Reklámok
Kezdőlap > Egyéb kategória > Legendás fegyverek fejszámolás

Legendás fegyverek fejszámolás

GW2-ben az ultimte répa, amely a bot végén himbálózik, a legendás fegyverzet. Nemrég volt egy videó róla, hogy milyen jól is néznek ki ezek a cuccik, és elkezdett izgatni, hogy mire is van szükség a megszerzésükhöz. Elkezdtem összeírni a dolgot és meglepetésemre az jött ki, hogy nem olyan elképesztően messzi egy ilyen fegyver megszerzése. Csináltam egy táblázatot hogy egy staff (mivel nekróval vagyok) kb mibe kerülne. Lássuk hát.

Alábbi táblázatban foglaltam össze a számításaimat. Az áraknál a szerdai trading post árakat használtam, természetesen ez nagyon gyakran változik, leginkább egyre olcsóbb lesz, de mint tudjuk, a merchant pricenál sosem lesz olcsóbb semmi (ezt mondjuk most nem igazán vettem figyelembe). Óriási részt tesz most ki a precursor item beszerzése, ez egész biztosan csökkeni fog az idő előrehaladtával (Precursor item = egy konkrét saját névvel rendelkező exotic fegyver, amelyből úgymond a legendary itemet gyártod)

Minden legendary fegyverhez négy darab tárgy szükséges, ebből kettő fegyverenként változó, kettő pedig mindenkinek ugyanaz (Gift of Fortune, Gift of Mastery). Staff esetén a változó item a The Legend mellett a “The Gift of the Bifrost”.

Lássuk mire van szükségünk ahhoz hogy hozzájussunk az áhított cucchoz.

 • Cirka 500-600 arany, amely valószínűleg idővel kevesebb lesz. Óriási pénzről van szó, de amíg az egyéb követelményeknek megfelelünk sok pénzt lehet majd összeszedni.
 • 2 maxolt profession: a játék első heteiben ritka irritáló program volt ezeket húzni, mert mindenki egyszerre akarta a dolgot letudni, és ez eléggé felhajtotta az árakat. Úgy gondolom ez nem lesz a jövőben ilyen nehéz feladat, olcsósodni fognak az alapanyagok.
 • 1 millió karma. Ez 250-es karma átlaggal számolva 4000 event. Számításaim szerint minden egyes megszerzett karmához átlagban 5 réz jár, azaz mire eljutunk a célig, az kb 5 millió réz -> 50g csak önmagában. Ez amúgy elég kemény cél, nekem eddig 80k karmám van, úgy hogy nem költöttem, mondjuk nem sokat farmolgattam.
 • 100% map completion: Itt nehéz számszerűsíteni a bevételt. 24 zóna van + 4 WvW map, ezek 20-50e között hoznak darabonként, szóval konrétan pénzből szerintem max 5-10g jön be felfedezésből, viszont a kapott cuccok értékesítéséből ehhez hasonló összeg is befolyhat.
 • 500 badge of honor: irány WvW-zni, és nem ott felejteni a kis zsákokat. 500 badge elég sok, viszont a borderlandseken és eternálon található jumping puzzle-k hozhatnak jópárat. Ilyen badge esik az NPC-kből is, így a supply campeket terrorizáló csapatok is tudják ezt gyűjtögetni. Azt mondanám WvW-ből nem lesz sok pénz, örüljünk ha fedezi a repairt, amit itt gyűjtünk.
 • ~350 skill pont. Ez soknak hangzik, de igazából tuti hogy mire a fentiek megvannak, addigra ezek is meglesznek.
 • 500 dungeon token: Ezek esetében nincs mese, le kell menni 10-20x (dungeontól függ, Arahba elég mondjuk 8x) es letakarítani a dungeont. Én tuti ezt fogom a végére hagyni, mert hátha 1. addig nerfelik, 2. fixálgatják a contentet és 3. egyre jobb lesz az általános tudás -> gyorsabb runok.

A fentiekbe természetesen lehetetlen beszámolni a dropot, érdemes magic findos cuccikba jönnimenni, még ha ez csökkenti is a hatékonyságot. Nekem igen sok pénzt hozott hogy befektettem magic findos cuccokba, amik amúgyis egyre olcsóbbak. Plusz valószínű, hogy mire eljutsz a nem anyagi célokkal (karma, badge, completion) a befejezésig, ha ügyesen elrakod ami majd kelleni fog, minden mást pedig eladsz, az igen nagy előny és hamarabb juthatsz el a szükséges szintre. Érdemes tehát szétnézni, megnézni milyen crafting professionök kellenek a szimpi fegyverhez, milyen alapanyagok, és rágyúrni azokra.

Ez volna hát a házi feladat. Az igazán kemények ezt mind szorozzák meg kettő-hárommal, ha a teljes fegyver szettet szeretnék legendaryban tartani, ugyanis hogy néz már ki hogy a staff legendary, de ha leváltok, akkor a scepter-dagger kombó meg csak egy tré exotic:)

Ez is mint minden, jobban megy, ha az ember csapatban csinálja, lehet majd egyszer lesz Variance farmer szakosztály is, akikhez lehet joinolni mondjuk karmát farmolni:) Aki többet akar olvasgatni, azoknak itt van a GW2 wiki soksok infóval.

Reklámok
Kategóriák:Egyéb kategória
 1. Ároon
  2012. október 14. - 15:40

  Nagyon jó cikk, pont ezt nézegettem az elmúlt napokban:)

  Én időben számolgattam a dolgot:

  100% MaP (50%-on álok): Még kb 60 óra
  1 milla karma: kb 150 óra
  Ezek után a még hiányzó arany+egyebekre számoltam kb 100 órát.
  9 kör dungeon: 10 óra max.

  A többire nem kell külön idő, mert mialatt ezeket megcsináljuk, teljesülnek kb:)

  Ez Összesen kb: 320 óra.

  Én heti 10 órát játszok kb, szóval az én tempómban nekem 32 hét, vagyis kb 7 hónap.

 2. nedvedicious
  2012. október 14. - 15:51

  Inkább el sem olvasom, sry ;-) Annyira mélyre rakjátok el majd az archivumba, hogy 1 év múlva azért megtaláljam, akkor talán hasznát fogom venni :)

 3. Airedhyal
  2012. október 14. - 16:14

  Előbb lesz új kaszt a játékban mint nekem legendary fegyver. xD

 4. 2012. október 14. - 16:31

  Valójában nem lenne olyan húzós csak kéne hozzá egy erős group akikkel fixen lehet instázni meg pvpzni rendszeresen.
  A cuccok fele kb kiesne, a többire meglenne a pénz instából , közben jól éreznénk magunket mindenkikiszedne minden skint amit szeretne a karinak
  A prelegendary itemet meg nem biztos , hogy TP-ban venném 250-350gért.. kis szerencsével lehet ,hogy jóval olcsóbban meglenne :)
  (persze lehet hogy nem)

  Csak sajnos a Wowpanda+borderlands2 elégé megölte a gw2öt magyar szinten.. kb 10 jó instás emberből akivel toltam 1 ha játszik még gwvel.
  Pedig buli lenne az összes insta összes path-ét pörgetni rendszeresen.

  • upuser
   2012. október 15. - 00:36

   borderlands2 oke, talan …..de wowpanda ?????? [Mi a csudát – Myrr] lehet azon enni ?:-)

 5. foldes
  2012. október 14. - 16:36

  egyetlen egy fegyver miatt fél évet -1 évet farmolni ? Mennyi monoton játékidő ez ? Megszállottak hajrá ! Nekem jó a mostani is :)

 6. Ároon
  2012. október 14. - 16:43

  A prelegendary fegyót h lehet gyártani? 4 exotic staffot berakok mysticbe és X% eséllyel a prelegendaryt kapom meg, vagy ez ennél bonyolúltabb?:D

  • 2012. október 15. - 18:44

   nem, ennyire egyszerű. csak kicsi az esély
   76 feletti exoticot kell minimum dobni

 7. Pandora
  2012. október 14. - 16:45

  A kétkezes kardokat (Twilight + Sunrise) még kombinálni is lehet, nem? :D Mert akkor 2x kell összeszednem az anyagokat legendary fegyóra (persze a twilight önmagában is nagyon bejövős nekem).
  A Mystic Cloverseket majd a Mystic Forge-ban kell készíteni? Nem igazán értem, hogy hogy kerülhet 0.6 skillpointba, na de mindegy… meg aztán azt írják, hogy kb 1/3 az esélye, hogy sikerül :/ Nah, az én szerencsémet elnézve lesz az 1/5 is.

 8. panoz
  2012. október 14. - 17:25

  Bárcsak ennyi lenne a gondom, a fegyverek. Kedves Arenanet immár 30 órája nem enged be a játékba (állítólag 3rd party szoftvert használtam) és továbbra sem méltatnak szóra.

  A supportjuk most már másfél hónappal az indulás után kijelenthető hogy szánalmas. Asszem ha tovább szívatnak, sírva futok vissza pandázni, ugyanis a wow-ban a leghosszabb várakozásom a supportra valamivel kevesebb mint 1 nap volt.

  Nem fogok a kedvükért Bellevue-ig sétálni hogy ugyan méltóztassanak már megoldást találni az általuk okozott problémára.

  • Kretusz
   2012. október 14. - 19:47

   csaltál, [megszívtad]. hétvége van, duplán [nyuszi hopp].
   .
   .
   és nem, nem hiszem el.
   [-,- – Myrr]

   • bodaster
    2012. október 14. - 19:56

    Ezt azonnal befejezni, vagy megy a ban. Erre a posztra sem kell valaszolni.

  • chuckygwzik
   2012. október 15. - 09:09

   Fórumon is írj rájuk a ticket id-vel, hogy nézzenek utána. A support / account issue részbe írj 1 új postot. Bár az ilyen account tulajokat hagyják forrni kicsit a levükben. Én gw1-ben lettem meggyanúsítva game store csalással, aztán kiderült 1 hét huzavona után, hogy a netes bankkártyás rendszerűkben volt bibi, sűrű elnézés közben még ingyen kaptam amit venni akartam. Rendesek, de nagyon sok a csalás a rendszerben, a lopott accountokkal és csak simán a gyökér multiboxolók miatt. Nehezebb ezeket kiszűrni, de ahogy GW1-ben is eltűntek itt is el fognak. Neked pedig kitartást állj ki az igazadért.

   Multi-box és egyéb csalások esetén csak elég indokolt esetben bannolnak. Ha meg vagy győződve róla, hogy nincs vaj a füled mögött. Igen is állj ki magadért és írj rájuk. Ha volt 1 kis stiklid de szánod bánod bűneidet még így is bepróbálkozhatsz. Bár az már csak olaj a tűzre ha kamuzol nekik ellopott accountról stb, bár az előrevisz és visszakaphatod az accountod, ha elhiszik.

   • panoz
    2012. október 15. - 13:11

    Sose használtam a wow addonok kivételével bármely eszközt bármilyen mmo-ban. Annyi a szerencsém, hogy épp meglettem 80-as (látszik hogy übercasual vagyok), másnap biztos úgy érezték az Anet-nél hogy láttam mindent és lelőtték a játékot. 47 órája várok a válaszukra. Megfogadom a tanácsod, előbb-utóbb nyilvánosabb fórumokra is megyek sírni.

   • panoz
    2012. október 15. - 13:44

    Nah, 2 report és 50 óra idegőrlő várakozás után visszakaptama játékot. Happy end.

   • MaDFoX
    2012. október 15. - 14:20

    GZ! :)

 9. 2012. október 14. - 18:11

  Nekem már van vagy 90 badges of honor-om, és 10 glob of ecto izém.
  Közel a cél!

 10. loachlan
  2012. október 14. - 18:26

  Kifelejtetted hogy a receptek 10gbe kerülnek.

 11. Punisher
  2012. október 14. - 18:49

  gifteket lehet adni/venni?

  • Punisher
   2012. október 15. - 20:35

   account bound

 12. Ecco
  2012. október 14. - 19:07

  Na lássuk. 560 goldból 94058 gemet lehet venni most, amit 1175 euróból vehetsz meg. Az olyan 335000Ft. Potom pénz egy legendaryért.

  • Daviez
   2012. október 14. - 19:45

   jah végülis diablo 3 ban 12500 $ ért vettek meg egy fegyvert asszem

   • Darabos_Barna
    2012. október 14. - 19:52

    250$ volt a max amiert be lehetett valamit tenni AHba

   • Daviez
    2012. október 14. - 21:18

    az nem AH-n át volt, hanem mástól vette rendesen pénzért

 13. Almuska
  2012. október 14. - 19:37
  • upuser
   2012. október 15. - 00:41

   milesz itt 1-2 ev mulva ? mar legendary fegyo is olyan altqlon lesz mint gw egybe a fow meg chaos kesztyu….mindenki majd twilightal szaladgal mivel emberek 90%nak az jon be…

   • Zanzárd
    2012. október 16. - 12:18

    Hipstereknek Sunrise lesz :D:D Amúgy nekem az a kalapács kell, amit a mostani legendary bemutatóban mutattak, azt nem tudja valaki miféle kalapács az?

   • MaDFoX
    2012. október 16. - 12:38

    Juggernaut? Az az egy hammer van…

   • MaDFoX
    2012. október 16. - 12:42

    Hopi!
    Elírtam a nevét szegénynek… Szóval Juggernaught! :)

 14. 2012. október 15. - 08:17

  Az lesz a zsír, amikor valaki fél év alatt kifarmolja, és valamelyik kiegben egy 2x jobbat tesznek be. :)))

  • MaDFoX
   2012. október 15. - 08:39

   Ez nem a másik mosópor, ha jobbat tesznek be, akkor alapanyag lesz hozzá a mostani legendary…

  • Szolo
   2012. október 15. - 09:16

   Inkább az lesz gáz, amikor Arenanet egy rebalance címén az egyik fegyvertípus helyett egy másikat hoz helyzetbe, és ott áll majd a delikvens 1 év farmolás, és 2 hét használhatóság után egy olyan fél-ezer aranyba került fegyverrel, amivel érdemben játszani nem tud, csak flexelésre alkalmas. Persze sebezni továbbra is lehet a legendary fegyverrel, csak a feljavított másik fegyvertípusnak a rare változata is jobb választás lesz, és 50 ezüstért megveheti azt bárki.
   Na akkor lesznek rage-quitek tömegesen.

   • bodaster
    2012. október 15. - 10:11

    Ezt te mar elore eldontotted hogy igy lesz?:)

   • nedvedicious
    2012. október 15. - 10:24

    Mekkora mázli, h te nem dolgozol az anetnél.

   • Fenrir
    2012. október 15. - 11:18

    Transmutation stone azt csá…ezért találták ki. A skin nem vész el, csak jobb statokat kap. ( Fú, ez de rossz volt)

   • chuckygwzik
    2012. október 15. - 12:23

    Szolo ne vezesd félre a népet :) GW1-ben is megvolt a színek jelentése és az időről időre nem változott, nem jöttek be újat. Maradtak a 20 szintnél és maradtak mindig az ugyanolyan statú fegyóknál. A filozófiájuk szerint, fogadnék arra, hogy nem fog újabb erősebb fegyó bejönni, sőt abban is, hogy 80 szint marad minden kiegészítőben.

    Persze alkalmazkodniuk kell a kor elvárásaihoz is meg a híguló játékos közönség sokszor követel elképesztő dolgokat. Ha mégis valami csoda folytán igazad lenne Fenrir meg is adta a választ az aggodalmadra.

   • Szolo
    2012. október 15. - 13:41

    chuckygwzik :

    Arra utaltam, hogy ha például a pajzsot rakod össze, mert azzal lehet éppen akkor a legjobban csapatni, és egy későbbi patch során a kürthöz új képességeket társít az Arenanet, és a kürt lesz úgy már a nyerő, akkor koppan a játékos, mert GW2 pont azért jó játék, mert nem a puszta sebzés számít, hanem a hatása a képességnek. Így viszont sokkal többet ér egy tárgy, amivel x hatást tudsz elérni az ellenfélen/magadon akár kisebb sebzés igérete mellett, mint egy másik tárgy, aminek egy ütése elég lenne, csak sosem éred el az ellenséget.

    MMO játékokban folyton igazítani kell a kereten, mert a használat során derül ki egy-egy képesség ereje, egymásra hatása, valamint a folyton adagolt tartalom magában hordozza, hogy valamelyik képesség túl erőssé válik az új kihívásokban. Arenanet is fog változtatni, ha nem akarja egy ultimate build kialakulását.

    Transmute Stone pedig azért nem jó válasz, mert csak nem húzhatod rá mondjuk a kardra a nyíl skint.
    Mondjuk sok vidám órát okoznának mindenkinek a mindkét kezükben nyilat tartó warriorok, a pajzzsal varázsló elementalistek, a puskát használó necromancerek vagy a szárazföldi szigonypuskák! :)

   • chuckygwzik
    2012. október 15. - 13:57

    Ezt benéztem és teljesen igaz :) GW1 a balance-ok vagy ahogy egyesek hívják a nerfek játéka. Szóval nagyon is igaz amit írtál. Reméljük, nem nagyon variálnak sokat, na meg abban is, hogy account-ossá teszik a legendarykat és akkkor megkapja másik kaszt a fegyót aminél még jó a helyzet.

 15. Prana
  2012. október 15. - 08:49

  badge of honor összegyűjtéséhez ne felejtsétek el azt sem, hogy a WvW térkép 100% jutalomban van 10 darab badge (valamint 2 siege blueprint és 3 transmutation stone). Ez összesen 40 darab badge mivel 4 térkép van, Eternal + a 3 borderlands. Ez karakterenként 40 badge. És ami a lényeg, a badge account bond, tehát minden altoddal ugyanezt megcsinálhatod és átadhatod a mainnek. Én már 3 karakteremmel megcsináltam = 120 db ingyen badge.

  • Stan
   2012. október 15. - 09:19

   akkor már nem kell sok karakter míg meglesz az 500. Mennyivel egyszerübb lenne kis pvp vel kiszedni… bár igaz a szerver váltogatás ingyen van, és naponta megtehető…

   • Prana
    2012. október 15. - 09:45

    Most vettem észre hogy itt is beszóltál. Nem szokásom vulgárisan válaszolni, de most megteszem, kockáztatva a moderációt is.

    Ide figyelj öcsi, nem valami noobbal beszélsz, aki összerezzen ha a távolban meglát valami piros feliratot. Jó lenne ha elhúznál trollkodni a pandás fórumba vagy ahova akarsz. Okoskodjál másnak, mert most már kezdem felhúzni magam a lenti beszólásod miatt is.

    Tisztázzuk. A hozzászólásom egy tanács volt azoknak, akik nem szeretnek WvW-zni (képzeld, vannak ilyenek), de a legendary megszerzéséhez szükségük van badge-re. Ennyi.

  • arctica73
   2012. október 15. - 10:25

   Köszi a tippet. Az egyetlen dolog, ami abszolút nem érdekel a játékban az a WvW, de ezek szerint vannak egyén alternatívák a badge of honor megszerzésére. Még ha jó néhány karakter is kell hozzá. :-)

  • Punisher
   2012. október 15. - 10:43

   Jumping puzzle 80-as szinten 16 badge-t ad, naponta, minden karival, 4 térképen.

 16. chuckygwzik
  2012. október 15. - 08:53

  Jó a cikk! Köszi.

  Nem kell itt félni majd jönnek a dupla ez meg az hétvégék, mint a GW1-ben. szünidőben meg özönlik majd a karma és egyéb eladható nyalánkságok.

 17. McWolfy
  2012. október 15. - 08:58

  hogy farmoljunk pvevel pvp jutalmat… :)

  • Prana
   2012. október 15. - 09:15

   Sajnos rákényszerítik az embert. A 850 WvW killemből összesen kb 130 badge jött eddig, részben a drop rate miatt, részben mert ki tudja mennyit hagytam a csatamezőn úgy hogy esélyem sem volt felszedni. Remélem Anet hallgat majd a nép szavára, és a WvW lootot (vagy legalább a badge-t) egyenesen a zsákba teszik.

   • Stan
    2012. október 15. - 09:22

    rákényszerítik? egy durván 1-másfél órás nem zerget követő este kijön a 100 badge, a zerg elöl futni kell, a kisebb groupokba meg beugrani. A lootot a lábad alá rakja tehát mozognod se kell, hogy jajj istenem megöltem az ellenség kezdőjén Józsit, hogy lesz lootom abból. Nyomsz egy F betűt, ennél egyszerűbb tényleg csak az, ha az inventorydba rakja, de akkor meg azért menne a cry, mert ha televan az inventory akkor elvesztettem xy badget…
    Ez így jó ahogy van. tessék kicsit odafigyelni, ha meghal valaki akkor egy F betűt nyomni. Nem nehéz a skillek között. (A dropp rate is teljesen jó) vagy csak én lenni ilyen mákos?

   • Prana
    2012. október 15. - 09:34

    Igen, te vagy mákos. És köszönöm szépen a kioktatást, de ismerem az F betűt, reflexből nyomom is, és persze az “autoloot” opció is be van kapcsolva. Képzeld el, ennek ellenére mégsem mindig tudom felvenni. Csak egy példa: kb 20 fős csapattal ostromoltunk egy towert, kapu már 20%-on, amikor hátunk mögött feltünt 10 védő. Természetesen rögtön közéjük csaptam, osztottam keményen néhány ellenfelet, le is mentek páran downedbe. A társaik felfigyeltek rám és elkeztek engem targetelni, aminek persze az lett az eredménye hogy én is a földre kerültem és belémdöfték a karót is. Közben szerencsére a társaim és ráeszméltek hogy nem a kaput kellene ütni, hanem az ellenséget, kinyírták őket és megkaptam szépen a killeket és a zsákokat a földre a holttestem mellé. Elkezdtek éleszteni, már rá voltam készülve hogy felpattanok és F F F…..

    Na ekkor jött meg az ellenséges zerg. Nyilván nem figyeltem eléggé, és én voltam a hülye, ugye? Kösz a kioktatást, nem kérek belőle.

   • bodaster
    2012. október 15. - 10:11

    En is pont ilyen arannyal tolom, 550:90

 18. sotaka
  2012. október 15. - 10:13

  Én is összeszámolgattam a hozzávalókat, de én kevésbé vagyok derűlátó. Szerintem fényévekre van 1 legendary fegyó, figyelembe véve az ilyen 250 Vicius claw, Armored scales és barátait, nem beszélve arról, hogy a Temple of Balthazar-t körülbelül egyszer láttam maptravelhetőnek. Azt már félve vetem fel, hogy Tier 5 a legendary achievment, ami talán jelzi, hogy nem is egy ilyen pénznyelőre van kalibrálva egy account. :) Ezzel persze nem azt szerettem volna sulykolni, hogy 5 kell. A 2 legendary gondolatával azért el-eljátszogattam.
  A Badge szerzésről én is tudnék mondani ezt-azt, de hogy csak az F-et kell nyomni, hát :D nem is tudom. Örülök, ha minden 4. kifinishelt cimbora felöklendez 1 nyamvadt darabkát.
  Szóval én felkötöttem a gatyát, és kitartok és le sem veszem a szemem a Balthazar templomról :D

  • MaDFoX
   2012. október 15. - 11:39

   A Balthazar templom folyamatos ostrom alatt van, tényleg nagyon ritka hogy csak úgy “beteleportálhatsz”, de attól még a vendor ott lehet, ha még nem tüntették el az utolsó foglalás óta a támadók, szóval a mapot nézni kevés…

 19. 2012. október 15. - 10:37

  A hétvégi WvW-zés során meglett az 500 badges legendary gift. A 100% explorerhez kell még 2 charr terület. Az 500 Arah tokennek hamarosan nekikezdek, csak először a többi dungeont akarjuk teljesen kimaxolni (még Sorrows Embrace 2 ága hiányzik). Az 560 goldhoz pedig még 500g. A kb 1milla karmához még 700k, szóval nem mostanában lesz még meg a legendary. Arról nem is beszélve, hogy jeweller – tailor maxos szakmám van, de a kinézett fegyverhez artificer és cooking 400-as szakma kell… De előbb – utóbb biztosan meglesz majd pár hónap múlva.

 20. 2012. október 15. - 11:50

  Mert mi van ott a Temple of Balthazar-nál?

 21. BigPi
  2012. október 15. - 18:52

  Sziasztok elmagyarázná valaki, hogy mi is lenne az badge. Mivel 7-es szinttől bent fejlődök www-én, ezért én eddig mindent eladtam ami a táskámba került. De nem szeretnék olyat is elkótyavetyélni ami később hasznos lehet.

  • MaDFoX
  • Punisher
   2012. október 15. - 20:38

   ezt nem veszi meg az NPC:)

   • BigPi
    2012. október 16. - 06:25

    Azóta rá jöttem, hogy ezeket és a hasonlókat mind kidobáltam:) Pontosan azért mert még a kereskedők sem vették meg.

   • MaDFoX
    2012. október 16. - 08:35

    Van egy olyan elmélet, hogy “ha nem tudod mire való, attól még lehet hasznos”…
    Sok csalódástól tudod magad megkímélni ha ilyenkor elmész ide http://wiki.guildwars2.com van itt egy search izé a bal oldalon, majd próbáld ki! ;)

 22. seVan
  2012. október 15. - 19:40

  ezt a többi legendaryhoz is össze kéne hozni, látni melyik mennyibe kerül, egyébként jó ötletnek tartom nagyon a posztot Bodaster

 23. Punisher
  2012. október 15. - 20:39

  akinek a wand/scepter a kedvence annak dupla munka…?

  • Áron
   2012. október 15. - 22:17

   Sajna igen, nekem scepter dagger páros a kedvenc elével, de pl ha csak a dagger legendary, hát az azért nem az igazi, az egykezes legendaryknál lefelezhetnéka követelméneket:S

   Illetve kell a map 100%-os teljesítése, 2 legendaryhoz akkor 2 karakterrel kellene a 100%, remélem nem:S

   • Dávid
    2012. október 15. - 22:45

    Egy 100%-os felfedezésért két gift of exploration jár, egy fegyverhez pedig csak egy kell.

   • MaDFoX
    2012. október 15. - 22:53

    Akkor már a staffod is legyen leg. néha az is kell… :P

 24. 2012. október 15. - 21:41

  Létezik még Desolation serveren olyan magyar guild ahol rendszeresen vannak aktív tagok?
  “Mert wowpanda óta full kihaltnak érzem a dolgot sajna.”

  Kéne egy guild ahol vannak emberek akikkel rendszeresen lehet instába járni.
  Vagy végül is az se érdekel, ha nem desolationon vannak mert instázni crosserver is lehet.
  Az se baj ha nem guild elég pár megbízható friend is..
  bármilyen verzió érdekelne (de nem csak cof path 2re meg ACra hanem a többi instára is)
  olyan embereket vagy guildet keresek ahol nem adjuk fel 1 halál után a runt.
  Igazából a legjobb az lenne ha olyan group lenne ahol nem is halunk , persze nem várom el senkitől hogy ilyen szinten tudjon játszani csak legyen kitartásotok. :)
  Volt már pár ilyen groupom csak sajna már nem gw2öznek.

  • MaDFoX
   2012. október 15. - 21:53

   Még ingyenes a szerverváltás… ;)

  • 2012. október 15. - 23:12

   Már nem játszanak? Hű, azok aztán kitartóak lehettek :D

 25. Áron
  2012. október 15. - 22:40

  Egyébként azt lehet tudni, hogy az elő legendary fegyó milyen eséllyel esik mystic forgeban?

  Tehát költsek pl 200 aranyat a fegyverre, vagy inkább 4*2 aranyanként mystic forgeoljak?

  • MaDFoX
   2012. október 15. - 23:40

   Eddig úgy néz ki rarekből kb 20% eséllyel esik exo. (sok a variálás, van aki azt írta neki mindből, hát nekem nem). Van (állítólag) 15000! darabos próba is de a kisebb jobban dokumentáltak is kb ezt az arányt mutatják… mint pl ez (350):

   vagy ez (1500)

   Hogy aztán ebből mennyi lesz precursor az jó kérdés… Itt pl 350-ből (a másodikon 1500-ból) egy sem… :) Ha mondjuk kb 1000-ből 1 akkor kb 0,02% /4 rare az esély…
   GLHFM8! :/
   Persze “nem próbáltatok még MINDEN receptet!” by Anett… Lehet hogy 3×76-os exo és egy egyhetes ballábas térdzokni lesz a tuti…

   • 2012. október 16. - 08:20

    De, hogy csinál mindent ilyen gyorsan? :O
    :D

   • MaDFoX
    2012. október 16. - 08:31

    =D Biztos valami csaló! HURR DURR JELENTSÜK FEL!!!! =D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: