Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > 1 kép > 1000 szó = 3 kép > X szó

1 kép > 1000 szó = 3 kép > X szó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. ZeNDeR
  2012. október 26. - 09:00

  Desoliation jelenleg ennyit foglalt: camp: 20, tower: 21, keep: 12, castle: 1
  Csinálhak shotot? :D

  • Joker
   2012. október 26. - 23:57

   Deso ever, egyszerűen nem enged el, annyira jó !

 2. 2012. október 26. - 09:00

  Ez ma hajnali termés? Biztos hogy nem Photoshop? :) :P

 3. McWolfy
  2012. október 26. - 09:02

  ez a tegnap este?

 4. 2012. október 26. - 09:08

  Fake XD

 5. SCHwat
  2012. október 26. - 09:09

  Na akkor ma kora este megint varhato egy “kisebb” DE-s sereg, legalabb lessz mit olni, hozzatok gumicsizmat, itt verfurdo lessz xD

  Ez gongolom ma reggel lehet, 8:24 AM

 6. BigPi
  2012. október 26. - 09:52

  Mit kellene nézni a képeken? Nem láttok rajtuk semmi különlegest?
  Ha, csak azt nem, hogy nagyon kevés a pontunk:(, bár szerintem nem ma reggeli, mert mikor reggel beléptem már 215 volt azóta is 265. és 200 között mozog.
  A szerda délelőti az szép volt 480. és 500 között volt több órán keresztül.

  • bodaster
   2012. október 26. - 10:22

   Mienk volt a teljes wridge border, valamint a keep is

 7. DracoShark
  2012. október 26. - 10:18

  Ha jól emlékszem főiskolán ezt a fajta ábrázolásmódot egy szép buktával díjazták. A hiba neve: kiragadás a kontextusból. Ugyanis ennek ellenére a szervert kő keményen kalapálják a kép készítésének pillanatában is…

  • bodaster
   2012. október 26. - 10:21

   Pfff. Itt meg az ilyen kommenteket dijazzak egy szep buktaval (Hint: kis sikerelmenyeknek is orulni kell).

   • BlueSerap
    2012. október 26. - 14:55

    Attól még, hogy kalapálnak minket máshol lehetsz sikeres ;) (pvp)

  • SCHwat
   2012. október 26. - 10:27

   Igen elmeletben eselytelenek, vagyunk. – logikus lenne a top serverre menni ahol ha be sem lepunk akkor is mienk a map.
   Szerencsere mi gyakorlati emberek vagyunk es jopar NoM-os kollega egyuttmukodesevel, szepen el3,14csazzuk oket nehanapjan. Megesik, hogy remenytelen varakat vedunk (bar ez esetben a DE skacok tobbnyire gyozelmet aratnak – meg ha Pirruszit is :) es kozben egesz jol szorakozunk.

   • bodaster
    2012. október 26. - 10:35

    Pontosan. Mit er az a siker amit a seggunk ala raknak, sokkal edesebb amiert megdolgozol.

   • DracoShark
    2012. október 26. - 11:03

    És ugyan egy top szerveren miért lenne ingyen tiéd a map? Egy top szervernek másik két top szerverrel kell megküzdenie. Egyik sem adja ingyen a területeit. A különbség csupán, hogy feljebb szervezettebb klánok csapnak össze. Mindenhol meg kell küzdened értük.

   • BlueSerap
    2012. október 26. - 14:56

    Konkrétan mit ér az a siker:bónuszokat,el nem költött goldot ….–>több gem az event előtt :D

 8. 2012. október 26. - 10:36

  Most miért kell elrontani mások örömét?
  Igenis nem kicsi fegyvertény a piros térkép… (én is leshotoltam :D talán kard sincs rajta ;) )
  DE az igazán nagy dolog egy fullra felhúzott def. GZ!

  • McWolfy
   2012. október 26. - 11:17

   tegnap az 5 fos ongyilkos kommandommal a fele mapot befoglaltuk.

   • BlueSerap
    2012. október 26. - 14:57

    Nah ezekbe fáradtunk bele, elfoglaljuk de lezergelnek, megy a gold és ott állunk a semmiben sajna….

 9. Vulcanius
  2012. október 26. - 11:41

  Azért a 2 német szerver ellen ennek a kis sikernek is örülni kell. Sajnos főműsoridőben tisztán látszott jónéhány esetben ezen a héten, hogy gusztustalan módon együtt játszott a 2 német szerver. Dzagonur Borderen esett meg pl. az, hogy Elfoglaltunk volna egy Keep-et Drakkartól, már a belső kapu is le volt rombolva, épp mentünk volna befelé. Ekkor megjelent mögöttünk a Dzagonur sereg leírtott minket, majd mint aki jól végezte dolgát továbbállt a helyszínről meghagyva a Keep-et a Drakkarnak…
  Vagy épp Eternalon Drakkar zerg a kiinduló border kapujánál tartja fel a whiteside éledő játékosait, amíg a Dzagonur mögöttük üti az Overlookot és be is veszik.
  Előfordult olyan is, hogy ugye mivel nem volt egy térképen Whiteside aktivitás mikor bementünk 20 fővel, akkor fent egy Garissonnál csatázott a 2 német szerver. Viszont amint befoglaltuk Redbriart és Ascension Bayt viszonylag gyorsan, akkor hirtelen megszűnt a csata Garrisonnál és a Dzagonur jött északról 40+ fővel Ascensionra a Drakkar pedig 40+ sereggel délről Redbriarra… amint újra piros nélkül maradt a térkép mentek vissza “játszani” Garrisonhoz. Biztosan mindezek és ehhez hasonló törénések teljesen a véletlen műve és még csak véletlenül sem arról szólt ez a hét, hogy gyakorlatilag az első perctől kezdve a 2 német szerver együttesen arra törekedett, hogy az amúgy rangsor szerint gyengébb WSR-t törje meg együttes erővel. Ilyen háttér mellett meg csoda, hogy alig vagyunk lemaradva a Dzagonur mögött. Egész héten szinte folyamatosan ha valahol elindultunk, akkor ott vertük az ott lévő szerver képviselőit, viszont mit ad isten fél óra múlve hirtelen előkerült a semmiből a másik szerver zergje is és nem nem az addigra véresre vert másik német szervert kezdte el csépelni másik oldalról vagy valami, hanem valamiért mindig a Whiteside volt a célpont.
  A Whiteside legnagyobb problémája az, hogy egyszerűen nicnsen elegendő aktív WvW-s játékos. Egyidőben maximum 2 Borderen tudunk érdemben eredményt is elérni ha oda koncentrálódik az aktív WvW állomány, a másik 2 borderen gyakorlatilag nulla WSR aktivitás lesz.Amennyiben eléri a szerver azt, hogy lesz annyi aktív WvW-s, hogy csúcsidőben minden borderen egyidőben tud valamit alkotni, akkor élvezetes lesz WvW-zni itt is.
  Az már más kérdés, hogy ezt valószínűleg a NoM nem fogja már ezen a szerveren kivárni…

 10. Gomez
  2012. október 26. - 12:12

  Sziasztok!

  1) Én ugyan viszonylag későn (talán valamikor éjfél körül) csatlakoztam be, de két oldalról is pozitív élmény volt a WvW-n töltött idő.
  Egyrészt jó volt látni, hogy sikerült elérni azt, hogy a saját borderünk bepirosodott.
  Másrészt, szerencsére a [VAR]-osokhoz, azaz Bodáékhoz csatlakoztam, és így nem ágyutölteléknek éreztem magam a zergben, hanem a védés és az ANAL guild b…, akarom mondani piszkálása egy teljesen más játékélményt nyújtott.

  2) @DracoShark: “Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én hamisítottam” – mondta Churchill.
  Igazad van, nem nyertük meg a WvW-t, sőt még az is lehet, hogy az “A” ligás német guildek helyett csak a ZS-kategóriások voltak ott. De ennek a posztnak nem ez a lényege, hanem az, hogy igenis elérhető az, hogy ne csak a rosszabbik végén legyünk annak a bizonyos testrésznek.
  Arról nem is beszélve, hogy hogyan akarsz háborút nyerni, ha egy csatának sem tudsz örülni? :)

  3) Nem leszek túl finom, előre is elnézést :)
  Tele van a blog olyan hozzászólásokkal, hogy mennyire pocsék a szerverünk WvW-ben, és hogy költözzünk valami előkelőbb helyen lévő szerverre.
  Persze, jó kis mentalitás: menjünk át egy olyan szeróra, ahol valaki már megszervezte a WvW-t és élvezzük ennek a gyümölcsét! Nehogymár tegyünk valamit azért, hogy ez a szerver másszon feljebb a ranglistán! Nem! Hagyjuk itt a süllyedő hajót, és élvezzük azt a gesztenyét, amit már más kikapart!

  Ha a hőzöngők fele annyi energiát ölnének a Whiteside Ridge WvW-jének a megszervezésébe, mint amennyit a fikázásba, a szerverek közötti ugrálásba, és a a költözés melletti lobbizásba, akkor bőven előrébb lehetnénk!
  De ahelyett, hogy a fórumon gyűlnének a taktikai leírások, vagy csak elérnénk azt, hogy ha valaki WvW-zni akar, akkor először elmegy a fórumra, mert biztos lehet benne, hogy ott talál up-to-date infót arról, hogy a magyar guildek hol harcolnak éppen, csak a sírás megy meg az utólagos eszmecsere, hogy előző este melyik csapatot hol kalapálták el (ahelyett, hogy használnánk a kezünkbe adott kommunikációs eszközt, és a két csapat talán egy helyen lett volna, és úgy ők kalapálják el az ellenfelet)

  És ehhez még egy: hogy a francba akartok normális WvW-t, amikor itt, a magyar játékosok nagy része által olvasott blogon csak a fikázást lehet olvasni? Mitől jöjjön meg így a kedve a nem kimondottan PvP orientált játékosoknak a WvW-hez? Pláne, ha esetleg nincs guildben, vagy nem olyan guildben van, ahol rendszeresen előkerül a téma Guild chaten?

  Uff! Beszéltem :)
  Bocs, de ez kikivánkozott :)

  • SCHwat
   2012. október 26. - 12:25

   Szia,
   A felreertesek elkerulese vegett: a Wariance is [VAR], a [WAR] egy masik guild.

   • 2012. október 26. - 12:39

    “Másrészt, szerencsére a [WAR]-osokhoz, azaz Bodáékhoz csatlakoztam”

    dehát boda Wariance-s [VAR]. bodcsi, te áruló! :v

   • Gomez
    2012. október 26. - 12:41

    Igen, jogos :)
    Ha egy mod erre jár, javítaná, ha megkérem ? :)

  • Kildaros
   2012. október 26. - 12:58

   +1 Greco Szívemből szóltál :) Ez tetszett

   • Kildaros
    2012. október 26. - 12:59

    Bocs, kicsit megkeveredtem a neveken :) tehát +1 Gomeznek

  • bodaster
   2012. október 26. - 17:11

   Javitottam es egyetertek veled, jo volt egyutt jatszani tegnap, jo moka volt este. A tobbi kommentedel is egyetertek.

  • Tusy
   2012. október 27. - 09:16

   “Tele van a blog olyan hozzászólásokkal, hogy mennyire pocsék a szerverünk WvW-ben, és hogy költözzünk valami előkelőbb helyen lévő szerverre.
   Persze, jó kis mentalitás: menjünk át egy olyan szeróra, ahol valaki már megszervezte a WvW-t és élvezzük ennek a gyümölcsét!”

   – WR-n kevés WvW-n az ember. Pont
   – múlt hét csütörtökön átmentem másik szerverre, volt nekik is 50 pontjuk (akkor itt volt 65). De többen voltak WvW-n, így EB-n nem a portál kapujában kellett küzdeni a továbbjutásért, hanem volt egy komplett ‘körük’ (porthoz közeli saját vár, tornyok +2 supply) amit tudtak védeni – visszafoglalni. Volt amikor commander mellett 30 főig számoltam a védőket akik egy toronyban várták, hova kell menniük. Együtt, nem egyesével. Ha bementem egy sima toronyba az többnyire tökig volt fejlesztve (nem kellett róla külön screenshot) vagy ment valami fejlesztés. Cata az ajtó mögött, 2-3 arrowcart, 1-2 ballista. Ez mindegyik toronyban – várban bent volt. Ha kellett menni védeni akkor volt mivel, és volt esély a védésre
   – borderlandson próbáltak megfogni minket (30vs80 fő), arrowcart előkerült a mező közepén és rekord idő alatt felépült. Lőttek vele 3-at és elsöpörték, kicsit feljebb már épült a következő. Longviewbe visszavonultak, ram esélytelen volt, épültek a catapultok és azokkal lett beverve (konkrétan a fal, nem is a kapu)

   – mielőtt elmentem én is mentem Redbriarhoz. 3x indítottam supply fejlesztést, 2x építettem arrowcartot (rossz helyre, mert nem lőtt el a bejáratig, 2x. meg fel sem épült), 5 fő ellen sikeresen védtem is a supplyt (amúgy tök egyedül), haltam 8x-10x és elment rá ~1 gold. Én nem játszok annyit, hogy ez hipp-hopp visszajöjjön
   – a héten visszajöttem, mert ott jobb a helyzet, de ismerős nélkül alig léptem fel. Itt amikor lenne kedvem játszani akkor folyamatosan szopunk amitől idővel bárkinek elmehet a kedve a játéktól. Az enyém nagyjából már elment, így ha időben kiírják a free transfer végét és ‘a helyzet változatlan’ akkor jó eséllyel végleg elmegyek innen

   – ha Gigáékkal megyek akkor a 80-as necrót viszem, hogy az alacsonyabb szint miatt ne szívassak mást (mivel többnyire csak WvW-n játszom itt tervezem a többi karakter húzását is, amit ~18 szinttől tartok érdemesnek. Amióta a daily achira sem jut mindig időm, a hozzá szükséges különböző típusú mobokat pve kezdőn ölöm, a többi mind WvW). TP-n vettem a necrónak zöld cuccokat, statokat elnézve ez alig rosszabb a rare cuccok statjainál. Ún. hemo builddel condition sebzésre mentem rá, aoe-ben lassítás és gyengítés szerepel (fegyver skillek)
   — ránk (közénk) portol (mesmer) 20+ fő, mire megkapom a géptől az irányítást halott vagyok. Itt 4-10 karakter tolhat valami aoe-t amivel simán elsöprik a környéket
   — 50+ fő … itt előbb halok mint megjelenítené az ellenfelet a gépem (ami elég gyenge, de ez van)
   — thief … múltkor ez volt a legundorítóbb. Amikor odaért hozzám eltűnt (addig láttam), leszedte a 26k HP 3/4-t 2-3 sec alatt (eddig meg sem tudtam sebezni mert nem láttam, az aoe sebzésemnek meg kb. ennyi idő kellene a castoláshoz) majd utána nyugodtan megölt. Lehet, hogy nagyon pr0 volt, de ha néha úgy hal meg 1-2 ember a csapatból full HP-ról, hogy semmit nem látni akkor az 2 (vagy 1) thief volt. Mielőtt megölné 5 ember eltűnik, ezt kb. a legközelebbi várig el tudja játszani
   — warrior ha semmiből jelenik meg (mesmer portál) akkor 2 sec és végem. Ez lehet, nem warrior, de meghal és kivégzése előtt felugrik fele HP-val és simán kinyír (akár full HP-ról) szintén 2 sec-en belül
   — ehhez 2-3 ellenségnek össze kell dolgozni … földre löknek, megfognak, skillbart kilövik így 5 másodpercig sem mozdulni sem skillt használni nem tudok, ennyi idő alatt általában végeznek is velem
   — toronyból védéshez ki kell állni a várfalra, innen le tudnak kapni (azt hiszem mesmer)
   — ezt nem tudom hogyan csinálják, de ha necro death shroudjában elkezdem az aoe sebzést akkor bizonyos csapatok azonnal ellöknek (ranger tud ilyet short bow-al) és ezzel megszakítják a skillt. Ebben az állapotban amúgy gyakran lökdösnek
   – ilyet vagy hasonlót részünkről egyelőre nem láttam. Mesmer portál volt egyedül, de az is csak kisebb távolságok áthidalására

   • MaDFoX
    2012. október 27. - 09:58

    Megint csak egy megjegyzés, lehet hogy félreértettelek, de a lényeg: Ha szervert váltasz, akkor a home szerveredet cseréled, azaz minden karaktered megy… PVE-ben csak guesting-gel tudsz más szerveren játszani, de az egyenlőre (legalább a free szerverváltás alatt) ha jól tudom nincs…

   • Tusy
    2012. október 27. - 15:03

    – igen, WvW miatt home szervert kell váltani

    – én a felül levő idézett részre próbáltam reagálni. Nem le- vagy beszólásnak, nem ‘picsogásnak’ vagy hasonlónak szántam. Mi most sokat ‘tanulunk’ az ellenségtől, csak én néha játszani is szeretnék nemcsak esni-kelni menekülni. Ha ez nem jött át akkor nyilván a ‘mentalitásommal’ vagy esetleg a fogalmazásommal van a baj

    – egyszerűen nem vagyunk annyian, hogy egy 50+ fős zergnek sokáig ellenálljunk. Ha jársz WvW-re akkor ezt nem kell túlragoznom. Senki nem tudja megmondani, leszünk-e többen vagy inkább egyre kevesebben. Tippelni persze lehet, én a kevesebbre szavazok

   • Gomez
    2012. október 29. - 14:50

    Helló!

    Köszi a normális választ :)
    (Bocs, hogy csak most reagálok, de volt pár határidős melóm a hétvégéig…)

    Ha valakinek, egy emberként, személy szerint nem tetszik valami, és át akar menni, az az ő egyéni döntése, ha így látja jónak, menjen.
    De ha már abban ennyi ember egyetért, hogy sok hiba van a WR WvW-beli szereplésével, akkor nem értem, hogy miért transferel mindenki (és szidja itt a szervert), ahelyett, hogy inkább elkezdenénk azon dolgozni, hogy jobb legyen?

    Azt hiszem, két előremutató írást láttam itt a blogon. Az egyik egy WvW event meghírdetése volt, ahol azért szerepelt pár terv is, hogy mit fogunk (mit szeretnénk csinálni), a másik pedig ez a hozzászólásod :)

    Igaz, azt írtad le, hogy téged hogyan szoktak szivatni, de benne van pár olyan taktikai húzás, ami önmagától egy kezdő játékosnak nem fog eszébe jutni. Vagy mire eszébe jutna, addigra már neki is tele a hócipője az egésszel és nem lép fel többet WvW-re.

    Vannak dolgok, amire ha belefeszülünk sem lehetünk hatással: pl. a német szerverek létszámára, az onnan WvW-ző játékosok számára vagy az ő technikai és taktikai tudásukra.

    Amit viszont megtehetnénk – és ennek a hiányában látom a Whiteside Ridge WvW-jének a legnagyobb baját -, hogy egymást segítjük.
    Csak néhány ötlet:
    1) A napi szinten WvW-zők közül írhatna valaki egy “normális” leírást (technikaibb útmutatót, mint az az átlalános leírás, ami a menüben van)
    Mire figyeljen az egyszeri (új) játékos ha WvW-zni megy?
    -Supply rendszer működése
    -Fejlesztések
    -Ostromgépek használata, szükségessége
    -Mi az a “zerg”
    -Zerg VS 5 fős komandók
    -Különböző eventek (és fontosságuk), pl. dolyak-ok védése és levadászása
    -commanderek
    -esetleg nevesítetve néhány olyan játékost, akikre úgy illik odafigyelni
    2) Fel kéne futtatni a fórumot, általános és kaszt függő tippek-trükkökkel (ezt mondjuk PVE-vel kapcsolatban sem bánnám :) )
    Ahová be lehetne írni, hogy miért és hogyan jó guardiannal, necro-val, engi-vel, warri-val (ezt írhatnám én is, csak még nem jöttem rá :D ) stb. menni.
    3) Szép és jó, hogy itt-ott, hozzászólásokban meg lehet találni, hogy melyik guild mikor szokott WvW-re menni – de folyamatosan lehetne ezekből posztokat csinálni (esetleg a fejléc alá vagy az oldalsávba kiírni), hogy “Megint kedd/csütörtök/szombat, megint WvW keressétek X-et, Y-t vagy XY-t”
    4) A legnehezebb, mert ez nem annyira névtelen, mint a többi (habár általában elég kelendő szerepkör szokott lenni): valaki(k)nek fel kéne vállalni a “hadvezéri” titulust. Ami nem csak a kis kék ikonnal egyenlő a tértképen, hanem tervezést, szervezést, kommunikációt is igényel. Mert, ha nem vagyunk szervezettek, akkor az egyéni tudás semmit nem ér.

    Ha ilyen dolgok kezdenének el megjelenni a blogon és a fórumon, egyrészt a meglévő játékosok közül is sokan fejlődhetnének; másrészt a pozitív kommunikációval sok új embernek meg lehetne hozni a kedvét a WvW-hez.

    Sikerült már beszólnom mindenkinek, és megmondanom, hogy mit és hgoyan kéne csinálnia? :D

 11. SCHwat
  2012. október 26. - 12:13

  DracoShark :
  És ugyan egy top szerveren miért lenne ingyen tiéd a map? Egy top szervernek másik két top szerverrel kell megküzdenie. Egyik sem adja ingyen a területeit. A különbség csupán, hogy feljebb szervezettebb klánok csapnak össze. Mindenhol meg kell küzdened értük.

  Valamifele Quebec problemat emlegettek, meg mindenfele night capet, a lag/tomegben elofordulo bugorkrol nem is beszelve. Persze lehet, hogy atvertek :)

  • MaDFoX
   2012. október 26. - 12:47

   Csak tájékoztatásul – hátha érdekel valakit:
   A Quebec probléma (szerencsére) leginkább a francia nyelvű szervereket érinti :) gyakorlatilag egyenlő a night-cap-pal, azaz az éjszaka befoglalással, amíg a szerver “alszik”. Szegény békazabálóknak ad egy lapáttal, hogy kanada (quebec állam) nagyjából franciául beszél és EU-hoz képest (UTC/GMT +1) éjjel élnek (UTC/GMT -5) és jól elnightcappolnak mindent EU szervereken – na ez a Quebec probléma…

   • Gomez
    2012. október 26. - 12:50

    Köszi!

    Egy gyors guglira futotta csak az időmből, és az nem adott használható eredményt :)

 12. MaDFoX
  2012. október 26. - 13:10

  Nem is butaság :D
  Kellene keresni egy alaszkai, kiribati vagy ázsiai “testvérguildet” :D
  Akik eljönnének a WR-re és tartanák a frontot, amíg mi csicsikálunk! :)

  • paprika
   2012. október 26. - 13:16

   Nem új ötlet.:D Sok “profi” wvw guild így keres magának embereket hogy szépen le legyen fedve az egész időzóna és mindegyikben legyen commander, etc.

  • SCHwat
   2012. október 26. - 13:17

   na szeeeeep mondhatom, nem is ertem, hogy gondolhatod ezt. (amugy az Olaszok mar probalnak fuzni par Amerikai guildet – de persze mi errol nem tudunk ;-) – hiaba no az open world pvp sosem az uriemberek csataja volt xD

  • 2012. október 26. - 13:42

   Beszélek azzal a Japán vendég diáklánnyal, aki a suli mellékhelyiségében vesztette el a szüzességét. Talán még emlékszik rám. XD

   • MaDFoX
    2012. október 26. - 14:27

    Te falaztál az ajtó előtt? ;)

   • 2012. október 26. - 15:41

    Nem, én ezt csak hallottam. Igazából, egyszer rám nézett, amikor előtte nekisétáltam a falnak, mert nem előre figyeltem. Ezért gondoltam , hogy emlékszik rám. XD

 13. BigPi
  2012. október 26. - 14:18

  Sajnos sok kifogást lehet hallani, hogy ki miért nem jön be harcolni. Egy biztos, hogy a mi szerverünk erőssége este 11. és másnap délelőt 10 óra között van. Talán nem a gyengeségünkre kellene koncentrálni, hanem az erősségünkre. Aki tud ebben az időben jöjjön fel.
  Sokkaktól hallottam, hogy wvw-re, csak fullos 80-as karakterrel szabad bemenni. Szerintem ez nem igaz. Én 7-es szintű harcossal mentem be először az ott is maradt. Igaz még most is csak 20-as szintű. A lényeg, hogy egy ekkora karakter is tud segíteni. Tudd építeni, ostrom gépeket vásárolni, zászlókat lefoglalni, a várakban a védelmi berendezéseket üzemeltetni.

  Tény, hogy egy fullos 80-as biztos, hogy megtud ölni, de azért nem egy csapással, és sokszor aki időt nyer életet is nyer, nem magának de egyerősebb társának biztos.

  Nem tudom kezdetekben, hogy és miképp számolta a rendszer a karakter felhúzást. Valószínűleg nem úgy ahogy most, mert egyik céh társam nem akarta lehinni azokat az adatok amiket mondtam neki életre és védelemre. Azt tudom, hogy 20-as szinten az életem 27-34 ezer között mozog, gondolom különböző bónuszoktól függ. A 80-as harcos maxos ütése is, csak 3500-at sebez, de legtöbbször kisebbet.

  A lényeg az, hogy nem a kifogásokat kel keresni, hanem meg kell értetni mindenkivel, bárkinek lehet esélye. Lehetőleg olyankor harcolni amikor van is rá esélyünk a többi időben, pedig tartani a pozíciónkat.

  • MaDFoX
   2012. október 26. - 14:26

   Csak egy megjegyzés (nem kötözködés): 23-10-ig nem nekünk van erősségünk, hanem az ellenségnek gyengesége… ;) Nem ugyanaz. Ez a Night-capping time…
   Erősségre mint a legtöbb játékosra kellene gondolni, az hétköznap kb 18-24 közt jellemző…

  • 2012. október 26. - 14:50

   Azért ha szerinted a Whiteside erőssége este 11 és délelőtt 10 között van, akkor nem sokat játszhattál az elmúlt hetekben WvW-n. Azért azt nem mondanám túl nagy erősségnek, hogy ezen “nightcapping” időszakban lesz a szervernek 200 pontja az addigi 120 helyett. Amelyik szerverek igazán erősek nighcappingben azoknak ezen időszakban 500+ pontja van.
   Azt pedig ugye Te sem gondolod komolyan, hogy majd az IRL dolgozó emberek egy szaros WvW miatt hajnalban fognak játszani csak azért, mert szerinted erre a vélt nightcapping erősségre kellene jobban ráfeküdni…
   Csúcsidőben 18 órától mondjuk éjfélig kellene koncentrálni az erőket, ez pedig nagyon nem megy. Ha pedig csak ennyire futja azt el kell fogadni és kinek-kinek le kell vonnia belőle a következtetéseket. Aki szerint ez változni fog a jövőben az marad és próbálkozik, aki pedig úgy gondolja, hogy több sikerélményben szeretne részt venni az elmegy másik szerverre. És itt nem kell TOP-os szerverekre gondolni, elég csak pár hellyel feljebb lévő EU szerverekre kiruccanni főműsoridőben, ha ott megtetszik a szervezettség, összjáték és a szerver abban az időszakban jól teljesít, akkor a dolgozó emberke helye ott van.

   • BigPi
    2012. október 26. - 19:33

    Úgy tűnik te sem játszottál az általam jelzett időszakban, de ez nem is baj hiszen nem mindenki ér rá ugyan abban az időszakban. Első sorban annak a sok embernek írtam akik ilyenkor fent vannak.
    Ha már nem látsz rá erre az időszakra, akkor kérlek olvas korábbi hozzá szólásokat is, mert abból kiderült volna számodra is, hogy ilyenkor sokkal eredményesebbek vagyunk mint ahogy te azt leírtad, vagy gondolnád.
    Félre értés ne essék nem azért, vagyunk eredményesek, mert nincs ellenfél. Van és általában ilyenkor is többen vannak mint mi, de ilyenkor nem, csak szervezettek vagyunk, ha nem költünk is, mert különben nem menne. Tény, hogy van három igen aktív parancsnokunk akikkel az a kevés ember jól együtt dolgozik.

    Volt szerencsém párszor este is fent lenni. Nem annyira a szervezettség hiányával volt gondom, hanem a nagy tömeg ellenére is alig használtak ostromgépeket anélkül, pedig igen nehéz bár mit is elérni.
    Attól, hogy valaki átmegy egy másik szervere ott többet fog költeni?

  • Androidka
   2012. október 27. - 20:19

   Hát, amíg a lvl20as karaktert a lvl80as fullos 1 ütésből öli, addig max töltelék a csapatban.

 14. Darkezreal,Darkleviathan
  2012. október 26. - 15:16

  Tudjátok egy dolgot nem értek, ha valami rossz nektek akkor minek vagytok még itt minek posztoltok stb ide, én hihetetlenül jól érzem maga wvwvw csapni való pvps voltam mindig is, de mikor gigáékkal megyünk vagy csak össze verődünk 3man németekhez megyünk idegesíteni őket karavánokra vadász stb tök jó mert 1 segítünk magunkon is meg jól szórakozunk nem értem miért akartok egyből feltörni mindenhol, németek 1 többen vannak, 2 túl jó kommunikáció 3 egymással megosztják tapasztalataikat és nem rinyálnak ennyit mint mi vagy csak talán tesznek is ellene, lényege mondandómnak aki itt tud száj karatézni az WAR-os időpontokban várjuk hogy a csatatéren is karatézón.

  • Tusy
   2012. október 27. - 15:39

   – WvW (nem is olyan) lassan arról fog szólni, hogy melyik ellenséges csapat tud előbb levadászni. Van aki szeret végig nyúl lenni, én nem. És 1vs3-ban hiába tudok visszalőni, akkor is ők győznek

   – ha még többen lesznek, egyszerűen hagynak a campeknél 1-3-5 főt amíg 2-3 kisebb zerg járja körbe a vidéket. Amikor minden az ellené ez kivitelezhető (másik szerveren néha 30+ fő kellett egy-egy camp bevételéhez is, és nem volt ritka az 5-10 fős őrség a campben sem)

   – hogy minek vagyok itt és miért posztolok — talán arra számítok, hogy ettől javulni fognak a dolgok. Vagy csak simán troll vagyok egy amúgy elég nyilvános fórumon ahol (legjobb tudásom szerint) normális keretek között mindenki leírhatja a gondolatait

 15. SCHwat
  2012. október 26. - 20:38

  Gyors helyzetjelentes (patch alatt), gondoltam, hogy este verfurdo lessz, de ez mindent felulmul ma :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: