Kezdőlap > Aktuális információk, PvP, Rendezvények: gamescom, pax, stb..., Versenyek > Frissítve:Guild Wars 2 meghívásos versenysorozat kvalifikációs meccsei élőben

Frissítve:Guild Wars 2 meghívásos versenysorozat kvalifikációs meccsei élőben

variance-spvpheader Mint ahogy egy korábbi cikkben írtuk az Arenanet az MMORPG.com-al és a Mist League-al összefogva megrendezik az első nagyobb hivatalos versenysorozatot európai és észak amerikai szinten.  Az élő közvetítés kevesebb mint  egy óra múlva fog elkezdődni ezen a linken, valamint a csapatok jelenlegi elosztását és eredményeit pedig itt. Ma és holnap az európai csapatok fognak küzdeni és mához egy hétre pedig az amerikaiak. A két legjobb csapat pedig az idén megrendezett PAX PRIME-on fog összecsapni az év legjobb spvp csapata címéért. Az a csapat aki három meccsből kettőt megnyer továbbjut a következő fordulóba.

 • Pályák körforgása:
  • Forest of Niflhel
  • Legacy of the Foefire
  • Battle of Kyhlo

UPDATE: Most fog elkezdődni az utolsó mérkőzés amiben kiderül, hogy ki fogja képviselni a kontinensünket. Link itt. 
UPDATE 2: Az észak amerikai mérkőzések nemsokára elstartolnak. Az európai kvalifikációs versenysorozatot a Team Paradigm nyerte meg akik most már biztosan ott lesznek a PAX PRIME-on. A stream szokásosan Ezen a linken lesz elérhető bő egy óra múlva. Jó szórakozást !
Update 3 : A mérkőzések már elkezdődtek, de az első fordulót nem fogják közvetíteni, mivel az még ahogy ők mondták nem stream barát. Amin lement az első rész elkezdik a streamet. Csapatok elosztása,helyzetét itt találjátok meg. Azt, hogy mennyire frissítik nem tudom.

Update 4: Elkezdődött!
Update5: Az első nap eléggé egyoldalú volt. Szinte az összes meccs 2-0val lett vége. Mai napot az Absolute Legends [aL] nyerte meg akik holnap folytatják majd és kiderül, hogy ki lesz az észak amerikai győztes aki képviseli kontinensét a PAX PRIME-on.

e0d0emmorpg

panel-44057139-image-70b8f23e31844380-320

 1. 2013. július 27. - 19:51

  A Mistleague stream logója és linkje nálam FireFox-on kicsúszik a hasábból jobbra, mivel nem a másik két logó alá rakja.

  Egy kis darab látszik belőle azért és Chrome-ban rendesen jelenik meg. Gondoltam, szólok…

 2. BigPi
  2013. július 28. - 09:21

  Élvezetes közvetítés volt.

 3. Eszem
  2013. július 28. - 10:39

  Mindenesetre voltak érdekes meccsek, meg nagyon nagy elpicsázások :D

 4. 2013. július 29. - 05:23

  Jó volt az EU döntő vége. Meg a közepe is. Az elejét még nem láttam. ;)

  • Eszem
   2013. július 29. - 09:45

   CC verte a TP-ét kb úgy ahogy a második körben a TP a CC-ét. A harmadik meccs nagyon szép volt :)

 5. Gandarel
  2013. július 29. - 11:09

  Fórumon most megy a dráma ezerrel, miszerint a CC nem tudott arról, hogy 5 menet lesz, és az Arenanet a TP-t támogatja. Szerintem csak dühösek hogy bukták, de az viszont érthető, hogy a CC órákon át tolta miután még 5 meccset a nyakukba varrtak, TP pedig csak a CC ellen ugrott be aznap.

  Szervezés ftw. Nagyon ottvan az az e-sport. Csak a szervezés, a balance meg a PvP hiányzik.

  • 2013. július 29. - 16:04

   Eléggé bad luck brianek voltak. Az szerintem se mindegy, hogy hány menetet tolnak le egyhuzamban. Végülis jó meccsek voltak.

 6. queen
  2013. július 29. - 18:16

  kérhetek egy linket ahol a döntő mecset visszalehet nézni előre is köszi.

 7. queen
  2013. július 29. - 18:17
 8. 2013. augusztus 5. - 12:30

  A hétvégi streamek alatt az EU-hoz képest csekély érdeklődés mellett is rettentően sok volt a PvP rinya. Úgy látszik, ezt eredményezik az unalmas meccsek. A döntő azért jó volt, de amit előtte összeszenvedtek… Inkább néztünk volna EU meccseket felvételről. A múltkori ázsiai Thermaltake GW2 Tournament is érdekesebb volt számomra, pedig hol vannak még az ázsiai csapatok. Kevesebb hamburger, több gyakorlás! Itt is az lesz, hogy amíg az NA scene nem szerez ázsiai játékosokat, nem viszik semmire. StarCraft2-ben nyár elején tolmács kellett az NA győztes interjújához, mert három szót tudott angolul: “I love you!”. :) Oké, nem gonoszkodom többet, csak elment két estém ezzel a bohóckodással, mert jobbat reméltem az EU alapján.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: