Reklámok
Kezdőlap > PvP > Mist League premier: vs. ArenaNet

Mist League premier: vs. ArenaNet

mist_league

Az egyik tartósra tervezett külsős bajnokság-sorozat az MMORPG.com Mist League névre keresztelt szüleménye, ami most fog elrajtolni (Season 1, részletek az oldalon, állítólag 10000 dollár összdíjazású lesz). Hírverési célzattal betoboroztak egy ArenaNetes csapatot maguk ellen.

Mikor: szombat éjjel fél 3-tól (igen, nem kifejezetten EU-barát időpont…)

Hol: Mist League @ Twitch

Térkép: Forest of Nilfhel

Szabályok: 2 győzelemig (best of 3)

ArenaNet csapat

Jonathan Sharp – Vezető tervező
Karl McLain – Skillek és egyensúly tervező
Hugh Norfolk – WvW tervező
Tyler Chapman – PvP tesztelés-felelős
Roy Cronacher – Skillek és egyensúly tervező

Mist League csapat

B L I N X – Buildek és útmutatók készítője
Legend Supcutie – Buildek és útmutatók készítője
Legend Holly Jolly Folly – Buildek és útmutatók készítője
Aussie Archer – Mist League koordinátor
Groucharoo – Műsorvezető

Maguk a meccsek talán nem lesznek annyira jók, de legalább lehet szurkolni a rajongói csapatnak, hogy döngöljék földbe a fejlesztői csapatot. ;)

Reklámok
Kategóriák:PvP
 1. 2013. június 14. - 16:29

  500-0 lesz a ML javára ha ArenaNet nem használ valami dev kódot, amivel tudnak pontot osztani maguknak. Folly és Cutie 2v5-ben is gyalázatosan megveri őket. :) Szerintem kegyesen engedik majd az Anet csapatot pontot szerezni és elbohóckodnak velük. Fél 3 nekem pont jó egyébként, de én mindig csak éjjel vagyok.

 2. Gandarel
  2013. június 14. - 16:38

  Hát igen, énis gondoltam 500-0-ra. :D De az player teamben se mindenki pro szerintem, Arenanettől pedig Karl és Jon, talán még a 3. PvP arc lehet hogy jók.

  • 2013. június 14. - 17:19

   Nem mindenki pro, csak 3 ember, de az épp elég. :) Az a gond, hogy a ML csapatban a tagok annyi időt töltöttek el játékosként, mint az Anet csapat munkaideje. Utóbbinak ideje sem volt hogy annyit gyakoroljon, hogy felvegye a versenyt az ellenféllel. Ez inkább egy szórakoztató dolog, egy show lesz, mint verseny.

   A bajnokság az NA selejtezővel indul, ami elvileg szintén holnap lesz. Tudja valaki, hánykor kezdődik? Mármint a selejtező. Ha egyáltalán közvetítik, persze…

 3. Shantey
  2013. június 14. - 17:03

  #believeinkarl

 4. 2013. június 14. - 17:51

  Érik a mesmer nerf XD

 5. Mc Wolfy
  2013. június 14. - 20:51

  akkor pontosan tudom már, hogy kiket kell szidni :P

 6. Shantey
  2013. június 15. - 00:08

  Ez akkor most hajnalban lesz vagy menjek el inkább aludni?

 7. 2013. június 15. - 00:49

  Hagyni kéne őket sokkal nyerni, hátha azt hiszik, hogy valamit nagyon elcsesztek a tervezéskor xD

 8. Gandarel
  2013. június 15. - 09:30

  :OO

  ——————————-SPOILER—————————————

  Azthiszem Arenanet bebizonyította hogy értenek a játékukhoz. :D

  Ha nem r10 wari van velük szerintem odapwnolják a communityt Khylo-n és akkor 2/1

  • Shantey
   2013. június 15. - 11:37

   Nem bírtam megnézni, utólag felvételről lesem a meccset. Most mutatják be a csapatokat, de a rifle warriornál meg kellett állítani a videót. Hozok pop-cornt.

 9. Endrosz
  2013. június 16. - 13:59

  Ahogy Gandarel mondja, jobb volt, mint amire számítottam. :)

  Az ANet csapat kihagyta a legfontosabbnak tartott karaktert (bunker guardian), és helyette a leggyengébbnek tartottat vitte (warrior), és abból is egy nem túl rutinost. Szerintem ez egy ilyen “nincs igazatok, b*****tok meg” felállás volt, amivel meg akarták mutatni, hogy guardian nélkül is lehet nyerni. Térképhasználatban pl. nagyon erősek voltak, Foresten és Kyhlon is látszott, Legacyn viszont 5v5-ben van esély a Lordot lenyomni, azt meg se próbálták.

  Amúgy a warrioros sráccal az volt a baj, hogy a csapatharcokhoz nincsen hozzászokva, és mindig ő dőlt el elsőnek: rosszkor gurult, rosszkor nyomta el az Endure Paint, a pajzson a blokkolást, stb. Viszont a 3. meccsen az egyik szélső ponton 1v1-ben lenyomta Cutie-t a hammer/rifle kombójával! Szóval nem volt n00b, látszik, hogy sokat PvP-zett már, csak az 5v5 nem megy neki.

  • 2013. június 16. - 14:53

   Le a kalappal, tényleg jók voltak. Különösen azért tetszett, mert olyan buildeket használtak, amik nem megszokottak. Mindig ellene voltam, hogy build-eket másolgassanak az emberek, és szeretek kitalálni új és használható dolgokat, szóval ez plusz pont.

   • Inver
    2013. június 17. - 18:41

    Nekem is tetszett, hogy egyáltalán nem átlagos buildekkel nyomták. A közvetítők még talán mondtak is valami érdekeset a mesmer buildről, már nem emlékszem, aztán azzal csapatott szépen a meso. :) Én sem csinálok átlagos buildeket, leginkább nem másolom másokét. Itt látszik, hogy ha csinálsz egy buildet, az bármennyire is gagyinak hasson (persze ésszel!), lehet hozzá csapatot találni. Másrészt mindennek van ellenfele. Pl. ma kipróbáltam egy necro-t dagger-dagger/scepter-focus, hozzájuk passzoló traitekkel, full signettel, ráállva a condition osztásra és az azzal való sebezgetésre. Azon a meccsen összeakadtam 1v1-ben egy másik necro-val és elharcoltunk egy jó darabig, kb 2-3 perc után éppenhogy csak le tudott nyomni, de addigra nekem jött egy segítség, lenyomtuk és felálltam. Utána whisp-ben szépen le noob-ozott, majd beszélgetni kezdtünk, mondta, ha kell, akkor segít a necro-ban. Mondom oké, de szerinte csak kétféle necro létezhet, így megszakadt a beszélgetés. :)

   • Gandarel
    2013. június 17. - 19:03

    Csak hát van egy ok hogy mért az az adott build a meta, és aki nem azzal tolja az 99%-ban noob vagy unatkozik. Persze van egy innovatív 1%, de új buildek általában csak nerfek/balanceok után születnek jelenleg.

   • Gandarel
    2013. június 17. - 19:09

    Amúgy van ilyen, hogy 1v1-ben conunterezel valami halálraitélt builddel egy metabuildet, de attól még 5v5-ben életképtelen. :P

    Meg a condi necrók utilityjai 1 célpont ellen általában nem érnek semmit, max az epidemic, de necro ellen az se.

   • Inver
    2013. június 17. - 19:20

    Én úgy látom, hogy ha adott egy társaság (team), akkor ott lehetne összehozni próbálgatásokkal olyan buildeket, amik megfelelő összjátékkal sikeresek lennének. Nem 1v1ben gondolkodom, inkább mondanám multifunkciósnak. :) Csak hát az a helyzet, hogy random teammel nagyon ritka, hogy lehet összedolgozásról beszélni. Én ugye hiába írok, semmi reakció, általában próbálom kitalálni másodpercenként, hogy mi az, ami hasznos az adott csopinak. :S Meg hát az idegőrlő még, hogy rendszeresen abba szaladok bele, hogy jó esetben indulunk 5en és a felénél már csak 4en vagyunk. O.o

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: