Kezdőlap > Béta teszt és megjelenés információk > 9-es és 21-es hibakód (frissítve)

9-es és 21-es hibakód (frissítve)

9-es kód

A Facebook-on egy újabb hibakódsor jelentésére adtak magyarázatot, azoknak, akik pre-order-esként kaptak meghívót fontos lehet:

Leszűkítettük a problémákat és rászeretnénk világítani a helyzetre. Azért kapod ezt a hiba kódot (9:4:5:1093:101) mert az account-odnak nincsen hozzáférése a béta eseményhez. Ennek két oka lehet:

1., Az egyik lehetséges ok az, hogy Pre-Order kódot regisztráltál Pre-Purchase kód helyett. Ez azt jelenti, hogy egy nap Headstart-ot kapsz, de a béta eseményekre nincs garantált helyed. Néhány kereskedő nem szándékosan, úgy árulja a Pre-Order-eket, mintha azok Pre-Purchase-ek lennének. Ettől a hibától függetlenül, meg fogod kapni a dobozos verziót, amikor a játék megjelenik.

Azok, akik már regisztrálták a Pre-Order kódjukat és kaptak béta meghívót, biztosak lehetnek benn, hogy beváltjuk ezt az ígéretet. A meghívó kiküldése hiba volt a részünkről és rövidesen be tudtok jelentkezni a játékba. Megjegyeznénk, hogy jelenleg nem lehet a Pre-Order kulcsokkal regisztrálni.

Ha a teljes árat kifizetted és mégis Pre-Order kulcsot kaptál, akkor vedd fel a kapcsolatot a kereskedőddel, hogy ezt a kulcsot Pre-Purchase kulcsra váltsd. Ha nem a teljes árat fizetted, akkor is felveheted a kapcsolatot a kereskedőddel, hogy a teljes ár kifizetésekor Pre-Purchase-t kapj.

(Itt jön egy Gamestop-os rész, ami szerintem ránk magyarokra nem vonatkozik, ha valakire mégis: facebook.com/guildwars2)

2., A második lehetséges ok az, hogy a Pre-Purchase kód, amit vásároltál blokkolva lett hitelkártya csalás miatt. Néhány felhasználó jogosulatlan viszonteladóktól vásárolhatott olyan kódokat, amelyeket azok illegálisan szereztek be. Kérünk titeket, bizonyosodjatok meg arról, hogy a kereskedő, akinél vásároltatok, rajta van a hivatalos partnerlistánkon. Ha olyantól vetted a kulcsot, aki nincs ezen a listán, keresd fel őt és kérj visszatérítést.

21-es kód

Akik korábban ezt kapták, azoknak a többsége már be tud jelentkezni. Ha neked ezt dobja továbbra is, akkor vegyél fel egy hibajegyet az supportnál!

 1. Endrosz
  2012. április 29. - 08:35

  1. “Ha a teljes árat kifizetted és mégis Pre-Order kulcsot kaptál, akkor vedd fel a kapcsolatot a kereskedőddel, hogy ezt a kulcsot Pre-Purchase kulcsra váltsd. Ha nem a teljes árat fizetted, akkor is felveheted a kapcsolatot a kereskedőddel, hogy a teljes ár kifizetésekor Pre-Purchase-t kapj.”

  Na ez a méreg, nem a cián. EZT nem az ArenaNet kefélte el!

  2- A hitelkártyás dologhoz pedig annyit, hogy nem véletlenül óvtunk mindenkit attól, hogy “olcsóért” vegyen GW2-t!!!!!!! Még egyszer: csak a hivatalos retailer listán szereplőktől vegyetek, mert a többi majdnem biztos, hogy átverés! https://buy.guildwars2.com/retailers (Mi nem szereplünk rajta, mert csak korlátozott példányszám volt nálunk, és több nem lesz.)

  Az ilyen csalást csak utólag tudják leleplezni, az összeg ráterhelésének van egy késleltetése, ami visszapattan hibával, és csak utána tudják érvényteleníteni. Ha addig az illető eladta a kódot másnak “olcsóért”, akkor röhöghet a markába…

  • Fenrir
   2012. április 29. - 09:07

   “Na ez a méreg, nem a cián. EZT nem az ArenaNet kefélte el!”

   Na és a frame rate gondok, az se az arena net volt ?

   • Endrosz
    2012. április 29. - 09:48

    Az FPS gondok nem mindenkinél léptek fel (lásd a cseten), és természetesen később javulni fog, hiszen ez egy béta. Többen jelentették, hogy a GPU-t nem is használja a program, a következő bétán szerintem már meglesz a drámai javulás. Én egyébként egy 6 évvel ezelőtti géppel játszottam (8600GT, Pendium D 2.8GHz), és a nagy csatákat kivéve élvezhető volt. :)

   • hopp
    2012. április 29. - 13:11

    A LEGELSŐ dolog volt, amit még a béta indulása ELŐTT mondott az ArenaNet, hogy ez egy NEM optimalizált változat, a GPU-t alig használja, ezért gyengébb CPU esetén FPS gondok lesznek.

   • XXX
    2012. április 29. - 15:42

    “A LEGELSŐ dolog volt, amit még a béta indulása ELŐTT mondott az ArenaNet, hogy ez egy NEM optimalizált változat, a GPU-t alig használja, ezért gyengébb CPU esetén FPS gondok lesznek.”
    ——
    AMD x6@3.6ghz gyengének bizonyult),
    de akkor egy i7 3930k @4,9ghz Core : 6, HT:12… ne 22FPS-el vigye….
    ——
    mind1. inkább játszunk. :)

   • ajve
    2012. április 30. - 19:21

    Ez úgy se számít későbbiekben, most még a VGA-k nem voltak optimalizálva, gondolom ez volt a legjobb megoldás hogy minden gépen rendesen fusson a játék, megjelenéskor várhatóan már sokkal jobb lesz.

  • ajve
   2012. április 29. - 10:01

   A digitális viszonteladók nincsenek a listán, nem csak Anettől lehet legálisan digitális formában a játékhoz hozzájutni.

   • Endrosz
    2012. április 29. - 10:09

    Tudtommal digitálisat csakis az ArenaNettől lehet vásárolni. :O Pl. Amazonon sincsen, most néztem.

   • ajve
    2012. április 29. - 12:00

    Volt hogy problémája volt valakinek a digitálisan vásárolt példánnyal (kód ilyesmi) erre azt írták ha tőlük vásárolta akkor supportnak írjon, csak ezért gondolom.

 2. Zaknod
  2012. április 29. - 08:36

  “Azok, akik már regisztrálták a Pre-Order kódjukat és kaptak béta meghívót, biztosak lehetnek benn, hogy beváltjuk ezt az ígéretet. A meghívó kiküldése hiba volt a részünkről és rövidesen be tudtok jelentkezni a játékba. ”
  Bocsánat,de ez a rész nem igazán tiszta nekem. :/
  Én Pre-Ordereltem és kaptam meghívó levelet,meg 9-es errort is.Ez azt jelenti viszont hogy a legközelebbi bétán tudunk belépni,vagy még most vasárnap?

  • 2012. április 29. - 11:09

   Nem, a következőre nem mehetünk be. Ide se szabadna bemennünk csak egy hiba történt és nekünk is kiküldték a meghívókat ami a pre-puchase-eseknek járt de a gép a jogot hogy játszhass már nem adta meg. Engesztelésül most még vasárnap bemehetünk.

 3. Endrosz
  2012. április 29. - 09:50

  Azt ígérik, hogy igen, még ma megoldják ezt. Úgy legyen…

 4. Sas Alexander
  2012. április 29. - 09:54

  Azóta van 21-es hibakód, és 480k-s mérföldkő, ami egy mesmer volt:
  A Mesmer Woman

 5. ajve
  2012. április 29. - 09:58

  Off de kint van a 480k fanos art kép facebookon, csak jelzem hátha nen vettétek észre a nagy béta dömpingben.

 6. 2012. április 29. - 22:00

  Azért az nem semmi bug, hogy kétszer is vásároltam gyémántért dye-packot úgy, hogy nem érkezett meg a mail. 300 gyémánt úszott a semmibe. Jó, ez most “ingyen” volt, de ha ez a tranzakciós rendszer, akkor elég pontosan jelzi a fejlesztés állapotát.

  És ha úgy nézem, én már kifizettem a teljes játékot, preorder néven. Márpedig ránézésre elég messze van a véglegestől. Ez olyan, mintha hitelt nyújtanék az Arenanetnek.

  Igen, a preorder lényege ez, de 1-2 hónappal a megjelenés előtt szokott történni, nem egy évvel. (Ne legyen igazam.)

  • ajve
   2012. április 30. - 19:19

   Ez még béta. Pre-order csak előrendelést jelent, gondolom pre-pruchasera gondoltál ami az elővétel. Ha úgy gondolod hitel akkor is te magad adtad, le voltak írva mik a hiteled feltételei (itt most a hitelt vevő adta meg kivételesen).
   Nem értem egyszerűen, mindent leírtak amit tudnod kell, tudtad mit veszel akkor meg minek ezt leírni. Ezek tények, hogy elővetted, hogy még bétában van a játék és jócskán vannak benne hibák (hozzá teszem láttam már sokkal szörnyűbb végleges játékot is). Ezt az előtt kellett volna végiggondolnod mielőtt megveszed a játékot.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: