánk nekik a muffinokat.
    De érik már a 100 pizza odarendelése nekik tréfából :D

  • 2014. március 28. - 14:38

   Már el kell csábítani embereket az ESO-ból? Még meg sem jelent, még kész sincs, egyetlen előfizetője sincs, váltogatni kell a szervereket, ha az enyémen beragadt egy quest, nincsenek normalizálva a párbeszédek, sokszor alig lehet hallani, hogy mit mond az NPC, pedig az a lényeg, ugye. Nem inkább a játékosok megtartásáról van szó?

   Majd valószínűleg játszom ESO-val is, ha rendbe rakták, de játszom mellette pl. a WvW S2-ben is, meg a D3-mal (RoS nélkül), esetleg még WildStar, bár ott a hangok és a lányos fiúkák az idegeimre mennek. A GW2 kínai megjelenése is direkt a kizárólag nyugati ESO-megjelenés miatt van. Minden egy nagy szabotázsakció a tökéletesre polírozott, piacot már most elborzasztó mértékben uraló és galád módon kisajátító ESO ellen. ;)

   Elmúltak már azok az idők, amikor a legtöbb játékos egyetlen MMO-val játszott. Senki sem fog elcsábítani senkit, maximum a játékidőért versenyezhetnek. A verseny pedig jó mindenkinek, mert eldönthetjük, hogy mivel mikor játszunk. A havidíjas Cyrondiil önmagában nem lesz alternatívája a sokkal pörgősebb WvW-nek, főleg season 2 alatt nem, az ESO story részén meg még van bőven munka, szóval amiatt még ráérek ESO-val játszani később is, amikor már kijavították a hibákat. A többi része meg egyelőre nem érdekel.

   • 2014. március 28. - 15:45

    Még mindíg jobb ez, mintha minden maptöltéskor egy youtube reklámot töltenének be neked, nem? :)

 6. 2014. március 28. - 16:16

  Viccesek az utóbbi pár cikkben ez az “úgy gondoljuk” típusú beszólások, mintha most találták volna ki ezeket, és most mekkora jófejek lennének hogy berakják ezeket a módosításokat, és nem a játékosok könyörögtek volna már a megjelenés óta, hogy ezeknek eleve így kellene lenniük…

  • 2014. március 28. - 18:05

   Hát ja, könyörögtünk, és ezért már ők is így gondolják :D

 1. 2014. március 31. - 12:21

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: