Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet > Account alapú WXP, legendary-k és ascended felszerelés

Account alapú WXP, legendary-k és ascended felszerelés

world-header

A 2014. áprilisi Feature csomagot lehetőségként használjuk, hogy bevezessünk néhány igazán izgalmas fejlesztést: account alapú World XP-t, ascended és legendary felszerelést. Szeretnénk, ha te, mint játékos megfelelően lennél jutalmazva a játékban az ott eltöltött időért, attól függetlenül, hogy hány karakterrel játszol. Devon Carver és Linsey Murdock fogják elmagyarázni a frissítéseket.

3ac64Legendary-1920x1080

Account alapú WXP

Üdv mindenkinek! Devon Carver vagyok, a WvW koordinátor és azért vagyok most itt, hogy egy olyan témáról beszéljek, amely minden WvW játékos szívéhez közel áll. Az áprilisi feature csomagban érkezik az account alapú WXP. Keményen dolgoztunk, hogy ez a változás elkészüljön és izgatottan várjuk, hogy a karakter alapú rendszert felváltsuk az account alapúval.

Van néhány fontos dolog, amit tudni kell a váltás módjáról. Kezdésképp, az account-odon lévő minden karakterrel, amikkel WXP-t szereztél, be kell lépned a játékba, hogy azok WXP mennyisége hozzá adódjon a teljes account WXP-hez. WvW-be nem kell ezért bemenned, bármely térkép megfelel a célnak. Amint minden karakterrel beléptél, az account-od rendben van. Ettől a pillanattól kezdve minden WXP, amit valamelyik karaktereddel szerzel, az hozzáadódik a teljes account WXP-hez.

5229eWvW-1920x1080

A változás részeként, a build érkezésének napján mindenkinek visszaadjuk az elköltött World Ability pontjait. Így mindenkinek meg lesz a lehetősége, hogy az összes karakterén újraossza a pontokat. Minden karaktereden ugyanannyi World Ability pontot tudsz elkölteni és mindegyiknél úgy költöd el, ahogyan szeretnéd. Például, ha azt szeretnéd, hogy a necromancered Supply Master legyen de a rangered Ram Master, akkor ezt megteheted.

Izgatottan várjuk, hogy egy remek rendszert account szintre emeljünk. Találkozunk a csatatéren és közben alig várjuk, hogy a WvW tovább növekedjen.

Legendary és Ascended kötés

Üdv emberek, Linsey Murdock vagyok, játék tervező és azért vagyok itt, hogy meséljek egy frissítésről, amely a legendary és ascended felszereléseket érinti majd. Rövid leszek, mivel a frissítés királysága magáért beszél.

f3d79Ascended-1920x1080

Az áprilisi feature build-del minden legendary és ascended felszerelést account alapúvá teszünk. Ez azt jelenti, hogy az ascended felszerelések örökké account-bound-ok maradnak és nem válnak soulbound-á, amikor felveszed őket. A legendary fegyverek továbbra is eladhatóak maradnak, egészen addig, amíg fel nem veszed őket, ettől a pillanattól fogva account-bound-ok lesznek (a korábbi soulbound helyett). Ezen változtatás részeként, minden, már meglévő ascended és legendary felszerelést, amik soulbound-ok, account-bound-á teszünk.

E változtatás egyik fő oka, hogy úgy hisszük, hogy egy legendary fegyver vagy egy ascended felszerelés darabjának megszerzése olyan teljesítmány, amit nem kellene egyetlen karakterre korlátozni. Nyugodtan oszd meg az unikornis-lövő íjadat a thiefed és a rangered között. Add oda egy másik karakterednek a Zojja felszerelést, ha úgy döntesz, hogy egy kiegyensúlyozottabb build-re váltasz. Mindenek felett, légy büszke az account-od teljesítményére és a lehető legjobban élvezd ki azt!

Eredeti: GuildWars2.com

Reklámok
 1. chuckygwzik
  2014. március 27. - 17:05

  Wow ez döfi! Duke Nuken: “Ez már kellett!”

 2. Sárki
  2014. március 27. - 17:59

  Felsejlenek a Manifestoban ígértek, az alagút végén :)

 3. BigPi77
  2014. március 27. - 20:06

  Ezen változások után van még értelme bármi féle kiegészítő várásának?

  Amúgy a wvw-és változások engem nagyon pozitívan érint.

  • Gandarel
   2014. március 27. - 20:56

   Nem tudom mire gondolsz, de mivel semmi játszható tartalmat nem kapunk továbbra se, szerintem elférne egy kieg.

   • Eszem
    2014. március 27. - 21:47

    Én most azon gondolkozok, hogy jönnek ezek a játékmenetet érintő változások és majd ugye jön nemsokára az LS S02 is ami egy kiegészítőbe fog torkollani idővel, tippre tél, karácsonyi szezon.

 4. Mephike
  2014. március 27. - 21:49

  Szerintem ez az áprilisi csomag teljesen rendben lesz, nem bánom, ha ez miatt tolódik az LS S02.

  • 2014. március 28. - 00:18

   Én sem bánom, de szerintem ezzel együtt már behozhatnának egy olyat, hogy menekülnek a Charrok és Nornok, és gyűjtsd össze a… [Paff, valaki lenyomott egy akkora tockost nekem, hogy lefejeltem az asztalt. Ki volt az?] :D

  • 2014. március 28. - 07:15

   Van egy olyan fenntartásom a dologgal kapcs, hogy bármennyire is faintosak ezek az updatek (eltekintve a rejtett visszanyalásoktól), hogy egy “power ranger” esetemben ez most kaksira hintett porcukor értékű, főleg ha egy mezei őzikét is tíz lövésből tudok majd leszedni…

  • Mephike
   2014. március 28. - 12:07

   Royal, az, hogy számodra nem működik a ranger, az nem biztos, hogy takarja is a valóságot.

   • 2014. március 28. - 15:40

    Nem mondtam hogy nem működik, nekem egészen jól és élvezem is, viszont keményen hátrányban van a legöbb classal szemben. DMG terén legfőképp. Ha mégtöbbet raknék rá, már targeteléstől is halnék WWW-n. Nem mert béna lennék vagy valami, hanem mert jön a zerg és a rangerekre ugranak “valamiért”. De görények :3

 5. nemetharnold
  2014. március 27. - 21:55

  Hihetetlen, lassan másfél éve a játék kijövetele óta és most érzem igazán, hogy valami értelmes is bekerül. Nem hiszem el, hogy eljött ez a nap. Sárkival teljesen egyetértek. :) Remélem, hogy remélhetek.

 6. nemetharnold
  2014. március 27. - 21:58

  Már csak azt várom, hogy ne csak az új Account achikkal megszerzett dolgok legyenek az Achitatyóban, hanem pl. a Gift of Exploration is. Mert én pl. egyszer elhatároztam, hogy goldot gyűjtök és megveszem a legendaryt, de most, hogy váltottam a módszeren, és akkor ugye kidobtam, kicsit bánom… húzhatok még egy karaktert x)

 7. szajhavész
  2014. március 27. - 22:53

  “Minden ascended felszerelés” ebbe beletartoznak a kiegészitők is. Félve hiszem el

 8. Rahar
  2014. március 27. - 23:00

  Ezek számomra mind jó változtatások, de mi lesz a precursor készítéssel, az új legendary fegyverekkel és a legendary ékszerrel? Már tavaly nyáron írtak róla, hogy még előző év végéig be lesznek vezetve.

  • chuckygwzik
   2014. március 28. - 04:57

   Sajna elnapolták már 2x is, az utolsó elnapolás az épp most márciusban volt. Valaki linkelte ide a blogra. Megváltozott a játék jutalmazása és így ahhoz igazítani kell, ami még további iterációt igényel.

 9. Punisher
  2014. március 28. - 02:01

  Tejlesen hétköznapi kép. Miért az Asura a kakukktojás?

  • Sárki
   2014. március 28. - 06:54

   Azt a siralmas rewardot :D

   • Punisher
    2014. március 28. - 12:27

    “hétköznapi kép”, amugy igen, AC-ben jobb a daily reward, viszont magas fractalon érezhetően gyakrabban esik exotic a ládákból.

  • 2014. március 28. - 07:12

   Nézd már, “SECRET” az értelmes ultilityje :D

  • Atek
   2014. március 28. - 08:37

   Válasz: Nincs nála SZÁNRÁJZ!

   • Punisher
    2014. március 28. - 12:02

    We have a winner! =P

  • Nhienyl
   2014. március 28. - 08:51

   Legkisebbnél van a banner of erő (ha mégsem ez a megoldás szabad a gazda) :)

   • Cecilia Sunshine
    2014. március 28. - 08:55

    “banner of erő” :’D

   • Nhienyl
    2014. március 28. - 09:14

    Nálam meg nem volt itt a banner of nyelvtan, mivel kimaradt egy vessző :D (annyira tetszett ez a poén, muszáj leírni ^^)

   • Punisher
    2014. március 28. - 12:19

    Még a banner alatt sem volt neki Sunrise. Viszont ha teszem fel a warriorjának van, akkor ezután a mesmerénél is az lesz… MORE SUNRISE!

   • Nhienyl
    2014. március 28. - 16:18

    Ez a megoldás túl evidens volt. (am van valami információja valakinek arról, hogy ezután pvp-be is át lehet-e vinni a legendary skint? Mert felteszem közösek lesznek a pve-és pvp skinek, már ha abból indulok ki, hogy egyrészt nem kapunk több ládát, másrészt, csak pvp-ben létező armort, nevezetesen ezt *.* http://wiki.guildwars2.com/images/thumb/b/b8/Female_voodoo_armor_concept_art.jpg/300px-Female_voodoo_armor_concept_art.jpg is használták a bemutató videóban. De lehet, hogy ez túl elrugaszkdott spekuláció.)

   • 2014. március 28. - 16:34

    Nem emlékszem, hogy azt kimondták-e már, hogy a feature pack egyben tartalmazza azt is, hogy pvp-ben lesz Wardrobe, és abban Legendary skin is, de a meghirdetett pvp bajnokságon választhatnak egy-egy Legendary-t a győztes csapat tagjai, valamint a második helyezett jutalmai közt van választható precursor is. Szóval rövidesen biztosan összevonják a skineket, ahogy arról korábban már írtak. Kérdés, hogy ez április 15-én lesz-e.

    A bajnokság részleteit itt találod:
    https://www.guildwars2.com/en/news/announcing-the-guild-wars-2-tournament-of-legends/

   • Punisher
    2014. március 28. - 17:53

    Mivel a pvp armorok is bekerülnek a wardrobe-ba ezt gondolom a pve armorokat is lehet pvp-re vinni… fegyvereket is… legendaryt is

  • 2014. március 28. - 18:08

   Azért, mert kepfeltoltes.hu…

 10. Mc Wolfy
  2014. március 28. - 10:13

  Ami szomoru, hogy eddig huztak ezeket. Kivarjak, hogy mindenki mar rohadt ideges legyen, utana dobjak be, ami mar honapok ota keszen van.
  Kivancsi vagyok mikor jon majd a precursor forge.
  A data minerek mar vagy 2 honapja megtalaltak a kliensben az acc bound wxp-t.

  • Mephike
   2014. március 28. - 12:00

   Mindent a maga idejében. Tudom, hogy idegesítő, hogy ez már egy ideje benne van a játékban, de nem véletlen szerintem, hogy áprilisra ennyi mindent bedobnak. Kicsit olyan, mint amikor egy választás előtt átadnak egy új metró vonalat. :)
   A precursor forge szerintem nem fog jönni (én személy szerint nem is bánnám ha nem jönne). Ha behoznák a precursor craftot, azzal a precursorok ára jelentősen esne, illetve ellepnék a piacot a szivárványos-pónis nyilak, és én agyfaszt kapnék. Jó ez így ahogy van, legyen csak minél drágább egy legendás fegyó összerakása, ha azti s le ehetne kraftolni, pár perc alatt, akkor azért menne a sírás, hogy nincs semmi sem, amit nehéz összeszedni. (Így sem olyan nehéz már, mint egy éve, de úgy már tényleg tömegtermék lenne.)

  • szajhavész
   2014. március 28. - 17:51

   igy van. Jön a TESO és avatni átadni kell sokmindent. Arenanet jobban teljesit:)

  • 2014. március 28. - 18:11

   Az account bound wxp-t két hónappal ezelőttre ígérték, csak elvileg valami nem volt oké vele, és ezért elhalasztották. Hogy ebből ki mennyit hisz el…

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: